Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με power iso γινεται?

αφου το κατεβασω στα win7 μου και το καψω μετα το βαζω στο macbook Παταω το c και το κανω Boot?

μπορεις να μου δωσεις κανα λινκ να τα κατεβασω?

Ναι γίνεται. Αν δεν πιάσει το c, κράτα πατημένο το alt (option) κατα την εκκίνηση.
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους αμα εχετε κανα λινκ για να το κατεβασω και να ειναι κομπλε αν μπορειτε στειλτε το μου.

να στε καλα

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους αμα εχετε κανα λινκ για να το κατεβασω και να ειναι κομπλε αν μπορειτε στειλτε το μου.

να στε καλα

Γιατί leopard και όχι mountain liion?

(επίσης δε νομίζω ότι είναι πρέπον να ζητάς πειρατικό υλικό και την πηγή του εδώ στο φόρουμ)

Δημοσ.

Θα υποθεσω λογω μνημης.

(επίσης δε νομίζω ότι είναι πρέπον να ζητάς πειρατικό υλικό και την πηγή του εδώ στο φόρουμ)

Πως να το βάλει το mountain lion,απο που και πόσο?
Δημοσ.

Θα υποθεσω λογω μνημης.

Πως να το βάλει το mountain lion,απο που και πόσο?
Δε μας εχεις πει τιποτα για το μακμπουκ. Τι σπεκς εχει; Τί μνήμη; Του πότε ειναι; Τι επεξεργαστή;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

ρε παιδια κατεβασα τα leopard.dmg στο pc μου και παω να τα καψω με power iso και απο εκει που ειναι 6.13gb μου φορωνει μεσα μονο τα 1gb και λογικα οχι ολα τα αρχεια.μπορειται να μου πειτε γιατι γινεται αυτο ?

Δημοσ.

ρε παιδια κατεβασα τα leopard.dmg στο pc μου και παω να τα καψω με power iso και απο εκει που ειναι 6.13gb μου φορωνει μεσα μονο τα 1gb και λογικα οχι ολα τα αρχεια.μπορειται να μου πειτε γιατι γινεται αυτο ?

Το windows νομίζω , δεν είμαι σίγουρος βλέπει μόνο το bootcamp. Αν το poweriso δηλώνει οτι το έκαψε με επιτυχία και το έκανε verify, βάλτο στον Mac. Μην πιστεύεις πάντα οτι λέει ο windows explorer...

Εκτός και το .dmg ειναι corrupted... Βρες άλλο.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν και καπου μεσα  στο macbook  και τα mac?

Δοκίμασε, την ώρα που κάνει boot δείχνοντας το λογότυπο της Apple να κρατάς πατημένο το ALT.

Αν έχει εγκατεστημένο και δεύτερο λειτουργικό σύστημα (πχ Mac OS X) θα σου το δείξει εκεί και θα μπορέσεις να το επιλέξεις και να κάνει boot από αυτό.

Δημοσ.

Ή κάνεις boot με πατημένο το πλήκτρο Χ ώστε να κάνει force Mac OS X startup, παρακάμπτοντας άλλα τυχόν εγκατεστημένα λειτουργικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...