Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Σας παρακαλω κυριε μου χαλατε το τοπικ xD Ρε το εχω ξανακουσει οτι ισως η nvdia να εχει καλυτερη χρωματικη παλετα,αλλα δεν εχω βρει κατι που να το αποδυκνυει :/ Και εγω πιστευω οτι με το calibration στην οθονη εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα οπως και εχω κανει φυσικα και υπηρχε διαφορα με πριν,με ατι καρτα αναφερομαι παντα.. Νταξ,αν παιζεις σε 1080p αναλυση,σε ολα τα games σεχον πανω απο 60fps θα εχεις οποτε no point to compare... Αλλα σε ποιο μεγαλες αναλυσεις δεν πιστευω να μην εδειχνε τα δοντια της μια 7970ghz edition..
ADHD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει καποιος που ξερει να το εξηγησει αυτο? Παντα νομιζα οτι το χρωμα εχει να κανει με το monitor και το calibration που κανεις.. Sorry δεν θελω να χαλασω το τοπικ αλλα με ενδιαφερει..
Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Σε ερωτηση που εγινε ποια απο τις δυο αποδιδει καλυτερα χρωματα η απαντηση ηταν η εξης: "Both manufacturers have to use the same RGB output standard, color's are entirely dependent on monitor quality and settings, and software adjustments." Τωρα τι παιζει στα αληθεια δεν γνωριζω,αυτο που θελω να ξερω ειναι να πληρωνω οσο λιγοτερα γινεται και να εχω 60fps.. 2
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Την ίδια χρωματική απόδοση έχουν και οι 2.Παλιά ιστορία είναι αυτή.
f1vettel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εχει και υλοποιηση club 3d 10E πιο κατω. 1
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν η κάρτα αυτή στα 200 κάτι, σκοτώνει, Μπράβο στον topic starter! Kαλύτερη από 660ti και σε απίστευτη τιμή
GP7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αυτή η κάρτα με έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις για την απόκτησή της, παρότι είχα αρχικά αποφασίσει να "προσπεράσω" τη σειρά 7 πηγαίνοντας κατευθείαν στην 8.
dr lag Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Η κάρτα δείχνει να είναι πολύ καλή, με τιμή στα επίπεδα της απλής 7870. Μελετώντας όμως τα reviews που παρέθεσε ο TS, βλέπω ότι οι διαφορές στις επιδόσεις από την 7870 OC (την οποία περιμένω να παραλάβω από το Amazon) δεν είναι και τόσο τρομερές. Στα περισσότερα tests υπάρχει διαφορά που φτάνει μέχρι 10, το πολύ 15% στα 1080p, από την άλλη όμως η αύξηση της κατανάλωσης αγγίζει και το 70% με ότι αυτό συνεπάγεται στην θερμοκρασία και τον θόρυβο, όπως περιγάφεται και στο συμπέρασμα του techPowerUp: "It comes as no surprise that such increased power draw causes increased heat output, which means that the cooler has to work harder to keep the card cool under heavy load. Temperatures are perfectly fine at 73°C, but they are higher than on HD 7870 cards; those run into the upper 60°s, with less fan-noise output. Idle fan-noise of the HD 7870 Black is outstanding; the card will barely be audible during productive work or Internet browsing. The cooler makes its presence known once you start playing games, but does not end up being as noisy as most other cards from the HD 7900 Series." Το ερώτημα μου είναι το εξής: Αξίζει τον κόπο να επιστρέψω τη κάρτα που περιμένω από το Amazon (Sapphire 7870 OC Dual-X) και να την αντικαταστήσω με την παρόμοιας τιμής VTX που συζητάμε; Θα δω κάποια ορατή διαφορά στα 1920x1080 ή απλά θα καμαρώνω ότι πήρα την πιο vfm κάρτα της χρονιάς, με μοναδικό "κέρδος" την αύξηση σε ζέστη, θόρυβο και κατανάλωση;
Millennium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μη ξεχνάς οτί και οι Tahiti LE υπεργχρονίζονται.Θερμοκρασίες-θόρυβος έχουν να κάνουν με το σύστημα ψύξης.Αν πάρει κάποιος με καλό δεν θα χει πρόβλημα.73 βαθμοί σε load που αναφέρει το tpu ουτέ καν ανησυχητικό νούμερο δεν είναι.Η κατανάλωση είναι αυξημένη αλλά και πάλι πιστεύω πως το τελευταίο καιρό γινόμαστε υπερβολικοί με το θέμα. Για την αλλαγή δε ξέρω.Αναλόγως πόσο βρίσκεις τις 2 κάρτες από έξω.
dr lag Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Η τιμή τους είναι, παραδόξως, ίδια. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο όλη η φασαρία της επιστροφής - αλλαγής, τη στιγμή που όπως το αντιλαμβάνομαι δεν πρέπει να υπάρχει ορατή διαφορά στην πράξη. Η έμφαση μου στο θέμα των θερμοκρασιών κλπ δεν έχει να κάνει με το ότι τις φοβάμαι (εξάλλου από τα χέρια των περισσότερων από μας έχουν περάσει κάρτες φούρνοι στο παρελθόν). Αναρωτιέμαι μόνο, μήπως τελικά αξίζει κάτι πιο "πολιτισμένο" για real life χρήση, αν με εννοείς. Απορία εκφράζω...
Millennium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Έχω να ανησυχήσω για θερμοκρασία gpu χρόνια εγώ προσωπικά και ασχολούμαι αρκετά.Πρέπει να μη ξέρεις τι παίρνεις απο πλευράς υλοποιήσεων για να πεις οτι θα πέσεις σε κάτι. Τώρα που ξαναβλέπω ότι επέλεξες την 7870 OC Dual X πιστεύω πως θα είσαι εντάξει.Μια χαρά υλοποίηση για τα λεφτά της και σε 1080p δε χρειάζεται να το ψάχνεις τόσο.Αν σκεφτόσουν για την αντίστοιχη σε Tahiti LE και δεν είχες παραγγείλει θα σου λεγά άλλα.
Prospector8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν μπορεις και προλαβαινεις να τους πεις να στην αλλαξουν καντο,αλλιως μια χαρα θα εισαι και με την απλη,τουμπανακι ειναι και αυτη,εχει περασει απο τα χερια μου ομολογω οτι ειναι οτι πρεπει για την 1080p αναλυση http://uk.hardware.info/reviews/3698/6/club-3d-radeon-hd-7870-jokercard-2gb-review-undercover-7950!-aliens-versus-predator Πιο αξιοπιστο review,τουλαχιστον για μενα με την 7950,αυτα τα νουμερα ειχα,οποτε εγω βλεπω η διαφορα αναμεσα στην Τahiti με την απλη 7870 ειναι +10fps most of time Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από Prospector8
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τι fps είναι αυτά στο Max Payne 3 με Tahiti LE 1
vagos1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα...ξερετε αν εχει free shipping το mindfactory??αν εχετε αγορασει απο κει κ ειναι εγγυηση το καταστημα.γιατι βρηκα αυτη την υλοποιηση της sapphire και νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη στα 196.http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p827037_2048MB-Sapphire-Radeon-HD-7870-XT-Boost-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Lite-Retail-.html235 εχει ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα