Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ! σκεφτομαι την αγορα του παραπανω τροφοδοτικου !  πριν με ρωτησετε το συστημα μου κτλ

θα σας πω πως ειμαι οκ σε ολα με καλυπτει κ με το παραπανω απλα θελω να ρωτησω ατομα που τυχων το εχουν αν ειναι εντελως αθορυβο και  απροβληματιστο ! με ενδιαφερει ο θορυβος και μονο ! κυριως  απο ατομα που το εχουν κ εχουν προσωπικη αποψη ! τυχων προτασεις στα ιδια πανω - κατω χρηματα (με βαση την αθορυβη λειτουργια) ειναι ευπροδεκτες !!

ευχαριστω πολυ ..

Δημοσ.

Το CX430 που έχω δεν το λες θορυβώδες σε καμία περίπτωση, αλλά ακούγεται. Πόσο; Σε απόλυτα ήσυχο δωμάτιο 1.5 μέτρο μακριά μου κάτω δεξιά και με λίγη προσπάθεια ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ βουητό. Αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω απόλυτα μόνο το τροφοδοτικό, γιατί το κουτί είναι σκέτος τενεκές και δεν αποκλείεται να φταίει και αυτό.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντισεις σας  ! μαλλον σε αυτο θα καταληξω ! τωρα χρησιμοποιω ενα    chieftec 350 ειναι αρχαιο το εχω απο το 2005 και ομως ειναι απιστευτα αθορυβο κ αυτος ειναι και  ο μονος λογος που το κρατισα μετα απο την αναβαθμιση του υπολογιστη μου ! δε καταλαβαινεις κυριολεκτικα αν ειναι ανοιχτο το pc  η οχι , δεν ακουγεται τιποτα !  θα το κρατουσα αλλα οσο φορτονω το μηχανημα το φοβαμαι μαλλον δε θα αντεξει γι αυτο παω σε ενα πιο μεγαλο ! η επιλογη μου γινεται παντα με βαση τον θορυβο !

η καρτα μου

MSI Radeon HD7770 1GB

και ο επεξεργαστης μου ειναι εντελως αθορυβα !  τον εχω ανοιχτο μες την νυχτα σε πληρη ησυχια και δε καταλαβαινεις αν ειναι ανοιχτος  ..  γι αυτο και φοβαμαι μην φαω κανα πακετο τωρα που εχω καλομαθει ¨)

Δημοσ.

Η κάρτα σου δεν καίει τίποτα. Δεν λες και το υπόλοιπο σύστημα γιατί είναι πιθανό να μην θέλεις αλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα σου δεν καίει τίποτα. Δεν λες και το υπόλοιπο σύστημα γιατί είναι πιθανό να μην θέλεις αλλαγή.

οκ φιλε μου

Motherboard

Gigabyte GA-H61MA-D3V

cpu

Intel Pentium G860 (s 1155 , 3 GHz , 3 MB)

λειτουργικο WIN8  64 πανω σε ssd

OCZ Vertex 3 Max IOPS Sata III 2.5" SSD 120GB

+ hard disc 1500 GB Seagate

ram   8,00 GB Dual-Channel DDR3

Optical Drives εξωτερικο samsung

τι λες παω για αλλο τροφοδοτικο  η το αφηνω  οπως εχει ??

Δημοσ.

Πιστεύω πως είναι πολύ άνετα. To Extreme Power Supply Calculator βγάζει ότι θες 270W. Αυτά υπερβάλουν και λίγο και ας πούμε ότι θες ~250W. Βέβαια τα PSU πάσχουν και από το Aging (χάνουν σταδιακά την δύναμή τους), οπότε κι εσύ δεν έχεις πλέον ένα 350αρι PSU.

Αλλά έχεις ένα ποιοτικό τροφοδοτικό. Να σου σκάσει με κίνδυνο να κάψει και κάτι άλλο δεν παίζει. Οπότε δοκιμάζεις με αυτό που έχεις. Αν στην πορεία δεις ότι έχεις θέματα αστάθειας, δοκιμάζεις τότε με καινούριο.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορείς να πεις και πόσα Α λέει ότι βγάζει στην +12V (το γράφει πάνω στο χαρτάκι που έχει κολλημένο)

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια σου , μου ηταν πολυ χρησιμη η αποψη σου και συμφωνω απολυτα!

μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα ισα ισα  δουλευει αψογα το τροφοδοτικο και το συστημα !

το μονο που φοβομουν ειναι μην μου καψει καμμια μητρικη η καμμια καρτα  αφου ομως μου λες πως δε παιζει τετοιος κινδυνος θα το αφησω οπως εχει κ αν στην πορεια εχω καποιο προβλημα ασταθειας θα το αλλαξω  παντως η αποδοση του δεν εχει πεσει καθολου τοσα χρονια δουλευει απροβληματιστα! 

σε ευχαριστω και παλι φιλε ηταν πολυ χρησιμη ο γνωμη σου για μενα ..

+ 12 v1  - 10A

+12 V2 - 15 Α

αυτο εννοεις ??

Δημοσ.

To τροφοδοτικό Corsair CX600 το επέλεξα και εγώ για να αντικαταστήσω το μαμά τροφοδοτικό (ένα Premier 550W) σε ένα υπολογιστή αγορασμένο από το πλαίσιο. Λοιπόν επειδή σε ενδιαφέρει ό θόρυβος, εγώ παρατηρώ ότι σε σχέση με το ταπεινό κινέζικο premier είναι λίγο πιο αισθητός ο ήχος του ανεμιστήρα. Στα συν του όμως βάζω τη δυνατότητα που προσφέρει για καλό cable management και τηνn αξιοπιστία των ονομαστικών Watt. Γιατί το premier μπορεί να έλεγε 550W αλλά...  

Δημοσ.

+ 12 v1  - 10A

+12 V2 - 15 Α

αυτο εννοεις ??

Ναι. Κάπου θα λέει και combined απόδοση (σε W το πιθανότερο) στην +12V. Λογικά θα δίνει κοντά στα 250-270W οπότε είναι μια χαρά

Δημοσ.

Το CX430 που έχω δεν το λες θορυβώδες σε καμία περίπτωση, αλλά ακούγεται. Πόσο; Σε απόλυτα ήσυχο δωμάτιο 1.5 μέτρο μακριά μου κάτω δεξιά και με λίγη προσπάθεια ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ βουητό. Αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω απόλυτα μόνο το τροφοδοτικό, γιατί το κουτί είναι σκέτος τενεκές και δεν αποκλείεται να φταίει και αυτό.

To Corsair CX500  v2  δεν ακουγεται καθολου , ουτε σε φουλ Load ... το δικο σου φιλε νομιζω το φτανεις στα ορια του ..

Πληροφορικά πόσα ειναι τα πραγματικά watt / ampere που βγαζει το CX500 & CX430 αντιστοιχα?

Δημοσ.

To Corsair CX500  v2  δεν ακουγεται καθολου , ουτε σε φουλ Load ... το δικο σου φιλε νομιζω το φτανεις στα ορια του ..

Πληροφορικά πόσα ειναι τα πραγματικά watt / ampere που βγαζει το CX500 & CX430 αντιστοιχα?

Στα όριά του; Μα το έχω με έναν Ε6750, μία καλούτσικη asrock με P45, GPU την ψόφια radeon 6450, 2x2 GB RAM, 1 DVD drive και μία καλούτσικη ψύκτρα με 12άρη ανεμιστήρα, αυτά. Από όσο το έψαξα, το σύστημα ζήτημα να καταναλώνει στο peak του 200Watt.

Το πρόβλημα είναι μάλλον ότι είμαι κάπως ψείρας σε αυτά. Αυτή τη στιγμή ας πούμε, μπορώ και ακούω τον παλιό HDD αυτού του PC που γουργουριζει και καλύπτει τον ήχο του PSU. Όταν ο δίσκος απενεργοποιείται, τότε ακούγεται το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

οντως δεν εχει καταναλωση το συστηματακι αυτο πανω απο 200w , παντως το δικο μου με 7850 επανω και 3 σκληρούς ,  3fans (14αρη ,12αρη , και της cpu), δεν ακουγεται ουτε το αυτι να βαλεις διπλα... σε φουλ load.κιολας. ( CX500 V2 απο viision studio αγορασμενο) . ο σκληρος WD black ειναι που χαλαει το θεμα της ησυχιας , γριλιζει αρκετα μεχρι να παρει μπρος!

Δημοσ.

τελικα αν αλλαξω θα παω στο 500 αρι ! δε χρειαζομαι μεγαλυτερο  .. εσυ που το εχεις  φιλε μου ειναι οντως αθορυβο ?  δεν ακουγεται ουτε την νυχτα  ?? ευχαριστω ολους για τις α[αντησεις , φιλε νινο βοηθησες πολυ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...