mop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Ενώ ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής εκλεισε μόνος του. Μετά ανοιγόκλεινε μόνος του αλλά δεν φόρτωνε τα Windows. Εβγαζε το εξής μήνυμα"Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδη το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM". Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το αρχείο ξεκινώντας την Εγκατάσταση των Windows χρησιμοποιώντας το αρχικό CD-ROM της εγκατάστασης. Επιλέξτε r στην πρώτη οθόνη για να ξεκινήσετε την επιδιόρθωση."Έκανα το παραπάνω αλλά έβγαλε το εξής μήνυμα: "ntldr is corrupt the system cannot boot"Επίσης προσπάθησα να κάνω format με το cd αλλά βγάζει πάλι το μήνυμα "ntldr is corrupt the system cannot boot"Ξέρετε μήπως τι μπορεί να έχει γίνει και πως μπορώ να το διορθώσω; Please help!!!
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Από το άναβε σβήνε (για σου , ρε ΔΕΗ ,με κάθε βροχούλα)μπορεί να σβήστηκε η ρύθμιση του BIOS και να ψάχνει να ξεκινήσει από άλλη συσκευή(USB/CD/DVD/ ... ),βγάλε λοιπών ότι μπορεί να έχει και κάνε reset να δεις,αν βγάζει πάλι το ntldr πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο BIOS να μας πεις τι γίνεται. Στο BIOS μπαίνεις με ένα κουμπί που θα σου λέει όταν δείχνει το logo (σηματάκι) της εταιρίας (χριστιανοί βάρβαροι ό,τι και 'νε ) κατά κανόνα κάποιο F από 0 έως το 12,όταν σου λέει PRESS = πάτα, το αντίστοιχο. Μπορεί να έχει δυο διαφορετικά,δοκίμασε και τα δύο,το απλό θα είναι μόνο οι δίσκοι οπότε μπορείς να δοκιμάσεις αν ξεκινάει από τους υπόλοιπους ...
mop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Αν ανοίξω το laptop χωρίς να έχω το cd των Windows μέσα βγάζει το 1ο μήνμυα. Εάν ανοίξω το pc και έχω το cd μέσα τότε βγάζει το 2ο μήνυμα. Στο Bios μπορώ να μπω αλλά τι να δω από εκεί;
Gtr34 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Αν ανοίξω το laptop χωρίς να έχω το cd των Windows μέσα βγάζει το 1ο μήνμυα. Εάν ανοίξω το pc και έχω το cd μέσα τότε βγάζει το 2ο μήνυμα. Στο Bios μπορώ να μπω αλλά τι να δω από εκεί; Να ρυθμίσεις ως first boot device to cd/dvd rom
mop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι το εκανα αυτό όταν προσπάθησα να κανω φορματ...
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι το εκανα αυτό όταν προσπάθησα να κανω φορματ... Για να ξεκινήσει από το cd και να κάνει επισκευή...μετά το ξανά έβαλες όπως ήταν;;;
mop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πιο το cd? Τι εννοεις όπως ήταν? Αυτή την στιγμή στο Bios η σειρα για το πως θα κάνει εκκίνηση είναι Cd και μετά hard drive. Έτσι λοιπόν όταν βάζω το cd και πατάω το κουμπί για να ανοίξει πάει να ανοιξει λογικά απο το cd και βγαζει σε μαύρη οθόνη το 2ο μήνυμα. Όταν βγάζω το cd και πατάω το κουμπί για να ανοίξει το laptοp βγάζει το λογότυπο Acer και μετά σε μαύρη οθόνη βγάζει το 1ο μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα