Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτή η αύξηση στα δεδομένα με τίποτα δεν μεταφράζεται σαν το ότι "οι ήδη υπάρχοντες χρήστες χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το δίκτυό τους για να πλοηγηθούν στο Internet."

ναι μεν ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά επίσης ισχύει το γεγονός ότι πλέον οι χρήστες εκεί που χρειαζότανε να κατεβάσουνε 30kb για να διαβάσουνε μια σελίδα, τώρα με τις εικόνες, τα flash και τις διαφημισεις, έιναι υποχρεωμενοι να κατεβασουν κατα μεσο ορο 500kb για να διαβασουν την σελιδα τους. Η δε κεντρικη σελίδα του insomnia είναι 2mb!

και όσο πάει αυξάνεται το κακό.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τώρα κάνουν διπλασιασμό των GB χωρίς παραπάνω χρέωση και cosmote και vodafone. Αρα ότι έχετε θα ειναι πλέον διπλάσιο. Στη βόντα την προηγουμενη εβδομάδα μου ειπαν οτι τα κανουν σταδιακά και σε κανα διμηνο ολοι οι πελάτες θα εχουν πλέον τα διπλά. Στην κοσμοτέ (που εχει συμβόλαιο ο άντρας μου) τα διπλασιάσανε και εκει.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

τα 20 ευρώ για 1,5 gb από το F2G είναι μάλλον καλυτερα :P ....

για όσους θέλουν και λεπτά ομιλίας αρκετά και sms τι γίνεται όμως?

Τώρα κάνουν διπλασιασμό των GB χωρίς παραπάνω χρέωση και cosmote και vodafone. Αρα ότι έχετε θα ειναι πλέον διπλάσιο. Στη βόντα την προηγουμενη εβδομάδα μου ειπαν οτι τα κανουν σταδιακά και σε κανα διμηνο ολοι οι πελάτες θα εχουν πλέον τα διπλά. Στην κοσμοτέ (που εχει συμβόλαιο ο άντρας μου) τα διπλασιάσανε και εκει.

Sent from my iPhone using Insomnia

yeap και μένα στη cosmote το πήγαν 1.5gb...
Δημοσ.

εννοώ και 1.5gb κι χρόνο ομιλίας και sms, μαζεύονται στο τέλος...

εξαρτάται για τι ποσότητες μιλάμε ως προς τα SMS & χρόνο ομιλίας. προσωπικά με καθημερινές κλήσεις και Internet (γιατί από εκει στέλνω SMS δεν χρειάζομαι πακέτο) από τέλη Νοέμβρη μέχρι και τώρα έχω βάλει 30 ευρώ και στην κάρτα μου έχουν μείνει 21 ευρώ. αλλά κι SMS να μπουν, clein.

για προσωπική χρήση είναι αστεράτο.

Δημοσ.

σωστα και αν κάνεις 2 ανανεώσεις των 10 ευρώ έχεις άλλο 1,5 gb από το online bonus!

αα εσύ απο πήγες από το Bonus. απλά για Bonus έχω σαν δεδομένο πως όλοι βάζουν τα 300' :P

Δημοσ.

αα εσύ απο πήγες από το Bonus. απλά για Bonus έχω σαν δεδομένο πως όλοι βάζουν τα 300' :P

καλα προφανώς αυτό είναι το λογικό, αλλα μπορει κάποιος να μιλάει μόνο με viber  ;)

• Like 1
Δημοσ.

το Red 3 έχει 5000 λεπτά, 1500 sms προς όλους και 5gb με 96.60 το μήνα (έκπτωση αντί επιδότηση συσκευής) και με το φόρο κινητής τηλεφωνίας μέσα...

Εγώ γιατί το βλέπω να κοστίζει 120 ευρώhttp://www.vodafone.gr/portal/vodafone-red?request_locale=el&lang=el_GR

Και το αντίστοιχο business που βέβαια σου δίνει άλλα 1500' για σταθερά, κοστίζει 140 ευρώπουλα!

ουαου...αυτο ειναι τοτε μονο 27 φορες χειροτερο απο οποιαδηποτε αλλη χωρα της ΕΕ ! αλλα νταξει, εχουμε λιγο καλυτερες προσφορες απο Αλβανια, Πολωνια, Γεωργια και καποιες ακομα..με 100 ευρω τον μηνα θα πρεπε να ρχονται να μου πλενουν και τα ρουχα στο σπιτι, οταν τα ιδια και LTE μαζι στην αγγλια ειναι στο 1/3 της τιμης..

27 φορές χειρότερο; Κόψε κάτι!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ γιατί το βλέπω να κοστίζει 120 ευρώ;

γιατί δεν διάβασες την παρένθεση στο post μου...
Δημοσ.

γιατί δεν διάβασες την παρένθεση στο post μου...

Α, για την έκπτωση στα πάγια αντί της επιδότησης. Ανόμοια πράγματα συγκρίνουμε. Με μια παρόμοια έκπτωση το αντίστοιχο της wind πάει στα 70 ευρώ. Τα +2 GB της Voda είναι υπόθεση αλλά πιθανότατα στο 99% των καταναλωτών που κάνουν τόσο βαριά χρήση, αχρείαστα. Πολύ δύσκολα ξεπερνιούνται τα 2 άντε 3 GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...