Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

staurosss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δειξε μας το.

Αν λέει οτι ειναι απο κάποιον πάροχο (ΑΤΤ, sprint κλπ) μακριά. Θαχεις πολλά μπλεξίματα.

Η ζωή είναι σαν τα Windows: κάθε λίγο και λιγάκι σου πετάει μια μπλε οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Verizon. Μακριά. Καταρχάς θαρθει κλειδωμένο, θα φτύσεις αίμα να το ξεκλειδώσεις ειδικά τώρα που εχουν σφίξει τα πράγματα με το ξεκλείδωμα και δεν αξίζει το μπελά.

Προσπάθησε να βρεις FACTORY UNLOCKED.

To iphone 4 verizon Δεν δέχετε κάρτα sim. Αν θές να πάρεις iphone 4 θα πρέπει να δείς να είναι gsm και οχι cdma. Άρα θα ψάξεις AT&T με FACTORY UNLOCK απο Αμερική. Εγώ είχα πάρει πριν 1 μήνα απο Αμερική κλειδωμένο στην AT&T και το ξεκλίδωσα με 3€ απο το EBAY (factory unlock), δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει τώρα, γιατι αλλάξανε κατι στο official unlock. (google it)

<p>To iphone 4 verizon Δεν δέχετε κάρτα sim. Αν θές να πάρεις iphone 4 θα πρέπει να δείς να είναι gsm και οχι cdma. Άρα θα ψάξεις AT&T με FACTORY UNLOCK απο Αμερική. Εγώ είχα πάρει πριν 1 μήνα απο Αμερική κλειδωμένο στην AT&T και το ξεκλίδωσα με 3€ απο το EBAY (factory unlock), δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει τώρα, γιατι αλλάξανε κατι στο official unlock. (google it)</p>

Η apple κάτι έκανε, νομίζω απαγόρευση στις εταιρίες να τα ξεκλειδώνουν. Τα CDMA παίρνουν κάρτα σιμ (υπάρχει υποδοχή) αλλα θέλει κι αλλες διαδικασίες. Και γω αυτό νομιζα (οτι δεν παιρνουν) μεχρι που μου ειπε φιλος που ειναι ειδικός με ξεκλειδώματα οτι παιρνουν

Πρώτη φορά το ακούω ότι έχει υποδοχή το 4 cdma. Το 4S cdma έχει υποδοχή και για sim. Και στις φωτογραφίες δύσκολο φένετε να έχει υποδοχή(μπορεί και να κάνω λάθος).

http://www.ifixit.com/Teardown/iPhone+4+Verizon+Teardown/4693/2

δές το step 13. 

Υ.Γ Αλλα και να πέρνει ΣΙΜ δεν υπάρχει cdma δίκτυο στην Ελλάδα.

Πρώτη φορά το ακούω ότι έχει υποδοχή το 4 cdma. Το 4S cdma έχει υποδοχή και για sim. Και στις φωτογραφίες δύσκολο φένετε να έχει υποδοχή(μπορεί και να κάνω λάθος).

http://www.ifixit.com/Teardown/iPhone+4+Verizon+Teardown/4693/2

δές το step 13.

Υ.Γ Αλλα και να πέρνει ΣΙΜ δεν υπάρχει cdma δίκτυο στην Ελλάδα.

Α καλά άστο άκυρο ναι για 4s μιλούσα για CDMA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...