Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το router του τιτλου (linksys wag 160n v2).

Η ερωτηση μου ειναι, αν γινεται στο συγκεκριμενο μοντελο να προσθεσω κεραια για wireless η καποιο usb που να κανει αυτη την δουλεια.

Αν γινεται, βελτιωνεται και το σημα?

Δημοσ.

Δε γινεται φιλεμ, ή μαλλον γινεται αν εισαι αρκετα καλος και το ανοιξεις και κολλησεις καποια αλλη. Αυτο το μηχανακι παντως εχει πολυ καλο ασυρματο. 

Βαλε καποιο ΑΡ αν μπορεις.

Δημοσ.

Δε γινεται φιλεμ, ή μαλλον γινεται αν εισαι αρκετα καλος και το ανοιξεις και κολλησεις καποια αλλη. Αυτο το μηχανακι παντως εχει πολυ καλο ασυρματο. 

Βαλε καποιο ΑΡ αν μπορεις.

Εχεις καποιο link η αν μπορεις με λιγα λογια να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι το AP?

Δημοσ.

και να βαλεις αλλη κεραια ακομα και αν κανεις πατεντα δεν σημαινει οτι θα βελτιωθει το σημα.ειναι 100mw το ρουτερ και αυτο δεν αλλαζει.εν τουτοις δοκικμασε

α.πιο νεο firmware

β.αλλαγη σε αλλο καναλι.

γ.να βαλεις το ρουτερ σε καποιο καλυτερο σημειο.

δ.ακομα και να το ανοιξεις το Wag160n δεν νομιζω οτι εχει μονο μια κεραια.

μπορεις εκτος απο access point να βαλεις repeater.δηλαδη μια δευτερη συσκευη που πιανει το linksys ασυρματα και αναμεταδιδει το σημα του για να φτασει πιο μακρια.εκτος αν μπορεις να ριξεις καλωδιο οποτε ολα ειναι πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

και να βαλεις αλλη κεραια ακομα και αν κανεις πατεντα δεν σημαινει οτι θα βελτιωθει το σημα.ειναι 100mw το ρουτερ και αυτο δεν αλλαζει.εν τουτοις δοκικμασε

α.πιο νεο firmware

β.αλλαγη σε αλλο καναλι.

γ.να βαλεις το ρουτερ σε καποιο καλυτερο σημειο.

δ.ακομα και να το ανοιξεις το Wag160n δεν νομιζω οτι εχει μονο μια κεραια.

μπορεις εκτος απο access point να βαλεις repeater.δηλαδη μια δευτερη συσκευη που πιανει το linksys ασυρματα και αναμεταδιδει το σημα του για να φτασει πιο μακρια.εκτος αν μπορεις να ριξεις καλωδιο οποτε ολα ειναι πολυ καλυτερα.

α. Φοραει το τελευταιο firmware αν και απο οσο διαβαζω σε μερικα forum για το συγκεκριμενο router, πολλοι εχουν προβληματα και γυρνανε στο προηγουμενο.

Τωρα δεν ξερω τι προβληματα μπορει να ειναι αυτα, αλλα ισως κανω και εγω downgrade.

β. Για το καναλι που λες, ειναι το λεγομενο ευρυζωνικο καναλι?

Για παραδειγμα εμενα στις ρυθμισεις του εχει τρεις επιλογες.

1. Ζωνη ραδιοσυχντητων με ευρυζωνικο καναλι 20 η 40 MHz (εγω εχω επιλεγμενο τα 40 MHz).

2. Ευρυζωνικο καναλι εχει καποιους αριθμους απο το 3 εως το 11 (εμενα ειναι στο 9).

3. Βασικο καναλι εχει 7 - 2.442 GHz και 11 - 2.462 GHz (εμενα ειναι στα 11 - 2.462 GHz).

δ. Η συσκευασια δεν ειχε καποια κεραια μεσα, αν αυτο εννοεις, εκτος αν μιλας για καποια εσωτερικη η κατι τετοιο.

Οσο για τα access point που μου εδειξε ο φιλος παραπανω, ειναι ολοκληρες αυτες οι συσκευες που βλεπω στις φωτογραφιες η μονο οι κεραιες?

Δημοσ.

α. Φοραει το τελευταιο firmware αν και απο οσο διαβαζω σε μερικα forum για το συγκεκριμενο router, πολλοι εχουν προβληματα και γυρνανε στο προηγουμενο.  Ναι συμβαινει αυτο στα 160n, δοκιμασε και downgrade

Τωρα δεν ξερω τι προβληματα μπορει να ειναι αυτα, αλλα ισως κανω και εγω downgrade.

1. Ζωνη ραδιοσυχντητων με ευρυζωνικο καναλι 20 η 40 MHz (εγω εχω επιλεγμενο τα 40 MHz). Βαλτο στα 20 (Αυτο δοκιμασε πρωτα πριν downgrade)

2. Ευρυζωνικο καναλι εχει καποιους αριθμους απο το 3 εως το 11 (εμενα ειναι στο 9). 

3. Βασικο καναλι εχει 7 - 2.442 GHz και 11 - 2.462 GHz (εμενα ειναι στα 11 - 2.462 GHz). Δοκιμασε και αλλα. Κατεβασε ενα soft που λεγεται inssider για να δεις που εχεις πιο δυνατο σημα. Αυτο σε συνδυασμο παντα με 20Mhz.

δ. Η συσκευασια δεν ειχε καποια κεραια μεσα, αν αυτο εννοεις, εκτος αν μιλας για καποια εσωτερικη η κατι τετοιο. Αστο αυτο προς το παρον

Οσο για τα access point που μου εδειξε ο φιλος παραπανω, ειναι ολοκληρες αυτες οι συσκευες που βλεπω στις φωτογραφιες η μονο οι κεραιες? Ολο το σετ ειναι, κατι σα ρουτερ (εμφανισιακα μονο) με κεραιες.

Δημοσ.

α. Φοραει το τελευταιο firmware αν και απο οσο διαβαζω σε μερικα forum για το συγκεκριμενο router, πολλοι εχουν προβληματα και γυρνανε στο προηγουμενο.  Ναι συμβαινει αυτο στα 160n, δοκιμασε και downgrade

1. Ζωνη ραδιοσυχντητων με ευρυζωνικο καναλι 20 η 40 MHz (εγω εχω επιλεγμενο τα 40 MHz). Βαλτο στα 20 (Αυτο δοκιμασε πρωτα πριν downgrade)

3. Βασικο καναλι εχει 7 - 2.442 GHz και 11 - 2.462 GHz (εμενα ειναι στα 11 - 2.462 GHz). Δοκιμασε και αλλα. Κατεβασε ενα soft που λεγεται inssider για να δεις που εχεις πιο δυνατο σημα. Αυτο σε συνδυασμο παντα με 20Mhz.

δ. Η συσκευασια δεν ειχε καποια κεραια μεσα, αν αυτο εννοεις, εκτος αν μιλας για καποια εσωτερικη η κατι τετοιο. Αστο αυτο προς το παρον

Οσο για τα access point που μου εδειξε ο φιλος παραπανω, ειναι ολοκληρες αυτες οι συσκευες που βλεπω στις φωτογραφιες η μονο οι κεραιες? Ολο το σετ ειναι, κατι σα ρουτερ (εμφανισιακα μονο) με κεραιες.

Οκ, ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Poulinos και Rfc, θα μου επιτρεψετε να κανω δυο ακομα ερωτησουλες?

Επισης το inssider που μου προτεινες δε μπορω να το χρησιμοποιησω επειδη εχω windows 8.

1.Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για dsl modulation?

Multimode

ADSL2

ADSL2+

ADSL2+M

ADSL2 M

2.Στο wireless στο network mode?

Mixed η G only?

Δημοσ.

Poulinos, θα μου επιτρεψεις να κανω δυο ακομα ερωτησουλες?

Multimode

ADSL2

ADSL2+

ADSL2+M

ADSL2 M

Mixed η G only?  εκτος αν συνδεεσε σε Ν

σορρυ που απαντησα εγω.... B)

Δημοσ.

Ελα, sorry.

Πριν απαντησεις το ειχα διορθωσει ηδη. :-D

Απλα νομιζα πως μου απαντησε ο poulinos.

Δημοσ.

α. Φοραει το τελευταιο firmware αν και απο οσο διαβαζω σε μερικα forum για το συγκεκριμενο router, πολλοι εχουν προβληματα και γυρνανε στο προηγουμενο.

1. Ζωνη ραδιοσυχντητων με ευρυζωνικο καναλι 20 η 40 MHz (εγω εχω επιλεγμενο τα 40 MHz).

3. Βασικο καναλι εχει 7 - 2.442 GHz και 11 - 2.462 GHz (εμενα ειναι στα 11 - 2.462 GHz).

δ. Η συσκευασια δεν ειχε καποια κεραια μεσα, αν αυτο εννοεις, εκτος αν μιλας για καποια εσωτερικη η κατι τετοιο.

Οσο για τα access point που μου εδειξε ο φιλος παραπανω, ειναι ολοκληρες αυτες οι συσκευες που βλεπω στις φωτογραφιες η μονο οι κεραιες?

α.πραγματι καποιοι και εδωμεσα ανεφεραν θεμα με το firmware αλλα δεν θυμαμαι αν μπορει να γινειευκολα downgrade.

καναλι εννοω απο το 1 εως 11 η απο 1 εως 13.αυτο να αλλαξεις.επισης μπορεις να δοκιμασεις και μονο 802.11g να δεις αν θα αλλαξει κατι.ναι υπαρχει και το 20/40 που μπορεις να δοκιμασε ςκαι με αυτο τι γινεται.αλλα μην περιμενεις μεγαλες αλλαγες.

ειναι εσωτερικες οι κεραιες των Linksys στα περισσοτερα νεα μοντελα.

το access point η ενα repeater ειναι μια νεα συσκευη που ειτε με καλωδιο θα παιρνει ιντερνετ και θα δινει ασυρματα πχ 10 μετρα πιο κατω ειτε παιρνει ασυρματα απο την πρωτη συσκευη πχ την βαζεις 10 μετρα πιο περα που δεν εχεις καλο σημα με σκοπο να πιασει το ηδη υπαρχον σημα και να το αναμεταδωσει.

απλα μην βαλεις καναλι 12,13 ξεχασα να το πω.

Poulinos και Rfc, θα μου επιτρεψετε να κανω δυο ακομα ερωτησουλες?

Επισης το inssider που μου προτεινες δε μπορω να το χρησιμοποιησω επειδη εχω windows 8.

Multimode

ADSL2

ADSL2+

ADSL2+M

ADSL2 M

Mixed η G only?

το Multimode Κανονικα σημαινει adsl2+ σε annex a η annex m αν εχεις annex m.δηλαδη παει και βρισκει το μεγιστο κατα καποιο τροπο πρωτοκολλο.επειδη ομως αν και σπανιο καλο ειναι να το πουμε μπορει να υπαρχει καποια μικρη ασυμβατοτητα με το firmware toy royter και το dslam τοτε μπορει ενω εχεις βαλει εσυ multimode αυτο να παει να παιξει πχ adsl2 με αποτελεσμα να χασεις σε ταχυτητα.η καποιες αλλες φορες το εχω δει με πιο παλιο Linksys να μην συγχρονιζει καν.οποτε εκει πρεπει να το δωσεις καρφωτα.οποτε μπορει να το δωσεις απο τωρα καρφωτα οπως ειπε και ο rfc.

τωρα για το δευτερο να το πουμε και αυτο αναλυτικα.αν ολες οι συσκευες σου παιζουν  g τοτε οκ το βαζεις g only για να παιζει μονο εκει και να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.το Mixed σημαινει και b και g και n.μπορει πχ να μην θες n και να το βαλεις σκετο b/g η να μην θες b  και να το βαλεις g/n κτλ κτλ.εξαρτατε τι συσκευες εχεις.καποιες φορες μπορει μια συσκευη αμα εχει θεμα με g Να την γυρισεις σε b και να ειναι πιο αργη αλλα πιο σταθερη.απλα αν κανεις την αλλαγη στην καρτα δικτυου το b Θα ισχυει μονο για το Pc Με αυτην την καρτα ενω αμα το βαλεις στον ρουτερ τοτε θα επηρεασει ολα τα pc.

καλα εκανες και απαντησες:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...