Hal9000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Έχοντας ήδη ανακοινώσει τα νέα μοντέλα της σειράς Optimus L η οποία έχει πουλήσει περισσότερες από 15 εκατομμύρια συσκευές, η LG κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο teaser video με το οποίο φανερώνει τα σχέδια της για την παρουσίαση αρκετών νέων smartphone την επόμενη εβδομάδα στη MWC 2013.Στο βίντεο η LG τονίζει και άλλα γράμματα εκτός από το L το οποίο παραπέμπει στη σειρά Optimus L. Αυτά είναι το G από το Optimus G, το V που μπορεί να παραπέμπει στο μοντέλο Vu, καθώς και το F το οποίο δεν έχει κάποια σχέση με σειρά ή μοντέλο της Κορεατικής εταιρείας. Η LG κάνει νύξη στο βίντεο και για τα Tags, τα αυτοκόλλητα που προγραμματίζονται μέσω της τεχνολογίας NFC και "διαβάζονται" από αρκετά smartphones της εταιρείας ώστε να εκτελέσουν μια σειρά από εντολές τις οποίες από πριν έχουμε προγραμματίσει. Η παρουσίαση της LG στη Βαρκελώνη στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress 2013, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου.
parasaser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 περιμένουμε λοιπόν αν και το samsung galaxy s4 θα είναι καλύτερο από όλα μάλλον άλλοι γιορτάζουν το nexus 4 και άλλοι παρουσιάζουν τους αντικαταστάτες του 3
Antonis_V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 περιμένουμε λοιπόν αν και το samsung galaxy s4 θα είναι καλύτερο από όλα μάλλον άλλοι γιορτάζουν το nexus 4 και άλλοι παρουσιάζουν τους αντικαταστάτες του Δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αυτό... Αναμενόμενο δεν ήταν ; Από τα τόσα μοντέλα που παρουσιάζουν έχω χάσει την μπάλα...
Mr_b0om Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα οντως, αντε να δουμε κανα σοβαρό τηλ.. το note 2 μου αντεξε 3 εβδομαδες...
gountisa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα οντως, αντε να δουμε κανα σοβαρό τηλ.. το note 2 μου αντεξε 3 εβδομαδες... Γιατί βρε; Τι έπαθε; Και το υπολόγιζα για καλό παρ'όλο που τρέχει Android
21century Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Πολλά μοντέλα αλλά ίδια οθόνη και λειτουργικό χωρίς καινοτομία...
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Τόσα τηλέφωνα έχει βγάλει η LG αλλά κανένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Για να δούμε τουλάχιστον το Nexus 4 τι λέει.
mikegad Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα οντως, αντε να δουμε κανα σοβαρό τηλ.. το note 2 μου αντεξε 3 εβδομαδες... Mόνο για κανένα xperia active είσαι εσύ
georgepppo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά αν δεν σας αντέχουν τα κινητά πάρτε τέτοιο :-p εμένα το nexus S αντέχει ακόμα μετά απο πολλές σαβούρες,μόνο το κουμπί μείωσης έντασης ήχου δεν δουλεύει.(1 χρόνος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα