Himili Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ασυγκριτη δυναμη... ηφαιστιο που βραζει οι 4 πυρηνες με 1.7ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το μαύρο είναι πολύ όμορφο. Αλλά πάρα πολύ bezel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 729 ευρώ διαβάζω, για εκτιμήσεις μιλάμε πάντα. Έχω την αίσθηση ότι θα παίξει κάπου εκεί η τιμή και μάλλον το 699 το ξεχνάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 729 ευρώ διαβάζω, για εκτιμήσεις μιλάμε πάντα. Έχω την αίσθηση ότι θα παίξει κάπου εκεί η τιμή και μάλλον το 699 το ξεχνάμε. Δεν νομίζω Τάκη http://www.insomnia.gr/topic/477710-htc-one-wireless-hdmi-adaptor-600e-amazon-uk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ μιλάω για το πόσο θα κάνει στα ελληνικά καταστήματα. Επίσης: iPhone 5: £518.00 HTC one: £519.99 "Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το HTC One θα κυκλοφορήσει στη χώρας μας προς το τέλος Μαρτίου, με τιμή κατά πάσα πιθανότητα τα €719." Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2013 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Με τέτοια τιμή, αν όντως τελικά ισχύσει, θα τρελαθούν να πουλάνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως χειροτερεύει η κατάσταση! :/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Α ρε iPhone, τι κινητάρα είσαι... τ' αξίζεις τα 740€ τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Από 630 το βρίσκεις πια στα eshops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Α, το παίρνω πίσω τότε.. ΝΟΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Από τη μία θέλουμε σούπερ υλικά κατασκευής, αλουμίνιο, γυαλί, unibody, gorilla 3, 8πυρινο cpu, 4gb ram, φωτογραφικές ικανότητες επιπέδου dslr, full hd με 800ppi, 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά ταυτόχρονα όλα αυτά να κοστίζουν 300 ευρώ! Ε αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορείς να έχεις ΚΑΙ hi end smartphone και φθηνό ταυτόχρονα. Πάντα ισχύει το "ο,τι πληρώνεις παίρνεις", ακόμη και σε υπερτιμημένες συσκευές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Σωστός, το Nexus 4 είναι mid end στην καλύτερη... Γυαλί μπρος/πίσω, 4πύρηνος, 2GB RAM, τελευταίο android.. To αστείο ποιο είναι, αν κόστιζε τα διπλάσια, παίζει να ακούγαμε καλύτερα σχόλια από μερικούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 είναι εξαίρεση στον κανόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως χειροτερεύει η κατάσταση! :/ http://www.gsmarena.com/htc_one_vs_iphone_5_camera_shootout_surfaces_we_compare-news-5590.php Το HTC one είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το android αυτή τη στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα