Drop_Dead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα iPhone 3Gs και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω απο 5.1 σε 6.1 και με προβληματίζει το θέμα των χαρτών. Υπάρχει δυνατότητα στους χάρτες της apple ή τους καινούργιους που κυκλοφόρησε η google να δω τα δρομολόγια των αστικών όπως στους παλιότερους; (Κυριως για θεσσαλονικη) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα iPhone 3Gs και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω απο 5.1 σε 6.1 και με προβληματίζει το θέμα των χαρτών. Υπάρχει δυνατότητα στους χάρτες της apple ή τους καινούργιους που κυκλοφόρησε η google να δω τα δρομολόγια των αστικών όπως στους παλιότερους; (Κυριως για θεσσαλονικη) Ευχαριστώ Kαλημέρα, το apple maps δεν έχει δρομολόγια, το google maps έχει απόσο ξέρω και είδα. (εχω 6.1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Και 6.1 να βάλεις, μπορείς να έχεις πάλι google maps με την εφαρμογή από το App Store, οπότε προχώρα άφοβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα