insomnia's Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, εκανα πριν 2 ημερες φορματ στον σταθερο υπολογιστη μου και ενω πηγαν ολα καλα, ώρες ώρες μου κολλάει. Τι εννοώ? 1.Αν ειμαι στο youtube βλεποντας ενα βιντεακι καποιες φορες η εικονα σταματα και ακουω μονο τον ηχο και μετα απο λιγο συνεχιζεται και η εικονα. 2.Καμια φορα κολλει στην εναλλαγη των καρτελων στο chrome και γενικα αργει στις εναλλαγες προγραμματων, δηλαδη αν ειμαι στο chrome και επιλεξω το skype ισως καθυστερησει λιγο αν κ οχι παντα. Το θεμα ειναι οτι πριν το φορματ δεν κολλαγε πουθενα,ειναι 4πυρηνος οποτε δεν ειχε θεμα. Τι μπορει να φταει τωρα?
alex00a Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 απενεργοποιησε τις αυτοματες ενημερωσεις πινακας ελεγχου>windows update
insomnia's Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το εκανα,αλλα δεν βλεπω διαφορα...!! :/
insomnia's Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καμια ιδεα?γιατι δεν τ παλευει!!
spirosd2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 απενεργοποιησε τις αυτοματες ενημερωσεις πινακας ελεγχου>windows update Για ποιον λόγο να κάνει κάτι τέτοιο;; 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καμια ιδεα?γιατι δεν τ παλευει!! Εχε ανοιχτο τον task manager και παρατηρησε εαν καποιο process κανει spike στη cpu, την ωρα που εμφανιζεται το προβλημα.
ideal09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τι windows του περασες ;Διαφορετικα απο αυτα που ειχε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα