Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο pc (τα κομμάτια φαίνονται στην υπογραφή  χωρίς να έχω τίποτα μεγάλες απαιτήσεις άλλωστε θα τον χρησιμοποιούσα κυρίως για internet downloading καμία ταινία και κανένα pro που και που με φιλαράκια...

Ήρθε όμως τώρα ο αδερφός μου (έχει ένα laptop από το 2009) και μου λέει "Έκανες αναβάθμιση; Να του βάλω μερικά παιχνίδια γιατί το δικό μου δεν τα παίζει;"

Όπως καταλάβατε του λέω ότι ούτε αυτό θα τα παίζει γιατί δεν έχει κάρτα γραφικών τουλάχιστον τώρα.

Μου είπε θέλει να βάλει το GTA IV το Max Payne 3 και μελλοντικά το GTA V και το Rome II Total war.

Προσωπικά σκέφτομαι αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/422687/Sapphire-Radeon-HD-6570-1GB.html εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Αυτή που προτείνεις είναι στα ίδια επίπεδα με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή σου. 

Για καλύτερη απόδοση σε παιχνίδια σαν τα ανωτέρω, μάλλον θα κινηθείς σε πολύ περισσότερα χρήματα, αν με την ενσωματωμένη δεν σου αρκεί. 

Σε τι αναλύσεις παίζεις; Ποια ανάλυση υποστηρίζει native η οθόνη σου;

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης σου εχει αξιοπρεπη καρτα γραφικων. Δεν μιλαμε για υψηλα επιπεδα λεπτομερειας στα παιχνιδια, αλλα τρεχει παιχνιδια με χαμηλα settings. Δοκιμασε πρωτα ετσι και αν δεν σε ικανοποιει πας σε αυτην που λες ή ακομη καλυτερα σε αυτην: http://www.skroutz.gr/s/390501/Gigabyte-Radeon-HD6670-1GB-DDR3.html

Και οι δυο καρτες παντως ειναι αρκετα καλυτερες απο την ενσωματομενη του επεξεργαστη και μαλιστα μπορεις να τις κανεις και hybrid crossfire με την ενσωματομένη.

• Like 1
Δημοσ.

PCI express v2.0 είναι η μητρική σου σωστά. 

Φαντάζομαι ομως ότι μπερδεύεσαι αναφορικά με την κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής σου φοράει ενσωματωμένη 7760 GPU

Δημοσ.

Θα παίξει ακόμα και αυτά τα παιχνίδια;

Θα μπορεί και σε 1440x900 ή 1680x1050 που είναι και η native ανάλυση της οθόνης;

Όσο αφορά την κάρτα που μου προτείνεις δεν θα έχω θέμα με το 2.1 pci-express;

Δημοσ.

Θα παίξει ακόμα και αυτά τα παιχνίδια;

Θα μπορεί και σε 1440x900 ή 1680x1050 που είναι και η native ανάλυση της οθόνης;

Όσο αφορά την κάρτα που μου προτείνεις δεν θα έχω θέμα με το 2.1 pci-express;

Γενικα οι PCI-express ειναι backwards compatible. Τωρα αν μπορεις να συννενοηθεις με τον καταστημα για αλλαγη για την εξαιρετικη περιπτωση που υπαρξει ασυμβατοτητα ακομη καλυτερα. Η 6670 παιζει τα παντα σε αυτες τις αναλυσεις, απλως σε καποια θα χρειαστει να ριξεις τα settings. Και η ενσωματομενη του επεξεργαστη πρεπει να τα παιζει ικανοποιητικα αλλα με χειροτερα επιπεδα λεπτομερειας. Δοκιμασε πρωτα και κρινε.

Για τα Max Payne3 και Rome II εχω εναν ενδυασμο κατα ποσο θα ειναι playable.

Δημοσ.

Γενικά playable ή σε αυτές τις αναλύσεις που σου λέω; 

Για minimum requirements το Max Payne δίνει HD 3400 series ή GT120 ενώ το Rome Radeon X800GT ή GT610 τώρα δεν ξέρω να συγκρίνω κάρτες αλλά το Max Payne μάλλον θα παίζει (μάλιστα δίνει τη 4870 X2 recomended) για το Rome II δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...