disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Όχι ακόμα. Μπορείς όμως να διαλέξεις επιπλέον το @outlook.com. Κανεις λάθος, μπορεις να φτιαξεις alias. Έχω 2 δε θυμαμαι το μεγιστο αριθμο ομως
Antonis_V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Κανεις λάθος, μπορεις να φτιαξεις alias. Έχω 2 δε θυμαμαι το μεγιστο αριθμο ομως Sure? Γιατί έχω αποκλειστικά το π.χ. [email protected] και δεν είναι alias. Μου έδινε την δυνατότητα να το καταχωρίσω και να το συνδέσω με τον Live - Λογαριασμό μου.
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Sure? Γιατί έχω αποκλειστικά το π.χ. [email protected] και δεν είναι alias. Μου έδινε την δυνατότητα να το καταχωρίσω και να το συνδέσω με τον Live - Λογαριασμό μου. Αφου εχω φτιαξει alias νομιζω οτι μπορω να πω οτι ειμαι σίγουρος. Μπορεις να μπεις σε αυτο το mail σαν σε ξεχωριστο live λογαριασμό. Αν όχι τότε ειναι και αυτο alias
Antonis_V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αφου εχω φτιαξει alias νομιζω οτι μπορω να πω οτι ειμαι σίγουρος. Μπορεις να μπεις σε αυτο το mail σαν σε ξεχωριστο live λογαριασμό. Αν όχι τότε ειναι και αυτο alias Μπορώ και μπαίνω χώρια, το τσέκαρα μόλις. Άρα καλά τα λες, καλά τα λέω όμως και εγώ
kxs14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 έκανα upgrade και μπορώ να πω ότι μου αρέασει πάρα πολύ! Είναι μακράν πιο ελκυστικό από το hotmail και από το gmail επίσης.Έκανα ένα τεστ και με τα αρχεία που μπορείς να στειλεις και να παρεις (εικόνες,βίντεο ) και μπορώ να πω ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω. Προς το παρόν το δοκίμασα σε windows 7 .. Το βράδυ θα το δω και στο windows 8 γιατί πρόσεξα ότι συγχτονίζεται με καποιο app από το windows store.. μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος
Antonis_V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 έκανα upgrade και μπορώ να πω ότι μου αρέασει πάρα πολύ! Είναι μακράν πιο ελκυστικό από το hotmail και από το gmail επίσης.Έκανα ένα τεστ και με τα αρχεία που μπορείς να στειλεις και να παρεις (εικόνες,βίντεο ) και μπορώ να πω ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω. Προς το παρόν το δοκίμασα σε windows 7 .. Το βράδυ θα το δω και στο windows 8 γιατί πρόσεξα ότι συγχτονίζεται με καποιο app από το windows store.. μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος Εάν το συνδέσει με τα Win 8 γενικά, μπορείς να συγχρονίζεις τα Email, Επαφές, Ημερολόγιο κλπ. Τα οποία στα εμφανίζει στα προ εγκαταστημένα Apps των Win 8. 1
kxs14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εάν το συνδέσει με τα Win 8 γενικά, μπορείς να συγχρονίζεις τα Email, Επαφές, Ημερολόγιο κλπ. Τα οποία στα εμφανίζει στα προ εγκαταστημένα Apps των Win 8. νομίζω έχεις ΄δίκιο.. το βραδακι θα το τσεκαρω σίγουρα
Bourdoulas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Να υποστήριζε και IMAP καλά θα ήταν. Να μην μας βγαίνει η Παναγία με το Thunderbird.
lambros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 έχω μια απορία ? το δικό μου εμαιλ είναι @hotmail.com αλλά όταν μπαίνω μέσα στο περιβάλλον του εμαιλ μου λέει πάνω ψηλά αριστερά outlook. Πρέπει να κάνω τίποτα?
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 οχι έχω μια απορία ? το δικό μου εμαιλ είναι @hotmail.com αλλά όταν μπαίνω μέσα στο περιβάλλον του εμαιλ μου λέει πάνω ψηλά αριστερά outlook. Πρέπει να κάνω τίποτα?
sokonik_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο το νεο interface και πολύ γρήγορο. Εχω ένα θεματάκι με το outlook (το προγραμμα εννοω) δηλαδη εχω βάλει στον λογαριασμό μου hotmail να τραβήξει τις επαφές απο το gmail, και στην σελίδα του hotmail. com φαίνονται κανονικά στην καρτέλα επαφές αλλα στο microsoft outlook στο pc δεν βγαίνει καμία ειναι κενό, μηπως θέλει καποια άλλη ρύθμιση?
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Paidia emena to outlook.com me freezarei meta apo ligo sto google chrome se osa pc to exw testarei Kserete ti mporw na kanw gia na to ftiaksw? Κι εγω έχω πρόβλημα τις τελευταιες μερες στο ημερολόγιο όμως
Antonis_V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο το νεο interface και πολύ γρήγορο. Εχω ένα θεματάκι με το outlook (το προγραμμα εννοω) δηλαδη εχω βάλει στον λογαριασμό μου hotmail να τραβήξει τις επαφές απο το gmail, και στην σελίδα του hotmail. com φαίνονται κανονικά στην καρτέλα επαφές αλλα στο microsoft outlook στο pc δεν βγαίνει καμία ειναι κενό, μηπως θέλει καποια άλλη ρύθμιση? Τι ρύθμιση έκανες; Συνδέθηκε ο Λογαριασμός GMail με το Outlook, ή έβαλες το Outlook να τραβάει τα e-mail και από το GMail? H Διαφορά είναι, ότι εάν συνδέθηκε απλά με το GMail, το βλέπεις μόνο στην σελίδα. Εάν τραβάει τα E-Mail από το GMail, και τα βάζει στο Inbox, θα τα δείχνει και Τοπικά στον υπολογιστή σου. Edit: Sorry! Νόμιζα ότι Έλεγες για τα E-Mail! Πως σήνδεσες το hotmail με το πρόγραμμα outlook? Και ποιο outlook έχεις; Πρέπει να το βάλεις σας exchange server, και όχι σαν pop3 / imap.
nikolas32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα, δοκιμασα να μπω outlool και εχω ολα τα mail και τις επαφες ηδη μεσα απο το hotmail ετοιμα, μονο στο calendar με παραπεμπει στο ημερολογιο του hotmail, και επισης δεν μπορω να βρω την αρχικη σελιδα πουθενα - εκει που εχεις λογαριασμους fb k tw ???
Bomber-21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ εδώ και μήνες χρησιμοποιώ αποκλειστικά το outlook για να στέλνω και να δέχομαι email. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα