ninos30 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Να σαι καλά. Αν ο αυτόσκοπός σου είναι ο θόρυβος δες κάτι σε BeQuiet όπως σου είπε και ο ΜΜ. Έχει ένα 500αρι στα ~60-65. Δεν τα θεωρώ καλύτερα από τα Corsair (τουναντίον), απλά πιο ήσυχα. ΑΛΛΑ, αν σου φαίνεται αθόρυβο το chieftec 8ετήας, ΟΛΑ τα επώνυμα καινούρια PSUs θα σου φανούνε πιο ήσυχα. Εκτός αν πέσεις σε κάποιο ελαττωματικό ή με το φαινόμενο Coil-Whine
tipestwra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 αληθεια , δε μου φαινεται αθορυβο ,αλλα ειναι ! οκ το συστημα μου δεν ειναι απαιτητικο αλλα οπως και να εχει δεν ακουγεται καθολου ! στηνεις αυτι για να καταλαβεις αν ειναι ανοιχτο το pc μεσα στην νυχτα κ την ησυχια ! ξερω πως επωνιμο και καινουργιο θα ειναι εξισου ησυχο και περισοτερο το μονο που φοβαμαι ειναι αυτο που ειπες , μην πεσω σε ελατωματικο .. τελος παντων θα το κρατησω κ αν αλλαξω θα παω στο 500αρι και οχι στο 600 που σκεφτομουν .. thanks φιλε μου ..
sep01 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 τελικα αν αλλαξω θα παω στο 500 αρι ! δε χρειαζομαι μεγαλυτερο .. εσυ που το εχεις φιλε μου ειναι οντως αθορυβο ? δεν ακουγεται ουτε την νυχτα ?? ευχαριστω ολους για τις α[αντησεις , φιλε νινο βοηθησες πολυ .. Με το cx 500 v2 το αυτι σου να βαλεις διπλα σε απολυτη ησυχια - νυχτα - μερα δεν ακουγεται εντελως τιποτα , αν δεν εχεις σκοπο να πας σε μεγαλύτερη vga (ωστε να μην το ζοριζεις) ειναι μια επιλογη νομιζω. αλλα και το xfx 450ari πρεπει να ειναι εξισου καλό (φθηνοτερο και με μεγαλύτερη εγγυηση) . Απο thermaltake εχω ασχημη εμπειρια και δεν τα κοιταζω καν.
tipestwra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 οντως δεν εχει καταναλωση το συστηματακι αυτο πανω απο 200w , παντως το δικο μου με 7850 επανω και 3 σκληρούς , 3fans (14αρη ,12αρη , και της cpu), δεν ακουγεται ουτε το αυτι να βαλεις διπλα... σε φουλ load.κιολας. ( CX500 V2 απο viision studio αγορασμενο) . ο σκληρος WD black ειναι που χαλαει το θεμα της ησυχιας , γριλιζει αρκετα μεχρι να παρει μπρος! φιλε μου να σε ρωτησω κατι .. το V2 που εχεις εσυ με το https://www.skroutz.gr/s/2591541/Corsair-Builder-Series-CX500-80Plus-Bronze.html που σκεφτομαι να αγορασω εχουν καποια διαφορα ?? πιστευω κ αυτο αθορυβο θα ειναι !ρωταω γιατι το V2 δε το εχει το my system που ενδιαφερομαι ..
sep01 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 φιλε μου να σε ρωτησω κατι .. το V2 που εχεις εσυ με το https://www.skroutz.gr/s/2591541/Corsair-Builder-Series-CX500-80Plus-Bronze.html που σκεφτομαι να αγορασω εχουν καποια διαφορα ?? πιστευω κ αυτο αθορυβο θα ειναι !ρωταω γιατι το V2 δε το εχει το my system που ενδιαφερομαι .. νεοτερη εκδοση λογικα ειναι με βελτιωσεις στις ατελειες του πρωτου .. αλλα παρε και γνωμη απο αλλου για σιγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα