linkinpark4175 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δουλεύω την τελευταία εβδομάδα σε ένα web app με ονομασία codeMagic, το οποίο είναι παρόμοιο με τα jsFiddle, codepen, dabblet etc Οι web designs και developer θα το βρούν αρκετά χρήσιμο γιατί τους παρέχει ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να δοκιμάζουν νέα features, tip/tricks και ιδέες που σκέφτηκαν, γλυτώνοντας το xρόνο και την ταλαιπωρία που απαιτεί το σετάρισμα και η αναζήτηση διαφόρων libraries που συνήθως χρησιμοποιούμαι κάθε φορά που ξεκινάμε ένα νέο project. Για την ώρα δεν έχει κάποιο back-end για να αποθηκέυει τα τεστς σας γιατί ακόμα ετοιμάζω τον client (αλλά σύντομα θα το κάνει και διάφορα άλλα features που έχω στο μυαλό μου όπως δυνατότητας public και private αποθήκευσης των tests σας, read-only και fullscreen modes για παρουσιάσεις etc). Προσωρινά το έχω σε αυτό το subdomain αλλά στο official release θα έχει το δικό του domain name. codemagic.aklp.gr Περιμένω της εντυπώσεις σας. 3
_tasos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό! Μπράβο για την προσπάθεια. Με μία γρήγορη δοκιμή μου φάνηκε ωραίο, χωρίς να υπάρχει κάτι που να με "χαλάσει" απαραίτητα. 1
linkinpark4175 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Thanks για το comment. Για την ώρα δουλεύω στο front-end (πχ, χθές βράδυ έφτιαξα ένα απλό console.log override ετσι ώστε τα αποτελέσματα του να εμφανίζονται στο console panel). Σε 1-2 βδομάδες μάλλον θα ξεκινήσω να φτιάχνω το back-end με το οποιό θα μπορούν οι χρήστες να κάνουν εγγραφεί και πλέον να αποθηκεύουν οι χρήστες τα tests τους, snippets, etc (σκέφτομαι αντι για signup στο site να γίνεται κάποιο authentication μέσω github, twitter, facebook, g+ etc).
TheMGamer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ωραιο για αρχη..μπραβο συνεχισε ετσι 1
linkinpark4175 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ωραιο για αρχη..μπραβο συνεχισε ετσι Thanks. Btw, πλέον το project είναι open source και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να βοηθήσει υπάρχουν κάποια "ανοιχτα" issues εδώ.
WoodSell3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ωραιο, ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σου και απο μενα 1
linkinpark4175 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 θα ήθελα να ενημερώσω πως σήμερα στις 20:00 θα γίνει ένα Google+ Hangout με θέμα την παρουσίαση του codeMagic στα μέλη της κοινότητας του Google Developer Group of Athens. details 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα