madbiscuit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν media player έως €80 - €100. Μέρες τώρα ψάχνω αλλά δυστυχώς επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα ηλεκτρονικά έχω χαθεί μέσα σε άπειρες πληροφορίες... Αυτό που θα ήθελα είναι έναν media player (που θα συνδέω usb ή εξ. σκληρό δίσκο) για να βλέπω ταινίες με ή χωρίς ενσωματωμένους υπότιλους, μορφής avi, mkv, mp4, σε μια αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας και ήχου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html https://www.skroutz.gr/s/1942537/Crystal-Audio-Appstreamer-G.html?keyphrase=Crystal+Audio+Appstreamer-G+ (από electroworld ίσως βγει φτηνότερα με κουπόνι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλή πρόταση το WD TV Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madbiscuit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 antnatal & kostas_dr ευχαριστώ για την ταχύτατη ανταπόκριση!! αυτά τα δύο είχα δεί από τον κοτσόβολο οπότε θα πάω σήμερα κιόλας να τα δώ! ευχαριστώω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλές αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αν και βγαίνει εκτός του ορίου που έβαλες, θα σου προτείνω τον Mede8er 600X 3D, ο οποίος με το τελευταίο fw, φαίνεται να είναι "ισως το καλυτερο midrange media player αυτη τη περίοδο". Και αυτές τις μέρες τρέχει ένα Power Buy για τον mp αυτόν σε αρκετά συμφέρουσα τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 antnatal & kostas_dr ευχαριστώ για την ταχύτατη ανταπόκριση!! αυτά τα δύο είχα δεί από τον κοτσόβολο οπότε θα πάω σήμερα κιόλας να τα δώ! ευχαριστώω! Συμφωνώ κι εγώ για το WD Live,δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο,αλλά προσοχή ΜΗΝ δώσεις 100€ που έχει στο κατάστημα. Κάνε online την παραγγελία και πάρτο με αρκετά λιγότερα. Στον Κωτσόβολο βάλε το κουπόνι GTP59904 στο καλάθι και πάει 84,15€ Στο Electroworld βάλε το κουπόνι QQM30911 στο καλάθι και πάει 79,20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madbiscuit Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα σας! Πήγα από τον Κωτσόβολο και τελικά αγόρασα το Crystal Audio Δεν είδα έγκαιρο το μήνυμα του pedrojay αλλά επειδή δεν ήξερα ότι παίζουν κουπόνια θα το έχω υπόψη και για μια άλλη αγορά που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που μου διαθέσατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 <p>Πολύ καλή πρόταση το WD TV Live.</p> Kostas το wd tv live παίζει και 3d? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ κι εγώ για το WD Live,δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο,αλλά προσοχή ΜΗΝ δώσεις 100€ που έχει στο κατάστημα. Κάνε online την παραγγελία και πάρτο με αρκετά λιγότερα. Στον Κωτσόβολο βάλε το κουπόνι GTP59904 στο καλάθι και πάει 84,15€ Στο Electroworld βάλε το κουπόνι QQM30911 στο καλάθι και πάει 79,20€ Στο electroworld σας εμφανίζει να βάλετε κουπόνι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Όχι,έχουν τελειώσει πλέον οι προσφορές με τα κουπόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Kostas το wd tv live παίζει και 3d? Sent from my iPhone using Insomnia Ρίξε μια ματιά εδώ: http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/9385/~/3d-support-on-wd-tv-live-products Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλο το wd tv live gen3 αλλα δυστυχως δεν μπορει να αναπαραγει frame packing 3d files οποτε αν το θελει καποιος για 3d αρχεια τοτε μαλλον δεν θα παιζει ολη τη γκαμα αυτων των αρχειων. Παιζει πλεον να βρουμε το "med600x3d" καπου πολυ φτηνοτερα απ' οσο κοστιζε ακομα και μεταχηρισμενο αρκει να δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 να ξερετε πως οι διπλες τιμες (αλλες στο καταστημα , αλλες on line) απαγορευοντε ! μπορεις να πας στο καταστημα κ να απαιτησεις απ το διευθηντη οχι τον πωλητη να το αγορασεις στην τιμη νετ ! το κολπακια γινοντε λογο σκρουτζ για να μη βλεπει ο ενδιαφερομενος τεραστια διαφορα στις τιμες κι εχουν μπει στο παιχνιδι υποχρεωτικα και ''μεγαλα'' μαγαζια κωτσος-πλαισιο κτλ μη μπορωντας να κανουν κ αλλιως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 να ξερετε πως οι διπλες τιμες (αλλες στο καταστημα , αλλες on line) απαγορευοντε ! Σίγουρα ισχύει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα