Fuel7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα!Θέλω τα φώτα σας!Θέλω να στείλω φάξ μέσω του υπολογιστή μου σε κάποιον αριθμό,και δεν ξέρω πως.Υπ'Οψην:Δέν έχω πολυμηχανιμα Δέν έχω φάξΕίμαι ασύρματα συνδεδεμένος με το διαδύκτιο.Γίνεται να στείλω φάξ ή όχι?Ειναι θέμα προγράμματος, ή θέμα κάποιας διαδικασίας?Υπάρχει πρόγραμμα για αυτο ή όχι?ευχαριστώ προκαταβολικά
chrismilo91 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πρεπει να εχεις μηχανημα! διαφορετικα δεν γινεται!
iniohos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αν το googlaρεις, θα βρεις online υπηρεσεις επι πληρωμη που κανουν αυτη τη δουλεια. πχ στελνεις το ενα mail και αυτοι το στελνουν σε fax σε οποιο νουμερο δηλωσεις. κατα την γνωμη μου δεν αξιζει και πολυ εκτος κι αν ειναι μεγαλος ο ογκος και γινει μια φορα. Δηλαδη δεν σε συμφερει η αγορα μηχανηματος.
makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εάν χρησιμοποιείς win7, έχει ένα απλό πρόγραμμα winfax αλλά χρειάζεσαι ένα φτηνό dialup modem για να συνδεθείς με το ιντερνετ. οδηγίες θα βρεις σ' αυτό το θέμα.
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 κάτι τέτοιο θες? http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/Send-a-fax-with-Windows-Fax-and-Scan
Fuel7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 κάτι τέτοιο θες? http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/Send-a-fax-with-Windows-Fax-and-Scan Μαριλινα καλησπερα.Λοιπον έχω το το κειμενο σε αρχειο.και θέλω να το στειλω σε εναν αριθμο μεσω φαξ..Το λαπτοπ μου δεν εχει μοντεμ,ειμαι ασυρματα συνδεδεμενος στο ιντερνετ,και δεν ξερω πως να στειλω το φαξ. Το προγραμμα το ξέρω.Φαξ δεν ξερω που και πως να στειλω.
arxaggelos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Χεριάζεσαι αυτό ποθσου είπε ο makfil, ένα dial-up modem. Πλέον είναι πάμφθηνα και θα το συνδέσεις με usb. Μετά θα ανησυχήσεις για λογισμικό.
makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μαριλινα καλησπερα.Λοιπον έχω το το κειμενο σε αρχειο.και θέλω να το στειλω σε εναν αριθμο μεσω φαξ..Το λαπτοπ μου δεν εχει μοντεμ,ειμαι ασυρματα συνδεδεμενος στο ιντερνετ,και δεν ξερω πως να στειλω το φαξ. Το προγραμμα το ξέρω.Φαξ δεν ξερω που και πως να στειλω. Εάν πρόκειται για ένα και μόνο φαξ, μπορείς να το στείλεις από ένα φίλο σου ή από ένα κατάστημα φωτοτυπικό που να έχει φαξ.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν γίνονται ολα τα πράγματα μονο με προγράμματα, κάπου χρειάζεσαι και hardware οπως στην προκείμενη περίπτωση αυτό http://www.myprice.gr/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/startech-v-92-56k-usb-fax-modem-dial-up-data-modem-external--~v01xpk2uu4vs0 εκτός αν εισαι συνδρομητής σε μια υπηρεσία efax όπως αυτη (τυχαίο το δείγμα) http://en.efax.com/?VID=49508 http://www.efax.com/sitemap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα