lakis.makis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ίσως να έχει ξαναρωτηθεί απαντηθεί αλλά... αλλά σε μία σύνδεση Ote (apla connx) με το ανάλογο ρούτερ baudtec θέλω να βάλω κάποιο καλύτερο με διαθέσιμο ένa linksys και κάποια νεώτερα της wind (zte) νομίζω. Προσπάθησα να βάλω το λινκσυς αλλα δεν μου συνδεόταν παρόλο που άναψε κανονικά, μου ζήταγε password κλπ.. πάτησα το ρεσετ αλλα τίποτα και φυσικά του connx τα πασγουορντ δεν έπαιρναν ... μήπως καμιά ιδέα και συμβουλή να ξεκινήσω από ατ βασικά ;
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 φιλε μου ακου.... τα ρουτερ δεν τα βαζεις και απλα περιμενεις ως δια μαγειας να βγεις στο ιντερνετ, θελουν σεταρισμα. Τοκανες? Μπηκες στο GUI τους να βαλεις το user/pass της συνδεσης σου? Το λικσυς πιο μοντελο ειναι? Ποσο line attenuattion εχεις? Για ποσταρε μια τα στοιχεια της dsl συνδεσης απο το ρουτερ σου.
lakis.makis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ωχ σαν κινέζικα μου φαίνονται όλα αυτά .. επειδή δεν έχω πρόχειρη τη συγκεκριμένη σύνδεση αλλά θα ασχοληθώ το σαββατοκύριακο, μπορείς να μου πεις το εξής όταν λες user/pass εννοείς αυτό που έδωσε ο ΟΤΕ στην αρχή της σύνδεσης ; Υποθέτω ότι πρέπει να βρω την ιπ του ρουτερ και να το ανοίξω και να τα αλλάξω εκεί ;
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Σωστα υποθετεις με την ip του ρουτερ θα μπεις. Οταν εκανες συνδεση σου εδωσε ενα user/pass...... τα ψαχνεις να τα βρεις για να τα δηλωσεις στο καινουργιο ρουτερ που θα βαλεις.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 για να τα κανεις ολα ενα ενα για να εισαι κομπλε. α.κανε hard reset το ρουτερ το Linksys ωστε να χασει ολες τις ρυθμισεις που εχει μεσα. β.μπες στην Ip 192.168.1.1 me username admin και Password admin για να εχεις προσβαση στην σελιδα του ρουτερ. εκει στην πρωτη καρτελλα θα σε ρωτησει τα στοιχεια της συνδεσης σου.εσυ πρεπει να βαλεις πχ poulinos@otenet.gr με password γδγδγξφκξγδ επισης διαλεγεις vpi 8 vci 35 always on redial period Οτι εχει επισης βαζεις Pppoe/llc. εφοσον τα κανεις ολα πατας apply .μετα φτιαχνεις το wireless.λογικα θα πρεπει να εχει μπει στο ιντερνετ. επισης καλο θα ηταν μετα να κανεις ενα firmware update στο linksys Με το τελευταιο firmware.λογικα κανα wag200 θα εχεις.αν εχεις καλη γραμμη το Linksys θα παιξει πολυ καλα αν ομως εχεις καμια χαλια γραμμη και εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο και γενικα η γραμμη κανει κουφα τοτε το Linksys δεν θα παιξει σταθερα.
lakis.makis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 σας ευχαριστώ επί του παρόντος το ΣΚ ελπίζω να ειστε διαθέσιμοι για τα περαιτέρω
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 δεν εχει κατι δυσκολο.οτι ειναι εδω ειμαστε.
lakis.makis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν το έψαξα το σαββατοκύριακο και το ταχτοποίησα και παέι σφαίρα .. ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !!1
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν το έψαξα το σαββατοκύριακο και το ταχτοποίησα και παέι σφαίρα .. ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !!1 αψογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα