Sam235 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα στη παρέα. Έχω (ψιλό)αποφασίσει να πάρω τη παρακάτω τηλεόραση Samsung: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE40ES6100W-3D-LED-TV-40-UE22ES5400WXXH.htm Είναι κάποιος που την έχει για να μου πει κάποια άποψη για την συγκεκριμένη TV? Γενικότερα, πιστεύετε ότι είναι καλή αγορά? Όσον αφορά τα 3D γυαλιά, με την αγορά της τηλεόρασης, δίνονται και 2 ζευγάρια. Ξέρει κανένας ποιος τύπος γυαλιών είναι ο κατάλληλος για την συγκεκριμένη τηλεόραση και ποιο (περίπου) είναι το κόστος τους? Έχω κάνει ένα search αλλά έχασα την μπάλλα... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Sorry, επειδή το link που έχεις βάλει είναι λίγο περίεργο, τελικά σ' ενδιαφέρει η 6100 ή η 5400; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Η 6100... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλή πρόταση η 6100. Έχει πέσει αρκετά και η τιμή. Αν σ' ενδιαφέρει, έχει και πολύ καλό ενσωματωμένο media player. Όσο για τα (επιπλέον) γυαλιά: http://www.skroutz.gr/s/2156450/Samsung-SSG-4100GB.html?keyphrase=ssg+4100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ο player είναι και ένας απο τους λόγους που την έχω επιλέξει.... Ελπίζω να βγεί καλή.... Ευχαριστώ για την απάντηση (και για την πρόταση για τα γυαλιά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά (μιλάω για τα γυαλιά), πρόταση του graphist είναι. Κανονικά σ' αυτόν πρέπει να πάνε τα ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ και τους δυο σας λοιπόν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα