Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft δίνει τέλος στη δοκιμαστική έκδοση του Outlook.com, της υπηρεσίας email που εγκαινίασε τον περασμένο καλοκαίρι, τερματίζοντας την ετικέτα “preview”.Ακόμη η εταιρεία ανακοίνωσε τη χρήση της υπηρεσίας από 60 εκατομμύρια χρήστες, με το ένα τρίτο από αυτούς να πραγματοποιούν όπως αναφέρει μετάβαση από το Gmail. Η υπηρεσία καθώς από σήμερα δεν αποτελεί δοκιμαστική έκδοση περιμένουμε να είναι αρκετά σταθερή και η τη λειτουργία της να είναι απροβλημάτιστη, χωρίς βέβαια να έχουν σημειωθεί ιδιαίτερα προβλήματα το περασμένο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία συνδυάζει τα σημερινά νέα με μια νέα διαφημιστική καμπάνια με ιδιαίτερη προώθηση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ο βασικός της στόχος είναι να μεταφερθούν ολοένα και περισσότεροι χρήστες του Hotmail στην υπηρεσία του Outlook και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε τον τερματισμό της λειτουργίας του το καλοκαίρι. Οι χρήστες του Hotmail θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση βέβαια στα email τους από το ίδιο web site, ενώ οι ρυθμίσεις και οι φάκελοί τους θα αποθηκευτούν κατά τη μετάβαση στο γραφικό περιβάλλον του Outlook.

http://www.youtube.com/watch?v=57Xk4kbm0cs

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/02/19/outlook-dot-com-out-of-preview-60-million-active-users/[/url]']engadget.com

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο και καλά κάνουν. Είναι πολύ ωραίο το Interface και έχει ωραίες δυνατότητες σε συνδυασμό με το Skydrive & Win 8.

Πολλά χρόνια ήμουν χρήστης του Gmail και τώρα σκέφτομαι να το αφήσω και να πάω για @outlook.com

Δεν ξέρω γιατί, αλλά με τα χρόνια η Google μου έχει γίνει πολύ αντιπαθητική. 

• Like 5
Δημοσ.

Το outlook app για Android έχει αρκετά προβλήματα, πάλι καλά που δέχεται τον λογαριασμό το hotmail app.

Δε καταλαβαίνω πως το έχουν καταφέρει αυτό βέβαια, τη στιγμή που το μόνο που άλλαξαν είναι το interface!

Κι εγώ main acc στο outlook έχω πλέον, αρκετά πρακτικό!

Δημοσ.

Κι εγω ποια outlook.com εχω για χρηση. Πιστευω σε συνδιασμο με windows 8 ειναι το καλυτερο. Και οπως ειπε κι ενας παραπανω η google εχει γινει αντιπαθητικη ποια. Ειδικα οποιος χρησιμοποιει windows phone 8 το εχει εμπεδωσει με τις παπ..ιες της google.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω ποια outlook.com εχω για χρηση. Πιστευω σε συνδιασμο με windows 8 ειναι το καλυτερο. Και οπως ειπε κι ενας παραπανω η google εχει γινει αντιπαθητικη ποια. Ειδικα οποιος χρησιμοποιει windows phone 8 το εχει εμπεδωσει με τις παπ..ιες της google.

Google is the new Apple :P :P :P

Γνωρίζει κανείς, εάν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό του Οutlook με Thunderbird / Mac Mail μέσου exchange?

Δημοσ.

Το @hotmail.com στο e-mail μπορούμε να το κρατήσουμε, θα αλλαχθεί από μόνο του ή πρέπει να το αλλάξουμε σε @outlook.com;

Δε νομιζω οτι προκειται να αλλαξει η καταληξη των e-mail που ηδη υπαρχουν αυτο θα δημιουργουσε μεγαλη συγχυση. Ίσως θα λειτουργουν τα mail και με τα καταληξη outlook.com σαν alias δηλαδη. Πάντως μπορειτε απο τωρα να φτιαξετε παρομοια alias για το hotmail σας

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι προκειται να αλλαξει η καταληξη των e-mail που ηδη υπαρχουν αυτο θα δημιουργουσε μεγαλη συγχυση. Ίσως θα λειτουργουν τα mail και με τα καταληξη outlook.com σαν alias δηλαδη. Πάντως μπορειτε απο τωρα να φτιαξετε παρομοια alias για το hotmail σας

Όχι ακόμα. Μπορείς όμως να διαλέξεις επιπλέον το @outlook.com. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...