Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ε οριστε λοιπον η ΑΤΙ εκανε παλι το θαυμα της! http://www.amazon.co.uk/VTX3D-Radeon-7870-Graphics-Card/dp/B00AM3A7JY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361270329&sr=8-1 210€ τελικη τιμη με την επιλογη Super Saver Delivery!!! Και για τι επιδοσεις μιλαμε??? Συνφωνα με αυτα τα reviews http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/vtx3d-hd7870-black-review-tahiti-le/2/ http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/VTX3D/Radeon_HD_7870_XT_Black/1.html Μιλαμε για επιδοσεις κλασεις ανωτερες απο μια 300ων€ 660ti και παρομοιες μιας 7950! Εμενα η καρτα μου φανηκε διαμαντι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Νομιζω το αυτι της nvidia εχει ιδρωσει για τα καλα...
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Άργησες αλλά την ανακάλυψες. Πλάκα σου κάνω
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εχει έρθει και Ελλάδα . Παρά πολύ καλή περίπτωση . Για την υλοποίηση της VTX3D έχω ενδοιασμούς
Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ρε σεις,ειχα ακουσει οτι εχει ερθει και ελλαδα και εχει παρομοιες επιδωσεις με 7950,απλα θεωρησα οτι θα επρεπε να υπαρχει ενα τοπικ που να αναφερεται σε αυτη,και σε συνδυασμο με την τιμη του Αμαζον,δεν μπορουσα να μην ανοιξω ενα Και κυριως να μην παει ο κοσμος και δινει +80-90€ και να εχει χειροτερες επιδωσεις,ηθελα να ξερα γιατι η Nvidia μενει απραγη τους τελευταιους μηνες.. Η καρτα ειναι το απολυτο "διαμαντι" για την αναλυση 1080p,τελος
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ρε σεις,ειχα ακουσει οτι εχει ερθει και ελλαδα και εχει παρομοιες επιδωσεις με 7950,απλα θεωρησα οτι θα επρεπε να υπαρχει ενα τοπικ που να αναφερεται σε αυτη,και σε συνδυασμο με την τιμη του Αμαζον,δεν μπορουσα να μην ανοιξω ενα Και κυριως να μην παει ο κοσμος και δινει +80-90€ και να εχει χειροτερες επιδωσεις,ηθελα να ξερα γιατι η Nvidia μενει απραγη τους τελευταιους μηνες.. Η καρτα ειναι το απολυτο "διαμαντι" για την αναλυση 1080p,τελος Καλά έκανες και άνοιξες το θέμα. Ετσι και αλλιώς θα είναι από τις προτεινόμενες σε κάθε νεό θέμα για αναβάθμιση. Οσο αναφορά στο θέμα για την nvidia και την στασιμότητα της μην έχεις απορίες. Απλά πουλάει. Αpple στις κάρτες γραφικών ένα πράμα Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μια 7970 gh και μια 670 4gb. Ποια νομίζεις κράτησα ο μαμάκας;
Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Οχι πες μου σε παρακαλω οτι κρατησες την 670!!???
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Την 670.Η nv έχει και άλλες αγορές να ασχολείται οκ. Έχει καιρό που τη προτείνουμε εδώ μέσα την tahiti le.
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Οχι πες μου σε παρακαλω οτι κρατησες την 670!!??? Ναι την 670 κράτησα. Αν και η 7970 ακόμη και stock σε fraps σε παιχνίδι και σε unigine είχε τον πρώτο λόγο, (δεν ξέρω μπορεί να είναι και η φαντασία μου ) η 670 έδειχνε πιο όμορφα(πιο καθαρή εικόνα,πιο ζωντανά χρώματα) Προπαντός σε εκείνο το unigine που είναι μέσα στο δάσος
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αυθυποβολή Μάλλον , αλλά θα μου έμενε απωθημένο και η μαμακία στην σκέψη μου ότι έκανα λάθος επιλογή. Δεν αγοράζεις κάθε βδομάδα κάρτα
panos9553 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον , αλλά θα μου έμενε απωθημένο και η μαμακία στην σκέψη μου ότι έκανα λάθος επιλογή. Δεν αγοράζεις κάθε βδομάδα κάρτα Δηλ τωρα δεν σου εμεινε απωθημενο οτι εκανες μαμακια??
ADHD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Διαφορετικα χρώματα μονο στα παιχνιδια η και στο desktop/apps??
TEOKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δηλ τωρα δεν σου εμεινε απωθημενο οτι εκανες μαμακια?? Λιγότερο .Διαφορά στις επιδόσεις ανάξιες λόγου. Διαφορά στην απεικόνιση σημαντική.Με τα υποκειμενικά δικά μου κριτήρια. Διαφορετικα χρώματα μονο στα παιχνιδια η και στο desktop/apps?? Σε metro 2033 ,batman arkham,unigine ,οχι desktop,οχι video editing με edius, oχι photoshop.Aυτά δοκίμασα μόνο (το έσκισα στο offtopic ). 1
tmjuju Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Λιγότερο .Διαφορά στις επιδόσεις ανάξιες λόγου. Διαφορά στην απεικόνιση σημαντική.Με τα υποκειμενικά δικά μου κριτήρια. Κάνε ένα Monitor calibration … Θα σου φύγει όποια ιδέα Και στην τελική καλό θα κάνεις
ADHD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Απλα δεν νομιζω να φταιει η καρτα στην χρωματικη παλετα/καθαροτητα μαλλον τραβαει calibration settings απο καπου τα οποια λογικα μπορεις να αντιγραψεις και να εχεις το ιδιο αποτελεσμα(μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα