Προς το περιεχόμενο

windows xp απο Sp2 σε sp3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. εχω windows xp sp2 και σκέφτομαι να τα κάνω σε sp3. ποια ειναι καλυτερη και ευκολοτερη μεθοδος?

1) να βρω cd xp sp3 και να κανω boot απο το cd και να κανω επιδιορθωση

2) να κατεβασω το sp3 απο το σαιτ τησ μικροσοφτ και να το κανω Install

3) η να βαλ.ω να κανει αυτοματη ενημερωση και να το βρει ετσι?

απλα φοβαμαι μην μου κανει καμια ζημια την υπαρχουσα εγκατασταση

υποψιν: δεν εχω τα κανονικα windows αλλα απο τα <<αλλα>> cheesy.gif
ευχαριστω

Δημοσ.

υπαρχει εστω και καμια περιπτωση να μου κανει κατι ζημια στην υπαρχουσα εγκατασταση η' σε drivers?

μπουρτζοβλαχος και NikosKallithea επειδη εχω κατεβασμενο απο http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=24

ετοιμο, να το περασω απο αυτο που κατεβασα?

η οντως ειναι καλυτερα με update?  εχω 2mbps συνδεση και ειναι μεγαλο το αρχειο. επισης εχω απο τα μη κανονικα windows. μην μου κανει θεμα με την αυτοματη ενημερωση.

ευχαριστω

Δημοσ.

υπαρχει εστω και καμια περιπτωση να μου κανει κατι ζημια στην υπαρχουσα εγκατασταση η' σε drivers?

μπουρτζοβλαχος και NikosKallithea επειδη εχω κατεβασμενο απο http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=24

ετοιμο, να το περασω απο αυτο που κατεβασα?

η οντως ειναι καλυτερα με update?  εχω 2mbps συνδεση και ειναι μεγαλο το αρχειο. επισης εχω απο τα μη κανονικα windows. μην μου κανει θεμα με την αυτοματη ενημερωση.

ευχαριστω

Μονο το update ξερει τι ακριβώς και ποτε πρέπει να το περάσει, μπορεί πριν απο το sp να σου λείπουν και άλλες διορθώσεις.

Δημοσ.

Αφου τα windows σου δεν ειναι αυθεντικα, με οποιο τροπο και να το κανεις, παντα θα υπαρχει περιπτωση να σου δημιουργησει προβλημα.

Επισης, ο 1ος τροπος δεν νομιζω να υφισταται καν. Δεν θες επιδιωρθωση, εγκατασταση απο την αρχη ολου του λειτουργικου θες.

Δημοσ.

win xp με sp3 builtin. καθυστερεί λίγο στην εκκίνηση αλλά παίζει μια χαρά.

καλύτερα βάλε γνήσια αρχηγέ.παίζει να σου κλειδώσει με το που περάσεις το sp3 κατευθείαν...  :-D  :-D  :-D  :-D

α.... επίσης, τα ρημάδια δεν υποστηρίζουν υπέρυθρες με τίποτα.κάτι παλιά κινητά και κάτι προγραμματάκια για irda τα αποχαιρέτισα καιρό τώρα.

Δημοσ.

Αφού έχεις κατεβασμένο ήδη το sp3 βάλτι κανονικά και χωρίς πάθος και φόβο.

Αν έχεις ήδη ενεργοποιημένα τα xp (από την πίσω πόρτα :) ) μην φοβάσαι, δεν θα σου κάνει καμία ζημιά. Φαντάζομαι τα έχεις κάνει ήδη activate και έχεις περάσει το wga check έτσι;

Αν όχι ψάξε στο google και στα γνωστά-άγνωστα μέρη για μόνιμη ενεργοποίηση των xp (windows xp permanent activation).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...