nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Είναι δυνατόν ένα app που δεν έχει αγοραστεί(ωστόσο φαίνεται ως purchased στο AppStore app του iPhone), να περαστεί μέσω Transfer purchases στο library του iTunes; Ας υποθέσουμε πως πρόκειται για μια εφαρμογή που δημιούργησε κάποιος developer και την μετέφερα στο jailbroken iPhone μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Eχεις appsync στο κινητό? Μπορείς επίσης μέσω ifunbox να μεταφέρεις το ipa της εφαρμογής στον υπολογιστή και από εκεί διπλό κλικ και να μεταφερθεί στο itunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Appsync??? Το βρίσκω στο AppC**e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Appsync??? Το βρίσκω στο AppC**e? Το βρίσκεις στη cydia. Οτι άλλο θέλεις μου στέλνεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τί λέω...; Ναι το έχω εγκατεστημένο το AppSync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα