Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :400-450 ευρώ (αν υπάρχει μεγάλη διαφορά μπορούμε να ανέβουμε λίγο ακόμα)

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι υπάρχει η acer v193HQV δεν έχω σκοπό να αγοράσω άλλη στα κοντά

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δράμα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? από το ίδιο (λόγο μεταφορικών)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? καλύτερα από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά σε αυτό το budget δεν θα ήταν καλύτερα να πάμε σε amd?.Επίσης η ram είναι 1866MHz ενώ στην μητρική γράφει πως υποστηρίζει μέχρι 1600

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά σε αυτό το budget δεν θα ήταν καλύτερα να πάμε σε amd?.Επίσης η ram είναι 1866MHz ενώ στην μητρική γράφει πως υποστηρίζει μέχρι 1600

Στις μικρες αναλυσεις οι επεξεργαστες core i3 και core i5 αποδίδουν καλυτερα απο τους αντιστοιχους της AMD. Για την RAM εχεις δικιο, αλλα αν προσεξεις το dimm των 1600ΜΗz και το dimm των 1866MHz κοστιζουν το ιδιο.

Δημοσ.

Η 650ti που λεει ο giokou ειναι καλη περιπτωση αν εχει διαθεσιμοτητα στο e-world και ξερεις να την τοποθετεις μονος σου. Αλλιως δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις σχεδον 150 ευρω για την καρτα με δεδομενη την αναλυση της οθονης σου. Ο 965BE θα αποδόσει χειροτερα σε αυτην την αναλυση εκτος και αν υπερχρονιστει, κατι το οποιο όμως προυποθετει και αναλογη μητρικη και ψυχτρα, οποτε το budget ξεφευγει.

Δημοσ.

AMD ATHLON II X4 750K 

ASROCK FM2 A75 DGS 

KINGSTON 4GB DDR3 1866 

HITACHI 7K1000C 500GB 

SAPPHIRE 7850 1GB DDR5 

DVD-RW SAMSUNG SATA 

THERMALTAKE 530WATT 

SHARKOON V3S-V 

--------------------------------------

473€

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί και Athlon II X4 750K + 650Ti για ελαχιστοποίηση κόστους.

* Τάκη μέχρι 650Ti είναι ΟΚ, με 7850 είναι overkill δίχως ουσιαστικό αντίκρυσμα (acer v193HQV) !

Δημοσ.

Adtakh η περιπτωση αυτη δεν ειναι η κλασικη cookie-cutter. Η αναλυση της υπαρχουσας οθονης ειναι 1366x768. Η 7770 ειναι υπεραρκετη και οτιδηποτε πανω απο την 650ti υπερβολη. Αντιθετα ο επεξεργαστης μετραει περισσοτερο και οι Intel αποδίδουν καλυτερα στις μικρες αναλυσεις, το εχεις πει και εσυ αυτο.

Giokou και σε σενα πηγαινει αυτο θα χασει σε επιδόσεις αν παει στον 750Κ.

auto edw to build einai kalo alla me enan fx 4300 kai tin asrock extreme 3  , pou tha einai makran kalutero

Θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση ισαξιο επειδη ακριβως εχει χαμηλη αναλυση. Και θα ειναι και ακριβότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχεση με την συνθεση που ποσταρα απο το vision βγαινει 10 ευρω φθηνοτερη με χειροτερο επεξεργαστη και μητρικη. 7850 δεν βγαινει εντος budget αλλα και να βγει ειναι αχρειαστη, εφόσον ο alexdoxara δηλωσε οτι δεν προκειται να αλλαξει οθονη συντομα.

Δημοσ.

Ρε παιδια. Τι λετε? Εγω εχω τον 965 BE με την 650 ti και την δοκιμασα στο far cry 3 σε ultra settings με 23 οθονη led. Και επαιζα στα 35 -40 fps ε μην μου πειτε πως δεν ειναι ηκανοποιητικα αυτα τα δεδομενα. Ο ανθρωπως δεν θελει να γινει πυρινικος μηχανικος... Παιχνιδια θελει να παιζει......

Αυτα τα λεω γτ εχω αυτο το σετ και εχω δοκιμασει ολα τα τελευταια παιχνιδια και τα παιζω σε high - ultra..... Να πω επισης πω η μονη δοκιμη σε 23αρα ηταν το far cry3 και η κανονικη μου οθονη ειναι 21 ιντσες....

Τελος αυτα που λενε για τον 965 περι πολυ θορυβου και τετοια ειναι βλακιες. Το στοκ φαν ειναι μια χαρα και με λιγο καθαρισμα ανα περιοδο δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα. Οτι φαν και να παρεις θελεις δεν θελεις θα ακουγεται γιατι ειναι ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ και οταν θα ανεβαζει στροφες λογικο ειναι να ακουγεται λιγο περισσοτερο!!!

Δημοσ.

Adtakh η περιπτωση αυτη δεν ειναι η κλασικη cookie-cutter. Η αναλυση της υπαρχουσας οθονης ειναι 1366x768. Η 7770 ειναι υπεραρκετη και οτιδηποτε πανω απο την 650ti υπερβολη. Αντιθετα ο επεξεργαστης μετραει περισσοτερο και οι Intel αποδίδουν καλυτερα στις μικρες αναλυσεις, το εχεις πει και εσυ αυτο.

Giokou και σε σενα πηγαινει αυτο θα χασει σε επιδόσεις αν παει στον 750Κ.

Μήνυμα ελήφθη!  :lol:

Συμφωνώ, εναλλακτικές πρότεινα για ελαχιστοποίηση κόστους μόνο.

Ταιριάζει περισσότερο ο i3 κι αν μπορεί, να πάει στην 650Ti για το κερασάκι στη τούρτα. ;)

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...