theofilosps3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας Έχω ένα λαπτοπ το οποίο όταν πατάς το κουμπί για να ανοίξει αρχίζει γυρνάει ο ανεμιστήρας αλλά δεν δείχνει τίποτα ο οθόνη, το άφησα μερικά λεπτά μπας και μπει στα windows να κάνει τον ήχο αλλά τίποτα, για να το κλείσω θα πρέπει να πατήσω πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα το power button.Τα μόνα που έκανα είναι να συνδέσω το λαπτοπ σε εξωτερική οθόνη αλλά το πρόβλημα παρέμενε και να βγάλω τι μια Ram από τις δύο και εναλλάξ. Το λαπτοπ είναι: Amilo notebook pa3553 Model: MS2242 Επίσης παρατήρησα ότι χωρίς τον φορτιστή του δεν ανοίγει ενώ έχω αφήσει την μπαταρία να φορτίζει για αρκετή ώρα, είναι σαν να μην υπάρχει. Καμιά γνώμη; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό που μας περιγράφεις είναι 98% καμμένη κάρτα γραφικών και αχρηστευμενη μπαταρία. Στον έδωσε κάποιος ? γιατί δεν μπορεί να συνέβησαν και τα δυο μαζί ξαφνικά.. Σωστά ?
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για την μπαταρια δοκιμασε αυτο. Βγαλε και τη μπαταρια και την τροφοδοσια και πατα το κουμπι για να ανοιξει για κανενα λεπτο συνεχομενα. Μετα βαλε την μπαταρια και δες αν φορτιζει
theofilosps3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για την μπαταρια δοκιμασε αυτο. Βγαλε και τη μπαταρια και την τροφοδοσια και πατα το κουμπι για να ανοιξει για κανενα λεπτο συνεχομενα. Μετα βαλε την μπαταρια και δες αν φορτιζει Το έχω κάνει αλλά τα ίδια Αυτό που μας περιγράφεις είναι 98% καμμένη κάρτα γραφικών και αχρηστευμενη μπαταρία. Στον έδωσε κάποιος ? γιατί δεν μπορεί να συνέβησαν και τα δυο μαζί ξαφνικά.. Σωστά ? Όντος μου το έδωσαν, αλλά άμα έφταιγε η κάρτα γραφικών δεν θα άνοιγε εσωτερικά τα windows? επίσης όταν το άνοιξα δοκίμασα μετά από 5 εως 10 δευτερόλεπτα να πατήσω άλλη μια φορά το power button ώστε να κλείσει κατευθείαν, όπως κάνει στην μαύρη οθόνη ή στο bios αλλά δεν έκλεινε, χρειάζεται να το κρατάω πατημένο για να κλείσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Άρα δεν κολλάει στο bios αλλά μπαίνει στο λειτουργικό,άρα πάλι στην vga καταλήγουμε.
theofilosps3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Άρα δεν κολλάει στο bios αλλά μπαίνει στο λειτουργικό,άρα πάλι στην vga καταλήγουμε. Ακριβός το αντίθετο, κολλάει στο bios η δεν το ανοίγει καν, άμα άνοιγε κανονικά το bios θα έκλεινε με πάτημα μίας φορά του power button, ενώ για να κλείσει θα πρέπει να πατάς πατημένο το power button.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει νόημα να επιμείνω,περίμενε κ κάποιον άλλον να σου πει πότε θέλει παρατεταμένο πάτημα. 1
sil_unique Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί να είναι vga ή και το northbridge. ένα χέρι και τα δύο και βλέπουμε
theofilosps3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει νόημα να επιμείνω,περίμενε κ κάποιον άλλον να σου πει πότε θέλει παρατεταμένο πάτημα. Μην τσατίζεσαι, δεν είμαι απόλυτος, απλός δεν μου είχε τύχει ξανά κάτι τέτοιο, να μην κλείνει άμα είναι χαλασμένη η vga, δεν το γνώριζα αυτό, Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις. Θα δω άμα είναι πόσο κοστίζει η κάρτα γραφικών να δω άμα αξίζει να το φτιάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα