johnaek21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σας ενας φιλος μου εχει ενα macbook που εχει μονο ubuntu πανω και μου ειπε οτι θελει να κανει format και να περασει τα macosleopard πχ. Πως θα γινει αυτο? εγω κατεβασα ενα .iso στο λαπτοπ μου (windows χρησιμοποιω) αλλα νομιζω πως κατι δεν παει καλα οταν παω να το καψω. μπορειτε να μου πει και ενα Λινκ για να κατεβασω μια εκδοση mac Για να την κατεβασω και να την καψω ετσι ωστε να μπορεσω να την περασω στο macbook meta?? ευχαριστω εκ των προτερων
razerd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λίγο δύσκολο να χει MACBOOK και να χει ubuntu! Να είναι netbook και να χει ubuntu ναι! Και δεν είναι τόσο απλό να βάλεις lion σε ένα laptop! Παίζουν πολλά! Δεν είναι σαν τα windows τα καίμε Bootaroume έτοιμα!!!
johnaek21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 οντως εχει macbook Και εχει πανω μονο ubuntu πανω.και μενα πολυ περιεργο μου φανηκε. με το που το ανοιγει ανοιγει κατευθειαν το περιβαλλον των ubuntu. μπορω καπως να βαλω τα mac os ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λίγο δύσκολο να χει MACBOOK και να χει ubuntu! Γιατι? Iσως δεν ειναι τοσο συνηθισμενο, αλλα οχι δυσκολο. 1
razerd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι? Iσως δεν ειναι τοσο συνηθισμενο, αλλα οχι δυσκολο. Δεν το γνώριζα αυτό!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το γνώριζα αυτό!! Οσο ζω μαθαινω δεν λενε? @John Το iso το κατεβασες πειρατικο? Το εκαψες ο ιδιος? Eαν εχεις το .dmg, μπορεις με καποιο προγραμμα των Windows (πχ MagicIso) να το μετατρεψεις σε bootable dvd.
johnaek21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ναι πειρατικο το Κατεβασαστο δικο μου λαπτοπ και παω να το καψω με power iso . μηπως ειναι λαθος αυτο που κατεβασα? Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν και καπου μεσα στο macbook και τα mac? Μπορω να το δω καπως απο το περιβαλλον τον ubuntu και να τα επανεγκαταστησω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ναι πειρατικο το Κατεβασα στο δικο μου λαπτοπ και παω να το καψω με power iso . μηπως ειναι λαθος αυτο που κατεβασα? Αφαιρεσε το link, δεν επιτρεπεται. Δεν εχω ιδεα πως ειναι πακεταρισμενη η συγκεκριμενη εκδοση και τι εχει κανει αυτος που την δημιουργησε. Εαν ριξεις μια ματια στα σχολια θα δεις να αναφερεται πως δεν λειτουργει για ολους (καποιος προτεινει μια αλλη και δινεις link της). Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν και καπου μεσα στο macbook και τα mac? Μπορω να το δω καπως απο το περιβαλλον τον ubuntu και να τα επανεγκαταστησω? Απο τη στιγμη που ειναι μονο με Ubuntu, οχι.
johnaek21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις σου . εσυ τι μου προτεινεις να κανω για να βαλω τα Mac ξανα πανω?
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις σου . εσυ τι μου προτεινεις να κανω για να βαλω τα Mac ξανα πανω? Καταρχάς περισσότερα στοιχεία για το MacBook αν είναι όντως MacBook και οχι PowerBook.
johnaek21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 macbook ειναι σκληρο εχει ata hitachi htc54 ΚατασΚευαστης intel μοντελο 82801gbm/ghm(ich7 family) sata ide contoller
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 macbook ειναι σκληρο εχει ata hitachi htc54 ΚατασΚευαστης intel μοντελο 82801gbm/ghm(ich7 family) sata ide contoller Ok. Ψάχνεις για snow leopard ή Mac OS X 10.6.x, image το καις σε dual layer DVD (8gb) και είσαι έτοιμος .....
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 .iso η .dmg? Αν έχεις προγραμμα που μπορεί να κάψει το .dmg, τότε καλύτερα dmg. Για να σε βοηθήσω...αυτό που ψάχνεις είναι 6gb minimum....
johnaek21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 με power iso γινεται? αφου το κατεβασω στα win7 μου και το καψω μετα το βαζω στο macbook Παταω το c και το κανω Boot? μπορεις να μου δωσεις κανα λινκ να τα κατεβασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα