Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω τα μελη του forum να με βοηθησουν γιατι κοντευω να τρελλαθω!!
εδω και λιγο καιρο οταν ανοιγω το pc το πρωι μετα απο το βραδινο shut down 
μολις ξεκινησει να φορτωνει τις συσκευες το bios , μετα απο 1 '' μου πεταει μαυρη οθονη.
Ειμαι απολυτως σιγουρος οτι τα windows φορτωνουν κανονικα. Εχω κανει τα παντα...αφαιρεση συσκευων bios update το οποιο ηταν επιτυχημενο και οτι ηταν αλλο δυνατο για να αποκλεισω θεμα hardware. Παρατηρησα ομως οτι το pc επανερχεται και λειτουργει κανονικοτατα απο κει και περα αφου μεινει καποια λεπτα σε λειτουργια.Αυτο που κανωτις τελευταιες μερες ειναι παρ ολο το προβλημα το αφηνω να μπει στα windows και να παραμεινει ετσι 10-15 λεπτα. Μετα αφου δεν εχω εικονα βεβαια για να κανω restart η shut down το κλεινω απο το κουμπι του κουτιου και ως εκ θαυματος λειτουργουν ολα αψογα!!! Νομιζω οτι το θεμα εχει να κανει με την οθονη ..χθες εκλεισα και ξανανοιξα την οθονη (απο τη γνωστη μαυριλα) επανηλθε για ενα δευτερολεπτο και ξαναεγινε μαυρη..το επανελαβα καμποσες φορες και καποια στιγμη σταθεροποιηθηκε... αυτο εγινε αφου το pc ηταν κανενα 20λεπτο ανοιχτο...μου μυριζεται οτι κατι πρεπει να ζεσταθει για να σταθεροποιηθει η εικονα..
Θα ειμαι υποχρεος αν καποιος εχει γνωση για το τι συμβαινει ....

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα και γω,με μια οθονη ViewSonic.

Την ανοιξα,αλλαξα εναν πυκνωτη που φουσκωσε και ολα καλα.

Πριν την ειχε δει τεχνικος και ειπε οτι δεν γινεται ! (Για να μπω στο λουκι να αγορασω αλλη!).

Τελικα ολα γινονται ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα (όταν ανοίγει η οθόνη και μαυρίζει αμέσως) όσες φορές μου έτυχε ήταν φουσκωμένος πυκνωτής / ές.

Επισκευάζεται φυσικά και το κόστος επισκευής είναι όσα σου πάρει ο τεχνικός συν 1-2 € ο πυκνωτής....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...