Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πήγα από το hotmail στο outlook, οκ καλό είναι, πιο μίνιμαλ, τώρα μπορώ να επιστρέψω πίσω?! Να'ναι όπως πριν?! To hotmail είχε και κάτι ωραία θέματα πάνω, τώρα κάτι μονότονα χρώματα! Το προφίλ τώρα πάνω δεξιά σε ένα τετραγωνάκι μικρότερο του 1cm! Kι όλα αυτά για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για τα windows στα κινητά!  Θέλω το hotmail μου!! :cry:

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πήγα από το hotmail στο outlook, οκ καλό είναι, πιο μίνιμαλ, τώρα μπορώ να επιστρέψω πίσω?! Να'ναι όπως πριν?! To hotmail είχε και κάτι ωραία θέματα πάνω, τώρα κάτι μονότονα χρώματα! Το προφίλ τώρα πάνω δεξιά σε ένα τετραγωνάκι μικρότερο του 1cm! Kι όλα αυτά για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για τα windows στα κινητά!  Θέλω το hotmail μου!! :cry:

Πριν μερικούς μήνες που το προσπάθησα τελευταία φορά γινόταν πολύ εύκολα ακριβώς έτσι: http://dottech.org/75517/how-to-downgrade-change-convert-from-outlook-com-back-to-hotmail/

Σε εμένα τώρα δεν υπάρχει αυτή η απλή επιλογή :-(

Το έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις και τις επιλογές κτλ.. καθώς και στο Bing αλλά δεν βρήκα κάτι.. Google it λίγο περισσότερο και ίσως βρείς κάτι αλλά δεν νομίζω να υπάρχει παρ'όλο που θα έπρεπε καθώς λέει για ΔΟΚΙΜΗ!

Δημοσ.

Πριν μερικούς μήνες που το προσπάθησα τελευταία φορά γινόταν πολύ εύκολα ακριβώς έτσι: http://dottech.org/75517/how-to-downgrade-change-convert-from-outlook-com-back-to-hotmail/

Σε εμένα τώρα δεν υπάρχει αυτή η απλή επιλογή :-(

Το έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις και τις επιλογές κτλ.. καθώς και στο Bing αλλά δεν βρήκα κάτι.. Google it λίγο περισσότερο και ίσως βρείς κάτι αλλά δεν νομίζω να υπάρχει παρ'όλο που θα έπρεπε καθώς λέει για ΔΟΚΙΜΗ!

Ευχαριστώ! Απ'ότι διάβασα λίγο, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή. :fear:  Μάλλον πρέπει να συνηθίσω έναν gmail λογαριασμό που έχω. bye bye outlook!

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό και τί είναι! Θα 'θελα να ξαναείχα το hotmail.Τέλος! Μου φαίνεται πολύ φτωχό τώρα...Συνήθεια θα μου πεις, αλλά μου τη σπάει να πρέπει να συνηθίσω κάτι που απλά δεν μου αρέσει.

Δημοσ.

Αν εχεις MS office ανοιγεις το microsoft outlook εισαγεις τους λογαρισμους σου (μεσω POP ή IMAP) και δεν μπλεκεις με τα Interface μεσω των browser. Ειδικα αν εχεις πανω απο ενα mail ειναι κατι που λυνει πραγματικα τα χερια. Αν δεν εχεις office μπορεις να χρησιμοποιησεις το live mail που εχουν τα windows ενσωματωμενο ή το mozilla thunderbird. 

Δημοσ.

Αν εχεις MS office ανοιγεις το microsoft outlook εισαγεις τους λογαρισμους σου (μεσω POP ή IMAP) και δεν μπλεκεις με τα Interface μεσω των browser. Ειδικα αν εχεις πανω απο ενα mail ειναι κατι που λυνει πραγματικα τα χερια. Αν δεν εχεις office μπορεις να χρησιμοποιησεις το live mail που εχουν τα windows ενσωματωμενο ή το mozilla thunderbird. 

Σ'ευχαριστώ πάντως αλλά θα τ'αφήσω όπως είναι και μάλλον θα χρησιμοποιώ παραπάνω το gmail που έχω!Απαράδεκτο πάντως όσο υπάρχει ακόμα το hotmail να μη σε αφήνει να γυρίσεις.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δε μου αρέσει το design των windows 8 που φαίνεται να υπάρχει και στο outlook.com και στα office 365 και γενικά ένα απαίσιο φτωχό και άσχημο interface...

Εμένα μου άρεσαν πολύ:

windows 7 (μαζί με τα widget στα δεξιά)

messenger

windows live mail/writer/movie maker

Αμαν πια αυτές οι συνεχείς εξελίξεις και αναβαθμίσεις. Δεν μπορώ συνεχώς να ελέγχω τι δεδομένα μου βγαίνουν στη φόρα. Με αυτές τις ενοποιήσεις mail. drives κτλ δε ξέρω ποια δεδομένα είναι διαθέσιμα και από που...

Δημοσ.

εχω και τα 3 μαιλ outlook hotmail gmail. το gmail το ασχήμηναν πολύ στην τελευταία "αναβαθμιση" (που ακομα δεν δεχθηκα) που κανει σαν chat την σύνθεση email. το outlook ειναι πιο πρακτικό αλλα οκ δεν θα κλείσουμε το gmail για κανένα λόγο.(docs, blogspot, youtube). 

Δημοσ.

τελικα το outlook.com υποστηριζει imap οπως το gmail;

H Microsoft φαίνεται πως για κάποιο λόγο είναι τσακωμένη με το IMAP. Πολύ ωραίο το νέο Outlook, δε λέω, τα σπάει το Skydrive, αλλά μέχρι να υιοθετήσει το IMAP θα συνεχίσει να μου κάνει forward τα mail μου στο Gmail ώστε να τα βλέπω όλα παντού (σπίτι, γραφείο, κινητό κλπ).

Δημοσ.

βλακεία που δεν μπορείς να συνδέεσαι στο messenger. ναι ξέρω το ένωσε με το skype. άλλη μια εμετική iδέα της microsoft. γενικα ικανή μόνο να σου κάνει τη ζωή δύσκολη αυτή η εταιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...