atheatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται "επιλεκτικό" back up με το time machine και εγώ δεν θέλω να κρατήσω τα πάντα. Εξάλλου δεν υπάρχει χώρος σε κανένα εξωτερικό για τέτοιο back up. Ωραία. Σβησε οτι δεν χρειάζεσαι και μετα κάνε backup με timemachine.
george991 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Η εγκατάσταση του ssd έγινε κανονικά αλλά αντιμετωπίζω ακόμα προβλήματα με το να setαρω το Fusion Drive. Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα ενημερώσω για το τι έγινε.
MostDef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 τι δίαολο το θες το fusion drive;παπατζιλίκι ειναι και τσάμπα παιδεύεσαι.βάλτα αρχοντικά εσυ όπου θες και όρισε που πάει που.τόσο απλό, γιατί όλα στη μοίρα ενώς αβεβαιου fusion drive πόσο μάλον από 3rd party πηγή;
george991 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά δεν μπορώ να μπω καθόλου σε Restore Mode αφότου έκανα το format και update σε 10.8.3. Ούτε με cmd+R ούτε με πατημένο το alt για τα boot options. Τι να κάνω? Λογικά δεν έχει βάλει Recovery Disk το OSX στον δίσκο μου, αλλά και όταν πάω να μπω από άλλο recovery που φτιάχνω εγώ σε εξωτερικό δίσκο πάλι τα ίδια. Κατευθείαν στο startup μου δείχνει το apple logo και κάνει κανονικά login στο mountain lion. Τι άλλο μπορώ να κάνω για αυτό?
7psyxos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ξέρει κάποιος αν γίνεται να βάλω τον SSD χωρίς το Caddy?
tempo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 θα ξεθάψω το θέμα για να ρωτήσω: τι caddy πρέπει να πάρω για να αντικαταστήσω το CD/DVD Superdive με SSD σε έναν imac 21.5" (late 2009);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα