painkiller83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σε ολους παιδια... ειμαι φρεσκος στο φορουμ και ξεκιναω με μια ερωτηση για τον επεξεργαστη και το λειτουργικο μου. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! Εχω λοιπον εναν επεξεργαστη intel core 2 quad Q8200 2.33 GHZ LGA7 και 4 Gb μνημη που ομως στις ιδιοτητες του λειτουργικου μου γραφει 3.50 Gb και μαλλον γιατι εχω 32 bit λειτουργικο. Μεχρι τωρα ειχα τα XP 32 bit και επειδη καποια προγραμματα οπως το Premier της Adobe εχουν μονο 64μπιτες εκδοσεις... σκεφτομαι να αναβαθμισω το λειτουργικο με μια 64μπιτη εκδοση. Ερωτηση : Μπορω να εχω χ64 λειτουργικο με αυτο το hardware και αν ναι... ποιο λειτουργικο μου προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων. Χρηστος
evoracing Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για προγράμματα καλύτερα να βάλεις x64 και καλύτερα Windows 8 x64 αλλά δες τα προγράμματα που θες μήπως δεν παίζουν στα 8
painkiller83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τελεια! Ευχαριστω πολυ! Α! Και κατι αλλο.. με τους drivers θα φαω κανενα πακετο?
chrismilo91 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 οχι αν ξερεις ολα τα υλικα μερη του υπολογιστη και τα μοντελα τους θα πας απο ολες τις offical σελιδες τον drivers Και θα τους κατεβασεις εναν εναν!
Scaner Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 βαλε win 7 *64 , και εισαι κομπλε...τα 7 εχουν αρκετους drivers και αν δεν εχουν βρισκουν ευκολα απο μονα τους στο ιντερνετ, οπως και να εχει παντως, υπαρχουν ενα σορο προγραμματα για drivers Οπως το driverpack solution.καλα θα κανεις οταν κανεις φορματ, να βγαλεις οτι usb εχεις συνδεσει (εκτος πληκ.-ποντικι) και να τα βαλεις αφου τελειωσει ενα-ενα.
salonika91 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ti μητρικη και τι καρτα γραφικων εχεις?
painkiller83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μητρικη εχω την ASUS P5QL SE και καρτα γραφικων την Ge Force 9800 GT
painkiller83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους ρε μαγκες! Παω να βρω λειτουργικο
painkiller83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα με τα xp δεν ασχοληθηκα με τιποτα αλλο. Ετσι εχω μεσανυχτα για τα τις επομενες εκδοσεις. Οποτε για ακομα μια φορα θα ηθελα τη γνωμη σας. Ποια windows ,τι εκδοση, και τι να προσεξω στο ψαξιμο.? Ευχαριστω!
baskon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Windows 7 Sp1 Premium και ανω...Και τα 8αρια καλά είναι απλά έχουν λίγο περιεργο Interface που πρεπει να συνηθισεις.. ΑΠο κει και πέρα η μητρική σου έχει drivers στη σελίδα της Asus και για win 7 64 bit Οπότε δε θα εχεις κανένα προβλημα. Μονο αν εχεις κανα πολύ παλιο σκαννερ ή κατι τέτοιο μπορεί να μην αναγνωριστεί αμέσως, αλλά τα υπολοιπα θα δουλευουν σιγουρα..
painkiller83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια... και με τις ενημερωσεις τι παιζει? Με τα xp εχω μια incorporated εκδοση και κανει κανονικα updates. Παιζει κατι τετοιο και με τα 7αρια?
dimuscrossfire Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 βάλε windows 7 ultimate 64bit και βρες το windows loader για να τα κάνεις να φαίνονται γνήσια.από ενημερώσεις θα κάνεις άφοβα.από antivirus μπορείς να βάλεις φαντάσου μέχρι και της microsoft.το microsoft security essentials.είναι πολύ ελαφρύ, το κατεβάζεις πανεύκολα πατώντας απλώς την ονομασία που σου έγραψα και επιλέγοντας την 64bit έκδοση.όσο αφορά τους drivers.όταν τελειώσεις την εγκατάσταση των windows και περάσεις το windows loader και το antivirus στην συνέχεια βρες το driver genius.το κάνεις εγκατάσταση και σου βρίσκει όλους τους drivers από μόνο του μέσα από official σελίδες και στα κατεβάζει αυτόματα.αυτά από εμένα.καλή συνέχεια
umbrella co. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαινε σε αυτη τη σελιδα και κατεβασε το advisor που σε ενδιαφερει, ενα μικρο προγραμματακι της microsoft ειναι και σου λεει με σιγουρια αν το hardware που εχεις ειναι συμβατο με windows 7,8 32 η 64 bit. http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα