Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Google Nexus 4

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Normal κατάσταση δηλαδή.</p>

Μόνο που η χρήση που κάνω δεν είναι μόνο να ανοίγω την οθόνη αλλά και πάρα πολλές κλήσεις.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Υπάρχει και η υποψία πως τα tests δεν ήταν ακόμη optimised  για το 4.2 αλλά και πάλι έχει διάφορα θεματάκια!

post-40751-0-35450600-1361209697_thumb.png

post-40751-0-59255400-1361209705_thumb.png

post-40751-0-82196900-1361209906_thumb.png

το nexus 4 ζεσταίνεται εύκολα και throttleάρει, αυτός είναι ένας από τους λόγους που δε τα πάει καλά σε benchmarks

θα ήθελα να έβλεπα τεστ με πειραγμενο κερνελ όπου αυτό μπορείς να το παρακάμψεις

με άλλο κερνελ σου βγαίνει και αυτή η επιλογή το temperature throttle , το κλείνεις και γίνεται δουλειά..

Screenshot_2013-02-18-20-02-16_zpsf3b25b

Επίσης πάντα έχουν πρόβλημα οι τελευταίες εκδόσεις του android με διάφορα τεστ

• Like 1

τουλάχιστον αυτό συμφωνεί με τα νούμερα του αδερφού g

Screenshot_2013-02-19-20-05-26_zps915637

ΥΓ , αφού έβαλες και franco κλοκαρε κιόλας, γιατί σου ρίχνει ο διπύρηνος :P

το έχω αγοράσει από αρχές Γενάρη απο αδερφό στην Αμερική. (λιστα αναμονής απο 15 Δεκεμβρίου.)

Το κινητό μου κόστισε 275€ ( εκδοση 16 gb) και είναι ασυναγώνιστο .. Προχτές εβαλε και την εκδοση 4.2.2.

Για τα παιδιά που λένε για γυαλί ... μη φανταστούμε κανα ποτηράκι .. και 5 φορές να σου πέσει κάτω τυπωτά δε θα πάθει. Επιπλέον .. ειχα παλιά ενα HTC με πλαστικό digitizer και έσπασε στη πρώτη τούμπα .

Ειναι κορυφαίο ... δεν έχει ανταγωνιστή στα λεφτά του, πρεπει να πάς στα 550 € για να κοντράρεις ...

Τα χρώματα του μοιάζουν λίγο ξεπλυμένα λεει ο Αnarion. Είναι πιο φυσικά φίλε μου γιαυτό συμβαίνει αυτό.

Το touch και το feeling που σου δίνει νομίζεις πως κάνει κατι πριν του το πείς να το κάνει . Το πιο ακομπλάριστο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Γιώργος

...Tο χρησιμοποιώ πλέον παραπάνω απο ένα μήνα... το κινητό είναι ποιοτικά κατασκευασμένο. Η αναλογία μεγέθους-βάρους-όγκου είναι ιδανική αν και προσωπικά πιστεύω ότι λίγα χιλιοστά πιο λεπτό θα το έκαναν άψογο( καθαρά θέμα γούστου).

Ο krait 1.5ghz ειναι αληθινό τέρας και τα 2gb ram σου επιτρεπουν να μετατρέπεις το παρασκήνιο σου, σε πραγματικό εργοτάξιο, χωρίς να υπερβάλω καθόλου !!!

Η μπαταρία κρίνεται πολύ ικανοποιητική και σίγουρα πιο δυνατή απο το προηγούμενο κινητό μου (Samsung Galaxy S2). Προσωπικά, με χρήση όλων των διασυνδέσεων κατά την διάρκεια της μέρας (3g Wifi bluetooth, mailing, calls, gps-google maps και CoPilot, etc) αντέχει ΟΛΗ την ημέρα και σύμφωνα πάντα με το δικό μου πρόγραμμα/ρυθμούς.

H οθόνη έχει ρεαλιστικότατα χρώματα, είναι ξεκούραστη, με τρομερή απεικόνηση, δύσκολα διακρίνεις pixel στο panel της. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου στο να την συνηθίσω (σε σχέση με τα χρώματα των amoled - προέρχομαι  SamsungGalaxy S plus και S2).

Και τέλος το android το οποίο βελτιώνεται συνεχώς(διαρκείς αναβαθμίσεις / προχθές κατέβηκε αυτόματα η 4.2.2) τείνει να γίνει μονόδορμος για όσους χρήστες έχουν μπει δυναμικά σε αυτό.

Τελικά για την τιμή των 300eur (κόστος αγοράς - 16gb) θεωρώ τρομερά συμφέρουσα για εμένα, την αγορά του.

ας κατσω με τo samsung galaxy nexus που εχω....τα κανει ολα και συμφερει...ουτε κολλαει ..ολα τα τραβαει και οτι κανει το κανει τελεια ακομη ,μετα απο 6 μηνες που το εχω ...

εμεις κοιταμε το επομενο του 4.. 

ας κατσω με τo samsung galaxy nexus που εχω....τα κανει ολα και συμφερει...ουτε κολλαει ..ολα τα τραβαει και οτι κανει το κανει τελεια ακομη ,μετα απο 6 μηνες που το εχω ...

εντάξει 6 μήνες το έχεις, όχι 6 χρόνια... δηλαδή εγώ με το Nexus S στα περίπου 2 χρόνια που το έχω τι να πω :P

εντάξει 6 μήνες το έχεις, όχι 6 χρόνια... δηλαδή εγώ με το Nexus S στα περίπου 2 χρόνια που το έχω τι να πω :P

...... γι΄ αυτό ακριβώς πέρασα και εγώ σε nexus series... κατεθείαν ενημερωμένο android, απο την πηγή χωρίς πολύ αναμονή για το πότε και αν θα το προσαρμόσει ο εκάστοτε κατασκευαστής στην συσκευή του και χωρίς να χρειαστεί να μπλέξεις με custom rom, kernels, etc...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...