Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Με το 4s? Εννοείται! Overheating και ξερό ψωμί. Ποιος πυρετός? Λες και είχε πιάσει φωτιά ήταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ναι, στην απόδοση είχε αντίκτυπο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ναι. Κόλλαγε, ήταν πολύ αργό και είχε κλείσει 2 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ναι τα iphone κλεινουν αμα υπερθερμανθουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γι ' αυτό το σούταρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 καλα μη το βλεπεις σαν κακο αυτο, για προστασια το κανουν ενα android lg που ειχα παλια σε αναλογη περιπτωση (οταν το ειχα στο παρπριζ για πλοηγηση καλοκαιρι, εκει τη παθαινουν πολλες συσκευες και γινονται ψησταριες , ειδικα αν φορτιζουν παραλληλα) , κολλαγε δε δουλευε τιποτα ουτε touch ουτε κουμπια και καθοταν εκει και ψηνοταν με παγωμενη εικονα αφου ζεσταθηκε που ζεσταθηκε , δε θα με χαλαγε να τραβαγε και καμια επανεκκινηση να ερθει στα ισα του , επρεπε να κανω στην ακρη του δρομου να του βγαλω τη μπαταρια (θα μου πεις τουλαχιστον εκει εβγαινε η μπαταρια.. ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλά ναι. Κοίτα, το 4s το σούταρα για πολλούς λόγους. Δεν με κάλυπτε σαν κινητό, με περιόριζε απίστευτα. ( Ήταν δώρο ). Όταν πήρα το One X τότε κατάλαβα τι σημαίνει κινητό! Αλλά δυστυχώς κάηκε η mobo... Γι' αυτό τώρα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε S3 ή Nexus 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γκρρρ τέλεια! Μου κάηκε το one x και πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε S3 ή nexus 4. Και τα 2 έχουν αρνητικά, και τα 2 θετικά. Εφιάλτης έχει γίνει πλέον! Εάν το πάρεις από μέρος που έχουν το Ν4 299 δολλάρια ή ευρά δεν χωράει συζήτηση. Εάν είσαι Ελλάδα,πιστεύω ότι το S3 είναι καλύτερο. Προσωπικά έχω παραγγείλει το 4 γιατί εδώ που είμαι είναι 150 ευρά φθηνότερο από το S3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εάν το πάρεις από μέρος που έχουν το Ν4 299 δολλάρια ή ευρά δεν χωράει συζήτηση. Εάν είσαι Ελλάδα,πιστεύω ότι το S3 είναι καλύτερο. Προσωπικά έχω παραγγείλει το 4 γιατί εδώ που είμαι είναι 150 ευρά φθηνότερο από το S3. Τελικά το S3 θα πάρω, αλλά αν θα πάρω με το "απλό" ή το LTE για την ram. Πήγα στην cosmote και το είχαν 590, το "απλό". Αλλά σε λίγο που θα βγει το s4, η τιμή του s3 θα πέσει αρκετά. Κοίταξα όμως και σε e-μαγαζάκια και το lte το έχουν 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το γερμανικό amazon το έχει πολύ πιο φθηνό το 'απλό' s3 πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πόσο δλδ? Ξεκλείδωτο λογικά. Μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 437 κάνει αλλά συνολικά θα σου έρθει 462 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakna Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 τέλειο αλλά η μπαταρία 3 ώρες το πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 τέλειο αλλά η μπαταρία 3 ώρες το πολύ Τι πράγμα; Τι ακριβώς κάνεις και κρατάει τόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αν παίζεις Need For Speed 3 ώρες συνεχόμενα, φυσιολογικό είναι να μην κρατάει παραπάνω. Πες μου ένα που αντέχει αρκετά περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα