poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ακριβώς αυτό, οι περισσότεροι πουλάμε φούμαρα, ας πάνε στην εεττ και να διεκδικήσουν την συντήρηση του ακραίου δικτύου των δικών τους συνδρομητών, γιατί δεν πάνε. το θεμα εχει να κανει με τους πωλητες και τι λενε για να τραβηξουν κοσμο ή να μιλησουμε για το πως στην πραξη θα μπορεσει ο φιλος να ενεργοποιηθει.αν ειναι να πουμε για τους πωλητες να ανοιξουμε νεο θεμα.εφοσον η κατασταση οπως λες και εσυ niko λεει οτι ολο το δικτυο χαλκου(απερχομενα,κεντρικα ,Mirroring)ανηκει στον οτε τοτε γιατι πρεπει να του λυσει το θεμα ο παροχος?αν καποια στιγμη το διεκδικησει και το παρει καποιος παροχος ναι μετα μπορουν να πουν οτι φταιει ο παροχος.αλλα αφου δεν εχει γινει και στην παρουσα φαση ειναι του οτε ο οτε πρεπει να το λυσει και στην προκειμενη περιπτωση η δεν μπορει η δεν θελει.επισης γιατι τοσο αγαπη για τον οτε??λες να διεκδικησουν απο τον οτε το δικτυο.γιατι ο οτε δωρεαν το δινει το δικτυο?δεν παιρνει λεφτα για τις βλαβες δεν παιρνει λεφτα για τα συνδυαστικα δεν παιρνει λεφτα για το καθε ζευγαρι χαλκου που δινει στον παροχο???δεν τα κανει δωρεαν.απλα η διαφορα ειναι ολα τα λεφτα που εχουμε δωσει και εμεις σαν ελληνες αλλα και οι παροχοι στον οτε τοσα χρονια πηγαιναν σε βιλλες κτλ και οχι στην αναπτυξη του δικτυου.αναπτυξη ειδαμε οταν μπηκαν μεσα οι εναλλακτικοι.ο οτε βγαζει τρελλα λεφτα απο παντου αλλα δεν βλεπω να μπαινουν καν στον κοπο να αλλαξουν τα σιδερενια box με πλαστικα.κουβεντα ειχαμε προχτες με ατομο στον οτε που ελεγε ο ιδιος οτι τοσα χρονια ο οτε δεν εχει ριξει λεφτα στο θεμα χαλκος.και η κουβεντα ξεκινησε γιατι σε 50 ζευγαρια απερχομενα δεν μπορουσε να βρεθει ενα ζευγαρι το οποιο να επαιζε σταθερα.το 90 τις 100 ηταν πιασμενα και το υπολοιπο 10 % ηταν ζευγαρια τα οποια πεταγαν errors fec ,hec,crc με τρελλους ρυθμους. επισης δεν ξερω σε καποια χωρα τα καλωδια να τα εχουν μισα μισα.συνηθως οσο ξερω ειτε ανηκουν σε μια εταιρεια πχ οπως ο οτε ειτε ανηκουν σε μια εταιρεια που εχει μονο τα καλωδια.ακομα και να πηγαιναν οι παροχοι δεν θα τα εδινε η εεττ.δεν γινεται να τα δωσει για τον απλο λογο οτι αμα καποιος ειχε προβλημα θα ψαχνε να βρει το καλυτερο απερχομενο για να δωσει και θα γινοταν ενας πανικος.εδω ο ο ιδιος ο οτε με ruo απαγορεψε την προσβαση των τεχνικων των παροχων να ανεβαινουν στα box ενω τοσο καιρο απλα ηταν στην θεωρια..βεβαια τον βολευε και τον οτε αυτο γιατι αφηνε την γραμμη στο box και εφευγε ενω τωρα ειναι υποχρεωμενος να παραδοσει την γραμμη μεχρι την χωνευτη. και οτι λεω δεν το λεω για να δουμε ποιος εχει δικιο η αδικο η να δουμε αν φταιει ο οτε η ο παροχος αλλα τα λεω γιατι ακριβως επειδη ειμαστε ελλαδα πρεπει και ο φιλος καπως να αποκτησει ιντερνετ και τηλεφωνια.και απο το να περιμενει μηπως γινει το θαυμα καλυτερα να το κυνηγησει γιατι αμα υπαρχουν λιγα κεντρικα η υπαρχουν και αλλα ατομα σε αναμονη για να ενεργοποιηθουν να μην μεινει στην απεξω. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μην σκοτώνεσαι και τόσο πολυ με τους παροχους, ενταξυ καταλάβαμε είναι καλά παιδιά και πρέπει παρ' αυτα να τους εξυπηρετεί ο ποτες, αλλά μην γράφεις τοσα πολλά γίνεσαι κουραστικός.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μην σκοτώνεσαι και τόσο πολυ με τους παροχους, ενταξυ καταλάβαμε είναι καλά παιδιά και πρέπει παρ' αυτα να τους εξυπηρετεί ο ποτες, αλλά μην γράφεις τοσα πολλά γίνεσαι κουραστικός. οκ θα υποστηριζω τον οτε που τοσα χρονια προκοψαμε με αυτον.σωστα οι παροχοι εχουν και υποχρεωση στον οτε που τους εξυπηρετει και του δινουν λεφτα.τεσπα.δεν εχω κατι αλλο να πω.αν θελει ο τοπικ σταρτερ ας περιμενει την εεττ 1
kama46 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπική εμπειρία από μετακόμιση σε δυο σπίτια που χρειάστηκε ο ΟΤΕ να κάνει επέκταση του δικτύου, την πρώτη φορά περίμενα τρεις μήνες και τώρα αίτηση από τον 9ο του 12 και ακόμα περιμένω ... Ζω ένα Δράμα... <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπική εμπειρία από μετακόμιση σε δυο σπίτια που χρειάστηκε ο ΟΤΕ να κάνει επέκταση του δικτύου, την πρώτη φορά περίμενα τρεις μήνες και τώρα αίτηση από τον 9ο του 12 και ακόμα περιμένω ... Ζω ένα Δράμα... <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia πεστα.γιατι αν ο οτε δεν λυνει το θεμα σε πελατες του αλλο τοσο για αλλο παροχο.απλα με τον τοπικ σταρτερ με παραξενευει που του ειπαν για ελλειψη ακραιου.συνηθως δεν υπαρχουν απερχομενα οχι να μην υπαρχει ουτε κεντρικο ουτε απερχομενο.ειναι πολυ παραξενο.εκτος αν πραγματι δεν υπαρχει απερχομενο και απλα το εκλεισαν ετσι. 1
kalogeros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά, καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. poulinos ήσουν κατατοπιστικότατος. Extra ερώτηση: Στο broadband status της ιστοσελίδας της forthnet μου εμφανίστηκε σήμερα μήνυμα το οποίο λέει το εξής: "Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ". Είναι κάτι καλό αυτό ή τζάμπα χάρηκα; Λέτε να έπιασαν τόπο τα καντήλια;
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 αν ηταν στον οτε θα ελεγα οτι εγινε προωθηση παλι η αιτηση αλλα επειδη γραφει απο οτε δεν μπορω να καταλαβω.παρε καλυτερα ενα τηλεφωνο να ρωτησεις και ευχομαι να ακουσεις καλα λογια.ευχομε η να φτιαχτηκε κανα ζευγαρι και να μπορουν να στο δωσουν η να εφυγε καποιος πελατης και να μπορουν να βαλουν εσενα.good luck .αν φαει παλι reject θα το μαθεις συντομα.απλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος. 1
kalogeros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Νέα από το μέτωπο. Πήρα τηλέφωνο στη Forthnet για να ρωτήσω τι σημαίνει το μήνυμα "Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ". Σημαίνει απλά ότι η αίτηση κατατέθηκε στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι θα έχουμε νέα στις 7 Μαρτίου. Άρα τζάμπα χάρηκα. Αναμένουμε λοιπόν.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 22-2 έχουμε σήμερα, μου αρέσει που βιαζόσουν
kalogeros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Βιάζομαι, αλλά τι να κάνω ρε συ NikosKallithea; Έχεις καμιά καλή ιδέα; 1
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ζητα γραμμη απο τον οτε.στο ειπα οτι λογικα αυτο που γραφει επιτυχης καταχωρηση δεν ειναι οτι βρηκαν ζευγαρι. τουλαχιστον αν φας ποδι να ξερεις οτι θα περιμενεις αρκετα.αν σε ενεργοποιησουν εστω και σαν τηλεφωνο μετα γυρνα την στην forthnet.και απλα πεστο στην forthnet οτι εγω θα ζητησω νεα γραμμη κτλ κτλ και οτι μετα θα την γυρισω σε εσας.τωρα οικονομικα σιγουρα θα σου βγει κατι παραπανω και με την forthnet και την προσφορα δεν ξερω τι γινεται. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εκει που πηγες τι ειναι πολυκατοικία, η περιοχή ποια ειναι εχει δόμηση, υπάρχουν διπλανά κτίρια ειναι νεα οικοδομή, άλλοι εχουν τηλέφωνο.. Ποσα διαμερίσματα εχει αν ειναι πολυκατοικία.
kalogeros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 @poulinos: Αυτό μου πρότειναν και από το υποκατάστημα της forthnet την πρώτη φορά, αλλά αν δεν κάνω λάθος, αν κάνεις σύνδεση στον ΟΤΕ και φύγεις αμέσως, πληρώνεις πρόστιμο 120 ευρώ. ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση που θα έχω σε αυτήν την περίπτωση και που θα πρέπει να γνωρίζω; @NikosKallithea: Μένω σε μια 7όροφη πολυκατοικία 5 ετών. Είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο του δήμου μου, άρα καταλαβαίνεις ότι και δόμηση υπάρχει και διπλανά κτίρια. Από τα 12 διαμερίσματα που έχει η πολυκατοικία, όσους έχω ρωτήσει, όλοι πλην ενός έχουν και τηλέφωνο και internet.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 E κανε τοτε σύνδεση οτε και μετα φεύγεις δεν εχεις και αλλη επιλογή, θα πληρώσεις το πρόστιμο αλλα θα εχεις τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 @poulinos: Αυτό μου πρότειναν και από το υποκατάστημα της forthnet την πρώτη φορά, αλλά αν δεν κάνω λάθος, αν κάνεις σύνδεση στον ΟΤΕ και φύγεις αμέσως, πληρώνεις πρόστιμο 120 ευρώ. ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση που θα έχω σε αυτήν την περίπτωση και που θα πρέπει να γνωρίζω; @NikosKallithea: Μένω σε μια 7όροφη πολυκατοικία 5 ετών. Είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο του δήμου μου, άρα καταλαβαίνεις ότι και δόμηση υπάρχει και διπλανά κτίρια. Από τα 12 διαμερίσματα που έχει η πολυκατοικία, όσους έχω ρωτήσει, όλοι πλην ενός έχουν και τηλέφωνο και internet. επειδη στο προτειναν αυτην σαν λυση υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσεις αυτα τα λεφτα και απλα να τους εξηγησεις οτι το κανεις μηπως ο οτε σου δωσει γραμμη.αλλα αυτο πρεπει να το μιλησεις με αυτους.δεν μπορω να σου πω εγω αν θα πληρωσεις.κανονικα εφοσον η forthnet δεν μπορει να σε ενεργοποιησει τοτε κανονικα δεν πληρωνεις .ουτε γινεται να περιμενεις 10 μηνες γιανα μην πληρωσεις προστιμο.αν εισαι σε πολυκατοικια παιρνεις απο το εσκαλιτ της πολυκατοικιας.τωρα ποσες ρεγκλετες υπαρχουν κατω και αν υπαρχουν spare ειναι αλλη ιστορια.αν ειναι 12 διαμερισματα και δεν εχετε 2 ιντερνετ τοτε μαλλον υπαρχει μονο μια ρεγκλετα με 10ζευγαρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα