Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια 19'' wide και έχω αγανακτήσει να κάνει συνέχεια scrolling πάνω κάτω οπότε είπα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Μάλλον για 22''.

Οι ανάγκες μου είναι μόνο για ίντερνετ και MS Office. Άντε και καμιά φορά να βλέπω βιντεακια από σειρές. Έχετε να προτείνεται κάτι οικονομικό;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να διαθέσω πολλά. Περίπου 120 - 130 ευρώ. Απλώς περνάω αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη και θέλω κάτι πιο ξεκούραστο για τα μάτια

Δημοσ.

http://www.websupplies.gr/el/product/39363133343937/ProductDetails.aspx

Με κλειστά μάτια και δη απ' το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο είναι αξιόπιστο (προσωπικής εμπειρίας συμπεριλαμβανομένης!).

* Λέει ''Κατόπιν Παραγγελίας'' αλλά πίστεψέ με, αξίζει να την πάρεις από κει κι ας περιμένεις λίγο παραπάνω, καθώς μετά ξεφεύγει αρκετά απ' το budget σου η τιμή των επόμενων καταστημάτων στη λίστα.

Τα 135€ είναι εξαιρετική τιμή (η καλύτερη της αγοράς) και είναι μια αγορά που δεν πρόκειται να μετανοιώσεις. ;)

Δημοσ.

Βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε 23αρα ips γιατί σε 21.5 θα σου πονέσουν τα μάτια έτσι κιαλλιώς.

Υπερβολές.........

Οτι δηλαδη δεν θα βελτιωθει η θεαση απ' τις 19 στις 22'', αλλα πρεπει ντε και καλα να δωσει παραπανω χρηματα για να παει σε 23'' και για την χρηση που προοριζεται...

Δημοσ.

Δεν αξίζουν τα 1080p σε τόση επιφάνεια εργασίας με τέτοιο κόκκο.20 ευρώ διαφορά είναι,δε θα το μετανοιώσει.

Συμφωνώ μεγαλύτερη οθόνη είναι πλέον must...! Από 19 σε 21.5 δεν είναι και μεγάλη η διαφορά.

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι διαφορά!

Παραθέτω αυτούσιο, μπας και διαβάζουμε άλλα:

Έχω μια 19'' wide και έχω αγανακτήσει να κάνει συνέχεια scrolling πάνω κάτω οπότε είπα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Μάλλον για 22''.

Οι ανάγκες μου είναι μόνο για ίντερνετ και MS Office. Άντε και καμιά φορά να βλέπω βιντεακια από σειρές. Έχετε να προτείνεται κάτι οικονομικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...