Προς το περιεχόμενο

HTC One: Η ναυαρχίδα της HTC με Full HD ανάλυση και UltraPixel κάμερα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εγώ είμαι περίεργος για την κοστολόγηση του τηλεφώνου όταν κοστολογούν τα πλαστικά της nokia και της samsung 500+ και 600+ ευρώ 

για το σχήμα που μοιάζει με το καινούργιο βατόμουρο το παραβλέπω διότι είναι ένα σχήμα που μετά το λανσάρισμα του iphone το 2007 λόγο και γυάλινων οθονών όλα είναι σχεδόν ίδια πως δηλαδή να το κάνουμε να είναι αφής οβάλ 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι όπως πάει η HTC,θα φάει μια γερή μήνυση από την apple,για καταπάτηση της πατέντας του πιο ακριβού κινητού στην αγορά!

Κατω από τα 800€-πουλάκια μη περιμένετε αυτό το κινητό!

Δεν θα είναι τόσο ακριβό στην Αγγλία ανακοινώθηκε

ότι θα κάνει 510 στερλίνες δηλαδή κάπου 590 ευρώ.

Τώρα ποσο θα κάνει εδώ είναι άλλο θέμα...   

Εχω λιώσει στο γέλιο! 4mp και το ονόμασαν ultrapixel? αν ειναι αληθεια ειναι τραγικό..

Sent from my iPhone using Insomnia

http://news.yahoo.com/htc-one-smartphone-reinvented-142002941--abc-news-topstories.html

Δεν θα είναι τόσο ακριβό στην Αγγλία ανακοινώθηκε

ότι θα κάνει 510 στερλίνες δηλαδή κάπου 590 ευρώ.

Τώρα ποσο θα κάνει εδώ είναι άλλο θέμα...

Οποταν μεχρι τα 650€ να το περιμένουμε!

Φυσικά και το ξανάκουσα.. Αλλά για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά στο pureview.. http://m.gsmarena.com/nokia_808_pureview-4577.php41MP.. Μόλις 10 φορές περισσότερα απο το htc one.. Sent from my iPhone using Insomnia

ΟΚ πάρε εσύ την super duper κάμερα του iphone ή την pureview του lumia σου και εγώ μια canon eos 1ds του 2002 με 11mp. Μόνο το 1/4 αυτής του lumia η ανάλυση. Ποιος πιστεύεις ότι θα βγάλει καλύτερες φωτογραφίες; 

Τα μεγάλα πίξελ και ο μεγάλος αισθητήρας μετράνε όχι ο αριθμός. Δεν λέω ότι η κάμερα του htc είναι αντίστοιχη της Canon αλλά ότι ο αριθμός των πιξελ δεν μετράει εκτός και αν σκοπεύεις να τυπώσεις μπάνερ ή να κάνεις crop (που και πάλι βλέπουμε). Διαφημιστικό κόλπο είναι και εσύ θύμα αν το χάφτεις χωρίς να το σκεφτείς. Ας περιμένουμε τα πρώτα τεστ και βλέπουμε. 

Και γενικά ισχύει πάντα στις οθόνες θέλεις μικρά πίξελ και στους αισθητήρες μεγάλα. 

• Like 2

Εχω λιώσει στο γέλιο! 4mp και το ονόμασαν ultrapixel? αν ειναι αληθεια ειναι τραγικό..

Εγώ να δεις γέλιο που ρίχνω όταν βλέπω κάποιους να νομίζουν ότι είναι αντίστοιχο το μέγεθος του αρχείου με την ευκρίνεια μιας φωτογραφίας...

Αρχείο πάνω από 5mpixels απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες (για να γίνει αφίσα-πανώ κλπ.)

Το ultrapixel είναι εμπορική ονομασία. Πρακτικά όμως είναι αντίστοιχη η διαφορά στις αποχρώσεις σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο αποθήκευσης.

Το LUMIA βέβαια τα σπάει γιατί έχει και φανταστικά οπτικά (για κινητό)..

Aluminium Unibody, τι μου θυμιζει αραγες???

γρατζουνιές ..

πολλές γρατζουνιές :P

Γυμνάσιο πήγες; Είπα να καταλήξει σε ενα στυλ, να αποκτήσει μια σχεδιαστική ταυτότητα, δηλαδή, όχι να είναι όλες οι συσκευές της ίδιες. Κανε μου τη χάρη και μη ξανασχολιάσεις μήνυμά μου αλλιώς να κάνω το πρώτο ignore μετά από καιρό.

φασίστα χρυσαυγίτη :P  :P

και εγώ είμαι περίεργος για την κοστολόγηση του τηλεφώνου όταν κοστολογούν τα πλαστικά της nokia και της samsung 500+ και 600+ ευρώ 

δε νομίζω ότι τα πουλάνε με το κιλό. :P

αν ήταν έτσι, το LUMIA σε σχέση με το iphone έπρεπε να κάνει 3 χιλιάρικα :D

• Like 1

Ομορφο, καλο αλλα.... μονο 2.300 μπαταρια? Καθε μερα φορτιστη θα θελει....

Και εγω αυτο ηθελα να σχολιασω. Εδω το note που εχω το φορτιζω καθε μερα που εχει 2500 mah

Δεν ξερω αν αληθευει παντος πολυ χοντρικα η καμερα του ισουται με μια συμβατικη 13ΜΡ αλλα με πολυ καλυτερη λεπτομερια.

Φυσικά και το ξανάκουσα.. Αλλά για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά στο pureview.. http://m.gsmarena.com/nokia_808_pureview-4577.php41MP.. Μόλις 10 φορές περισσότερα απο το htc one.. Sent from my iPhone using Insomnia

δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο, ειπα απλα οτι ακολουθουν αναλογη σκεψη

εκτος κι αν νομιζεις οτι με το pureview βγαζεις 41 MP φωτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...