drdedus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Tο public εχει πολύ καιρό τώρα τηλέφωνο για ηλικιωμένους 40 ευρω με μεγάλα πλήκτρα,μεγάλη οθόνη,υψηλόcontrast,δυνατό ήχο,πολύ δυνατή ανοιχτή συνομιλία,και ιδιαιτερα δυνατήανοιχτή συνομιλία βάσης, λειτουργίες "φραγης" για ανεπιθύμητους κλπhttp://www.public.gr/product/tilefon...prod1460003pp/ Είναι όμως ογκώδες!
flyer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω το συγκεκριμένο εδώ και κάνα χρόνο. Το είχα πάρει από you.gr σε προσφορά στα 25 ευρώ. Είναι πολύ καλό γενικά, συγκεντρώνωντας τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Το μέγεθος δε προβληματίζει καθώς είναι αρκετά ελαφριά συσκευή, αλλά κυρίως γιατί είναι συσκευή σπιτιού με ότι συνεπάγεται αυτό.
gregdel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ τον drdedus. Παρηγγειλα ένα για τους γονείς μου!
barman_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω το συγκεκριμένο εδώ και κάνα χρόνο. Το είχα πάρει από you.gr σε προσφορά στα 25 ευρώ. Είναι πολύ καλό γενικά, συγκεντρώνωντας τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Το μέγεθος δε προβληματίζει καθώς είναι αρκετά ελαφριά συσκευή, αλλά κυρίως γιατί είναι συσκευή σπιτιού με ότι συνεπάγεται αυτό. 25 ευρω?καλη φαση...εγω εχω εδω και 11 χρονια νομιζω το sl1 siemens με δονηση και το εχω σακατεψει αλλα για να παρω κατι αντιστοιχο θελει λεφτα..
drdedus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Kαι εγώ πήρα 2 και τα δουλεύω με μια βάση αλλά ρε παιδί μου 25 ευρώ ....μας γ@$@##@!!!! Έψαξα βέβαια αλλά και σε καταστήματα εξωτερικού αλλά ήταν η καλύτερη αυτή του public offtopic στο media εχει Α510ip 59 απο 65 φτηνότερη σκρουτζ
louben Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια το συγκεκριμενο του PUBLIC εχει eco mode η οχι?
drdedus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 έχει .. χαμηλώνει η ισχύ στην βαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα