Nikos667 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Θελω να φτασω τον I7 2600K μου στα 5GHz Τι τροφοδοτικο μητρικη και ψυξη θα χρειαστω? Ποση θα ειναι η διαφορα απο το stock που ειναι 3.6GHz?
adtakhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ετοιμάσου για 400€ το λιγότερο για ψύξη και μητρική.
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το (πρώτη φορά) μου άρεσε.Δίχως παρεξήγηση φιλαράκι έτσι
Nikos667 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ειμαι καινουριος...στο overclock αμα πεταξα βλακια sorry...ποσο μπορω να το παω στο max? Μητρικη εχω αυτην εδω MSI Z68A-GD80 (B3) και ψυχτρα μαλλον σκεφτομαι την Corsair H100 Και κουτι HAF X...και εννοω στον χωρο του CPU...διοτι GPU ενα προγραμμα κατεβαζεις και στα χει ετοιμα σχεδον...ενω CPU θελει bios...voltage ρυθμισεις και αλλα τοσα!
Gennaios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 πρωτη φορα και θα μπεις κατευθειαν στα 5ghz?εγω θυμαμαι τον ανεβαζα σιγα σιγα για να ελεγχω τις θερμοκρασιες! ενιγουει οπως ειπε και ο τακης απο πανω θα ξυλωθεις για μητρικη και για ενα καλο συστημα ψυξης(water-cooling)θα προτεινα!θες και 5ghz αλλα να μου πεις μονο ετσι βλεπεις διαφορες!
iliasthebest Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλου κακου εχε και τον πυροσβεστηρα ετοιμοοο!!! 2
Nikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 εγώ με την Asrcok P67 fatality και μια Noctua NH-C14 έχω τον 2600 σταθερά στα 4.8 με θερμοκρασία ως 45C.
Nikos667 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Hmm...ναι 4.8GHz ειναι καλα στους 45...τελεια για την ακριβεια! Μαλλον θα ακολουθησω το build sou!
Ntenteras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 εγώ με την Asrcok P67 fatality και μια Noctua NH-C14 έχω τον 2600 σταθερά στα 4.8 με θερμοκρασία ως 45C. 45 σε full load?
Nikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι σε full load, αρκετά καλή θερμοκρασία, αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το αν και κατά πόσο ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία σε πιο ζώρικες καταστάσεις. Πάντως το σύστημα είναι σταθερότατο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μπορεί να δουλεψει 24/7 σε αυτή την ταχύτητα, αν και ποτέ δεν το αφήνω ανοικτό.
TEOKOS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ναι σε full load, αρκετά καλή θερμοκρασία, αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το αν και κατά πόσο ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία σε πιο ζώρικες καταστάσεις. Πάντως το σύστημα είναι σταθερότατο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μπορεί να δουλεψει 24/7 σε αυτή την ταχύτητα, αν και ποτέ δεν το αφήνω ανοικτό. http://www.benchzone.com/Downloads/Stability_Testing/LinX-AVX_v0.6.4_Setup.exe Αμα θες τρέξε αυτό να μας πεις θερμοκρασιές
ninos30 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 @Nikos667 Τόσο η ΜΒ σου όσο και το cooler που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις είναι πέρα από ικανά να πάνε την CPU σου στα 5.0GHz. Απλά κανείς δεν μπορεί να σου διασφαλίσει πως όντως η CPU σου είναι ικανή να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Τα 4.8 τα έχει σχεδόν βέβαια. Το ίδιο μάλλον και τα 4.9. Τα 5.0 μόνο μετά από tests θα το βεβαιώσεις. Τώρα άμα τα χρειάζεσαι είναι άλλη κουβέντα. Αν τρέχεις benchmark-programs και κυνηγάς τα σκορ εκεί, τότε ΝΑΙ. Ειδάλλως.... @Nikos [email protected] και 45 βαθμούς σε load με αέρα, από χλωμό ως απίθανο... Εκτός αν ζεις σε Igloo στην Αλάσκα με Ambient τους -10... Και παρεμπιπτόντως είμαστε σε λάθος section του forum. Υπάρχει ειδικός χώρος για το OCing...
salonika91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ναι σε full load, αρκετά καλή θερμοκρασία, αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το αν και κατά πόσο ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία σε πιο ζώρικες καταστάσεις. Πάντως το σύστημα είναι σταθερότατο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μπορεί να δουλεψει 24/7 σε αυτή την ταχύτητα, αν και ποτέ δεν το αφήνω ανοικτό. για ανεβασε photo...
conkal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 @Nikos667 Τόσο η ΜΒ σου όσο και το cooler που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις είναι πέρα από ικανά να πάνε την CPU σου στα 5.0GHz. Απλά κανείς δεν μπορεί να σου διασφαλίσει πως όντως η CPU σου είναι ικανή να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Τα 4.8 τα έχει σχεδόν βέβαια. Το ίδιο μάλλον και τα 4.9. Τα 5.0 μόνο μετά από tests θα το βεβαιώσεις. 1.Συγνωμη αλλα εγω τον 2600Κ μου πανω απο 4.8 με λιγοτερο απο 1.4 ρευμα δεν μπορεσα να τον παω . Θα μπορουσες να βαλεις τις ρυθμισεις που χρησιμοποιησες ? Τώρα άμα τα χρειάζεσαι είναι άλλη κουβέντα. Αν τρέχεις benchmark-programs και κυνηγάς τα σκορ εκεί, τότε ΝΑΙ. Ειδάλλως.... @Nikos [email protected] και 45 βαθμούς σε load με αέρα, από χλωμό ως απίθανο... Εκτός αν ζεις σε Igloo στην Αλάσκα με Ambient τους -10... Και παρεμπιπτόντως είμαστε σε λάθος section του forum. Υπάρχει ειδικός χώρος για το OCing... δεν παιζει με αεροψυξη να εισαι στου 4.8GHZ και 45Βαθμους εκτος αν εχεις ενα απο εκεινα τα "μαγικα" κομματια που τα ψαχνουν ενα ενα . Εχω μια zalman 9900 και στους 4.8 στο prime95 βαραει 65-70 βαθμους και στο linx 70+ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα