Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite c855D-127

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας γι αυτο το laptop.

βασικα ηθελα να ξερω αν παιζει ρολο που εχει επεξεργαστη AMD και οχι Ιntel.

ευχαριστω

Δημοσ.

Συμπαθητικό θα έλεγα αλλά όχι και η καλύτερη επιλογή στα λεφτά του.

Τι εννοείς αν παίζει ρόλο που έχει amd?Φυσικά και παίζει ρόλο τι επεξεργαστή έχει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αρνητικό όμως.

Δημοσ.

απίστευτο , μόλις γύρισα από το μαγαζί που το ζαχάρωνα .

βασικά εγώ το θέλω για απλά πράγματα , internet , καμιά ταινία και καμία εργασία για Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ( δεν φαντάζομαι κάτι πιο δύσκολο από office ) 

γενικά , σε αυτές τις ίντσες και τιμή μέχρι 450 , πείτε  ποιες είναι καλύτερες επιλογές ? 

φίλε sukala , το συγκεκριμένο , για τι ακριβώς  δεν είναι από τα καλύτερα για τα λεφτά του ?

ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσ.

απίστευτο , μόλις γύρισα από το μαγαζί που το ζαχάρωνα .

βασικά εγώ το θέλω για απλά πράγματα , internet , καμιά ταινία και καμία εργασία για Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ( δεν φαντάζομαι κάτι πιο δύσκολο από office ) 

γενικά , σε αυτές τις ίντσες και τιμή μέχρι 450 , πείτε  ποιες είναι καλύτερες επιλογές ? 

φίλε sukala , το συγκεκριμένο , για τι ακριβώς  δεν είναι από τα καλύτερα για τα λεφτά του ?

ευχαριστώ πολύ !!!

γιατί θα προτιμούσα αυτό : http://www.e-oms.gr//index.php?target=products&product_id=43640

ή αυτό :http://www.skroutz.gr/s/2790703/Lenovo-IdeaPad-G580AH-i3-2328M-4GB-500GB.html

Δημοσ.

Για τι χρηση το θες;

Δεν ειναι για πολλα πολλα ο επεξεργαστης του παντως.

για ταινιες, internet ,μουσικη,παιχνιδια

Δημοσ.

Ειχα για λιγες μερες αυτο:

http://www.skroutz.gr/s/2497969/HP-Presario-CQ58-200-ev-i3-2328M-4GB-500GB.html

Και ηταν καλο για τα λεφτα του.

+ Αυτονομια 4+ ωρες με wifi ανοιχτο, καλα ηχεια altec lancing.

- Mετρια οθονη (οπως τα περισσοτερα), 1 χρονος εγγυηση.

Δημοσ.

προσωπικά μόλις το πήρα , και το φορτίζω τώρα 8 ώρες ...

επειδή η εξοικείωση μου είναι άστα να πάνε , και οι οδηγίες που έχει σε χαρτί έστω , δεν ξέρω τι έχει εγκαταστημένο , πως θα κάνω την αποκατάσταση των windows 8 που έχει μέσα ?

ευχαριστώ ...

οι οδηγίες είναι ελάχιστες εννοούσα ...

Δημοσ.

Τελικα ποιο πηρες;

Πρεπει να μπεις στα bios, να ορισεις ως προεπιλογη να διαβαζει απο dvd και μετα ξεκινας την διαδικασια.

Ενδεχομενως βεβαια να σου ζητησει μετα απο ποση ωρα να αρχισει να μπαινει στο λειτουργικο συστημα (τα νεα λαπτοπ με win8 εχουν μια τετοια επιλογη). Αν την εχει τελικα αυτην την επιλογη, ορισε τα 10δευτερα και ξεκινα την διαδικασια.

Δημοσ.

πήρα το toshiba μωρέ , διπύρηνος AMD 1,7 , \ram 4 , για τα λίγα πράγματα που τον θέλω , μια χαρά θα είναι πιστεύω ,ευχαριστώ για την απάντηση σου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...