Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Κυριοι!

Εχω προβλημα με το avast antuvirus στο λαπτοπ.Την στιγμη που πηγε να κανει update κολησε και πλεων βγαζει να γνωστα (μη ασφαλες κλπ) και κατω δεξια στις συντομευσεις αν και εχει το εικονιδιο του με ενα ''Χ'' πανω του δεν μπορω να το κανω τιποτα.

Το χειροτερο ομως ειναι οτι δεν μπορω να το κανω unistall γιατι δεν το βλεπει ουτε ο unistaller των windows ουτε ο REVO.

Μετα απο πολυ κοπο βρηκα τον φακελο με τα αρχεια του αλλα δεν υπαρχει μεσα δικο του unistall,

Υπαρχει καμια καλη ιδια για το τι μπορω να κανω? (εκτος απο φορματ).

Ευχαριστω!

Δημοσ.

για προσπαθησε με αυτο και πες μας

Link.png Site: http://www.avast.com/uninstall-utility">λινκ

δες και τις οδηγιες

Καμια φορα η λυση ειναι περισσοτερο απλη απ οτι περιμενεις.

Αν και δεν μπορω να το κανω εγκατασταση γιατι μολις το βαλω μου βγαζει παλι το ιδιο προβλημα παρ ολα αυτα δεν πειραζει θα βαλω το AVIRA!

:mad:  Ευχαριστω αγορινα!

@Beerloah το λειτουργικο ειναι windows 7 Home!

• Like 1
Δημοσ.

Απεγκατασταση με το εργαλειο που σου δινει ο φιλος και ξανα εγκατασταση. Μπορεις και με revo ομως.

Δημοσ.

μπες σε safe mode πήγαινε στην αναζήτηση γράψε avast ότι σχετικό βγάλει σε avast διέγραψε το.

Κάνε επανεκκίνηση κατέβασε και εγκατέστησε το avast ξανά και μετά αν θες κάνε κανονική απεγκατάσταση.

Δημοσ.

Παιδιά θα γράψω το πρόβλημα μου εδώ για να μην ανοίγω νέο παρόμοιο θέμα. Πριν λίγο πήγα να ανοίξω ένα αρχείο το οποίο το avast το θεώρησε μη ασφαλές και το διέγραψε ή το "έκρυψε" κάπου. Πώς μπορώ να το εντοπίσω και να το επαναφέρω;

Συγκεκριμένα ήταν ένα activasion .exe αλλά δε θα επεκταθώ περισσότερο καθώς είναι παράνομο και είναι εκτός των κανονισμών του φόρουμ (αν κάποιος πάντως έχει διάθεση ας μου στείλει ένα ΡΜ καθώς θέλω να κανω και μια "παράνομη" ερώτηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...