fsbmaniac Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Στο τελος μοιαζει σαν wp 8 τα εικονιδια ...ας κλεβουμε τα ομορφα και καλα χαρακτηριστικα απο τους ανταγωνιστες...ειναι καλο για τους καταναλωτες...αν εχει και την σβελταδα και την αξιοπιστια τους....μακαρι ,εχω απογοητευτει λιγακι με το android 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 σούπερ κινητό,σε σούπερ τιμή!!μόνο 825000 ευρώ!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εχω λιώσει στο γέλιο! 4mp και το ονόμασαν ultrapixel? αν ειναι αληθεια ειναι τραγικό.. Sent from my iPhone using Insomnia το pureview δεν το χεις ακούσει ποτέ ξανά; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Aluminium Unibody, τι μου θυμιζει αραγες??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύς ντόρος για 4 πυρήνες βρε παιδιά. Να ´ταν 8, ΟΚ. Αλλά για 4; Για μια ακόμη φορά τα Galaxy S´s παίζουν χωρίς android αντίπαλο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damis72 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 πολύ όμορφο αλλά που είναι η microsd οέο;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω η htc βγάζει τα ομορφότερα άσπρα τηλέφωνα. Συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danieloukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 γαματο, πεταει! ειναι ψιλο παντοφλα αλλα δεν πειραζει! καλυτερο απο το να κολλαει σαν τα xperia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danieloukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 πολύ όμορφο αλλά που είναι η microsd οέο;... εχει 32gb τι την θες την microsd? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύς ντόρος για 4 πυρήνες βρε παιδιά. Να ´ταν 8, ΟΚ. Αλλά για 4; Για μια ακόμη φορά τα Galaxy S´s παίζουν χωρίς android αντίπαλο. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι σωστα, το γυαλιστερο πλαστικό πάντα ήταν super... 699 ακούγεται η τιμή και το xperia Z μόλις πέθανε πριν καν κυκλοφορήσει! Αν το S4 ακολουθήσει τη συνταγή του 3, η HTC παιζει το τελευταιο της αλλά εντυπωσιακό χαρτί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Στο οποίο η BlackBerry έχει ψιλοκλεψει λίγο από το design του 8s και του iPhone5!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 δλδ θελεις να τα κανει καπως σαν galaxy s3 . s3 mini, s3 midi, s3 maxi , galaxy duos, trios, galaxy big, small etc? αυτο θελεις? οχι ευχαριστω, προτιμω το κινητο μου να ΜΗΝ μοιαζει με αλλα παρα να ειναι μια απο τα ιδια με ... αλλο ονομα. τι θα διαβασω ακομα ο ανθρωπος, εδω κραζουμε την Samsung για τα δεκαδες ιδια μοντελα και αλλοι θελουν να το εφαρμοσουν και αλλες εταιρειες.... Γυμνάσιο πήγες; Είπα να καταλήξει σε ενα στυλ, να αποκτήσει μια σχεδιαστική ταυτότητα, δηλαδή, όχι να είναι όλες οι συσκευές της ίδιες. Κανε μου τη χάρη και μη ξανασχολιάσεις μήνυμά μου αλλιώς να κάνω το πρώτο ignore μετά από καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύς ντόρος για 4 πυρήνες βρε παιδιά. Να ´ταν 8, ΟΚ. Αλλά για 4; Για μια ακόμη φορά τα Galaxy S´s παίζουν χωρίς android αντίπαλο. @nikoskon, το δεύτερο μέρος του post σου με φοβίζει... με κάνει να πιστεύω πως και το πρώτο μέρος δεν το λες για πλάκα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εχω λιώσει στο γέλιο! 4mp και το ονόμασαν ultrapixel? αν ειναι αληθεια ειναι τραγικό.. Sent from my iPhone using Insomnia το pureview δεν το χεις ακούσει ποτέ ξανά;Φυσικά και το ξανάκουσα.. Αλλά για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά στο pureview.. http://m.gsmarena.com/nokia_808_pureview-4577.php41MP.. Μόλις 10 φορές περισσότερα απο το htc one.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα