LuNaTiC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι γειώνεις και όλα τα iphone? για παράδειγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ναι ευκολα,πολυ ευκολα ειδικα τα iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhotoBomber Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Θα είναι το πρώτο Nexus που δε θα πάρει αναβάθμιση. Πέρα απο την πλάκα πολύ όμορφο τηλέφωνο ακόμα και για 469€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 οσο καλο κ να ειναι χωρις αποσπωμενη μπαταρια bye bye texas Η αλλαγη μπαταρίας υπόθεση 2 λεπτών είναι. Αν πάλι σού είναι δύσκολο να ξεβιδώσεις 2 βίδες, ok, πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα εγω εχω 2 μπαταριες κ ενα φορτιστη τοιχου,οποτε μια φορτιζω κ μια εχω στο κινητο,οποτε καταλαβαινεις οτι δεν με βολευει να ξεντεριαζω καθε λιγο κ λιγακι το κινητο για να αλλαξω μπαταρια,περι ορεξεως βεβαια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Άστο μονίμως ανοιχτό... problem solved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Κανεις δεν φαίνεται να σχολιάζει το γεγονος της NiMH μπαταρίας. Με προβληματίζει σαν σκέψη αλλά έχει δείξει άλματα σαν τεχνολογία. Βλέπε Eneloop της Sanyo. Πάντως θαρραλέα επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Li-Po είναι η μπαταρία, όχι Ni-MH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 όπως όλα τα πράγματα έτσι κι αυτό έχει + και - διαλέγετε και παίρνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Aν είναι δυνατόν να μην βγάζει την ημέρα η μπαταρία... Μεγάλο λάθος για ένα κινητό που θέλει να πιάσει την κορυφή. Και δεν αφερείται και από πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ποιο βγάζει τη μέρα με full χρήση; Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στη 2η μέρα, 0 ώρες, 32 λεπτά και απομένει 45%. Εντάξει τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 με ποση ωρα ανοικτη οθονη? (αυτο ειναι που παιζει κυριο ρολο imho.. ) επισης και οσοι παραπονιουνται γιατι θελουν φορτιση μετα απο 4 ωρες χρησης , ας κατσουν να σκεφτουν πρωτα οτι καθονται 4 ωρες τη μερα πανω απο μια οθονη 4.5 ιντσων δε λεω κι εγω το εχω κανει, αλλα δεν ειναι φυσιολογικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 1 ώρα και 25 λεπτά ανοιχτή οθόνη. Αυτό είναι το point μου, ότι δεν υπάρχει (και θ' αργήσει να υπάρξει) συσκευή που να αντέχει πάνω από κάποιες ώρες συνεχούς χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 αξίζει να το πάρω 239 λίρες από Αγγλία το 8άρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν σε καλύπτει η χωρητικότητα, φυσικά. Θα σου βγει ~280€ και άλλοι θεωρούν προσφορά το Galaxy S II στα 269€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα