Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=yuiaRtOONBI  ... Πρωτημώ φίατ με μοτέρ φερράρι παρά φερράρι με μοτέρ φίατ !!

Διάβασα όλα τα μηνύματα, αλλά σαν το δικό σου...κανένα. Βασικά, το βίντεο είναι φοβερό. Γελάω ακόμα.

Όσον αφορά το κινητό-πολυμηχάνημα (όπως το είπαν πιο πάνω), έχω να πω πως ο ένας χρόνος είναι μικρό διάστημα ώστε να βγάλεις το επόμενο. Έτσι χαντακώνεις το S3. Το οποίο μπορεί και να αποκτήσω μετά από 2 χρόνια, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι πλέον: Android vs iOS (vs WP).

To αυτο.

Και btw δεν ειναι μαγκια να εχεις 500πυρηνο κινητο με 5πετα ram κλπ το οποιο σε smoothness να το φτανουν αλλες συσκευες με αλλο OS και υποδεεστερο hardware . Oποιος καταλαβαινει τα βασικα, καταλαβαινει πιστευω και ποιος μειονεκτει εν προκειμενω (ενω ισχυριζεται οτι πλεονεκτει).

Επισης για τις 5'' της οθονης, δε λεω, κορυφη, αλλα γελα ο κοσμος πλεον με το μεγεθος! Δεν μιλαμε για smartphone, μιλαμε για υβριδιο τηλεφωνου και tablet που δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο περα απο οσους:

1. Την βγαζουν σπιτι-γραφειο ολη μερα

ή/και

2. Εξοπλιζονται με ειδικο τσαντακι μεταφορας...του κατα τ'αλλα κινητου

ή/και

3. Εχουν αλλο κινητο για τις περιπτωσεις που το 5ιντσο θα αποτελει εμποδιο λογω μεγεθους.

ΥΓ. Thread που αναφερεται στο sgs4 και τα χαρακτηριστικα του/ημερομηνια κυκλοφοριας του κλπ και στην πρωτη κιολας σελιδα υπαρχουν 2-3 ειρωνικες αναφορες προς την apple. The greek way...

Δημοσ.

Πρώτο Post και αναφέρεται η Apple.
Σε Apple Topics οι Apple χρήστες σπάνια αναφέρουν Android συσκευές.
Από την άλλη μεριά, οι Android χρήστες αναφέρουν και μάλιστα με έντονη διάθεση τα Apple σε Android Topics και τα Android σε Apple Topics.
Όποιοι μειονεκτούν κάνουν συγκρίσεις. Μαντέψτε ποιοι είναι αυτοί.

Μία χαρά το καινούριο Galaxy, όπως και τα προηγούμενα. Μία από τις ναυαρχίδες του Android. Η ποιότητα κατασκευής για άλλη μία φορά δυστυχώς είναι κακή. Το κινητό είναι φτιαγμένο από πλαστικό.
Συνεχίζω να προτιμώ HTC λόγω Design και καλύτερης ποιότητας κατασκευής.

Δημοσ.

Μεγάλη η οθόνη για ναυαρχίδα.

Δεν θα ανταγωνίζεται/παίζει στην κατηγορία των εξαιρετικών Note;

Με αφορμή κάποια πράγματα που ειπώθηκαν εδώ(ως συνήθως σε κάθε θέμα για καινούργιο τηλέφωνο).

Το smartphone είναι πολυμηχάνημα και δεν πρέπει να να λογίζεται ως κλασσικό τηλέφωνο.

Λέγεται εδώ και καιρό,αλλά πάλι συνεχίζει το θέμα :Τι κινητό είναι και γιατί έχει αυτό ή εκείνο το χαρακτηριστικό ενώ πρέπει να παίρνει απλά ένα τηλέφωνο;

Δεν είναι απλό τηλέφωνο,απλά κινητά είναι τα feature phones που ουσιαστικά μόνο τηλέφωνο μπορούν να πάρουν και να στείλουν μήνυμα.

Όποιος θεωρεί ότι είναι άχρηστα τα smartphones για τον α ή τον β λόγο απλά προσπερνάει.

Προσωπικά είχα feature απο το 1999 μέχρι το 2012 και αυτό από δεύτερο χέρι.

Όλο εκείνο τον καιρό απλά δεν μου χρειαζόταν μια all-in-one συσκευή και έτσι κοντόφθαλμα θεωρούσα κορόιδα όσους έδιναν πάνω από 50€ για τηλέφωνο.

Όταν παρουσιάστηκε ανάγκη για κάποιες λειτουργίες(gps,emails,pdfs,internet on the go,camera,λεξικό κ.τ.λ.)πήρα το Sola(αν και πρέπει να το αντικαταστήσω με άλλο, μάλλον με το Nexus4 που δεν είναι και τόσο ακριβό, λόγω μικρής για τις ανάγκες μου οθόνης) και θεωρώ την μετάβαση στα smartphones την καλύτερη κίνηση που έχω κάνει εδώ και καιρό.

Έτσι τώρα λέω,ποτέ μην κρίνετε εξ'ιδίων τα αλλότρια.

Κάποιοι κάνουν την μόστρα τους,κάποιοι βγάζουν γούστα,άλλοι πολύ απλά το χρειάζονται.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις τι χρειάζεται ο καθένας από μια συσκευή και δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις αβέρτα.

Αυτά.

btw:Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 300€ για κινητό,αλλά όπως είπα γούστα είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτο Post και αναφέρεται η Apple.

Σε Apple Topics οι Apple χρήστες σπάνια αναφέρουν Android συσκευές.

Από την άλλη μεριά, οι Android χρήστες αναφέρουν και μάλιστα με έντονη διάθεση τα Apple σε Android Topics και τα Android σε Apple Topics.

Όποιοι μειονεκτούν κάνουν συγκρίσεις. Μαντέψτε ποιοι είναι αυτοί.

Μονο που το πρωτο post το εχει γραψει Apple χρηστης.Οποτε μαντεψε ποιοι μειονεκτουν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Galaxy S3 πουλησε εκατομυρια κομματια με την πλαστικουρα του...

Ομοιως το iPhone 5 πουλησε κι αυτο εκατομμυρια με την μικρη οθονη του και τους περιορισμους τους...

Για ποιο λογο να αλλαξουν τακτικη αυτες οι δυο εταιριες? Οτι φτιαχνουν πουλαει τρελα!

Κι ασε την Sony να παλευει με αδιαβροχα κτλ

Καλά άμα εμείς οι καταναλωτές είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε από κάποια πράγματα τότε καλά μας κάνουν κάποιες εταιρείες και μας προσφέρουν τα προιόντα που μας προσφέρουν και αυτό μου θυμήζει κάποτε που διάβασα κάπου που έλεγε κάποιος ότι αν ένας ζωγράφος γίνει διάσημος ακόμα και αν πάρει μία (καβαλίνα)αλόγου και την αλείψει πάνω σε ένα αζωγράφιστο πίνακα και από κάτω βάλει την υπογραφή του πάλι ο πίνακας θα έχει εκατομμύρια και ας όχι ζωγραφιά με χρώματα αλλά αλοιμένη πάνω τη (καβαλίνα) του αλόγου αλλά εγώ αυτήν την νοοτροπία αρνούμαι να την δεχτώ και επειδή ανέφερες για την SONY φίλε μου δοθείσης της ευκαιρίας σου λέω ότι το επόμενο κινητό μου θα είναι το SONY XPERIA Z το αδιάβροχο και πανέμορφο γενικώς από κατασκευή μέσα έξω και πολλοί από εσάς όταν ξαναπάρετε την κλασική πλαστικούρα της Samsung μετά μην βγαίνετε και κλαίγεστε σαν την χήρα στο κρεβάτι για το εξωτερικό πλαστικό και το λέω αυτό γιατί το έχω δει πολλάκις από αγοραστές Samsung  σε αρκετά σάιτ και εδώ μέσα φυσικά να το κάνουν αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=yuiaRtOONBI  ... Πρωτημώ φίατ με μοτέρ φερράρι παρά φερράρι με μοτέρ φίατ !!

Καλό φίλε μου καλό και γέλασα πολύ με το βιντεάκι αυτό που ανέβασες μεγάλε.

https://www.youtube.com/watch?v=yuiaRtOONBI  ... Πρωτημώ φίατ με μοτέρ φερράρι παρά φερράρι με μοτέρ φίατ !!Ναι φίλε μου αλλά το FIAT αμάξωμα θα διαλυθεί γιατί δεν θα αντέξεις τις επιταχύνσεις της μηχανής FERRARI  ενώ με το FERRARI αμάξωμα και με μηχανή FIAT κανείς δεν θα το καταλάβει γιατί πολύ απλά άμα στην πέσουν για κόντρα λες παιδιά κάνω κόντρα μόνο με ιδίας κατηγορίας αμάξι και όχι με κατώτερο,οπ'οτε θα καταπίνουν την γλώσσα τους και θα κάνουν τουμπεκί φίλε μου.

Δημοσ.

Καλά άμα εμείς οι καταναλωτές είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε από κάποια πράγματα τότε καλά μας κάνουν κάποιες εταιρείες και μας προσφέρουν τα προιόντα που μας προσφέρουν και αυτό μου θυμήζει κάποτε που διάβασα κάπου που έλεγε κάποιος ότι αν ένας ζωγράφος γίνει διάσημος ακόμα και αν πάρει μία (καβαλίνα)αλόγου και την αλείψει πάνω σε ένα αζωγράφιστο πίνακα και από κάτω βάλει την υπογραφή του πάλι ο πίνακας θα έχει εκατομμύρια και ας όχι ζωγραφιά με χρώματα αλλά αλοιμένη πάνω τη (καβαλίνα) του αλόγου αλλά εγώ αυτήν την νοοτροπία αρνούμαι να την δεχτώ και επειδή ανέφερες για την SONY φίλε μου δοθείσης της ευκαιρίας σου λέω ότι το επόμενο κινητό μου θα είναι το SONY XPERIA Z το αδιάβροχο και πανέμορφο γενικώς από κατασκευή μέσα έξω και πολλοί από εσάς όταν ξαναπάρετε την κλασική πλαστικούρα της Samsung μετά μην βγαίνετε και κλαίγεστε σαν την χήρα στο κρεβάτι για το εξωτερικό πλαστικό και το λέω αυτό γιατί το έχω δει πολλάκις από αγοραστές Samsung  σε αρκετά σάιτ και εδώ μέσα φυσικά να το κάνουν αυτό.

Καλό φίλε μου καλό και γέλασα πολύ με το βιντεάκι αυτό που ανέβασες μεγάλε.

νομίζω το χεις πάρει πολύ προσωπικά.Η κάθε εταιρία βρίσκεται εκεί που αξίζει να βρίσκεται.Και υπάρχει ένας λόγος που η Apple και η Samsung και οι υπόλοιπες εταιρίες βρίσκονται εκεί που βρίσκονται εν έτει 2013

Δημοσ.

Επισης για τις 5'' της οθονης, δε λεω, κορυφη, αλλα γελα ο κοσμος πλεον με το μεγεθος! Δεν μιλαμε για smartphone, μιλαμε για υβριδιο τηλεφωνου και tablet που δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο περα απο οσους:

1. Την βγαζουν σπιτι-γραφειο ολη μερα

ή/και

2. Εξοπλιζονται με ειδικο τσαντακι μεταφορας...του κατα τ'αλλα κινητου

ή/και

3. Εχουν αλλο κινητο για τις περιπτωσεις που το 5ιντσο θα αποτελει εμποδιο λογω μεγεθους.

Όταν το Note 2 είναι 180 γραμμάρια και χωράει αρκετά άνετα (εκτός και αν πηδάς εμπόδια) σε τσέπες εφαρμοστών τζιν, το  S 4 θα είναι περίπου 140-145 γραμμάρια και θα είναι τέρμα άνετο. Βλέπε το S3 που υπολείπεται κατά 0.3 ίντσες και χωράει παντού.  

Έβγαλε η εταιρία Χ ένα νέο υπολογιστή, με 6Gb RAM, με δίσκο Western Digital 2Tb και i5.

Μετά, μια εταιρία Υ, έβγαλε έναν άλλο υπολογιστή, με 8Gb RAM, 3Τb δίσκο, και i7.

Είναι αυτά "ειδήσεις" ? Όχι

Πρέπει να κάνουν πρωτοσέλιδα? Όχι

Λοιπον, όσο αδιάφορο με αφήνει η σύνθεση του PC του καθενός από εμάς, -σχεδόν- τόσο αδάφορο με αφήνει και η δημοσίευση της σύνθεσης του νέου S4. Και περιμένω ότι σε λίγο καιρό, κανένας δεν θα ασχολείται με τον αναμενόμενα πιο δυνατό επεξεργαστή, και την αναμενόμενα μεγαλύτερη RAM. Στο μέλλον ίσως θα μπορούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας και τη σύνθεση του κινητού μας ("βάλε αυτόν τον επεξεργαστή, μη βάζεις και τόση RAM, θέλω όμως χώρο, κλπ").

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον είναι στις δυνατότητες του λειτουργικού. Επεξεργαστή και RAM θα βάλει και η Samsung, και η  Sony, και η Huawei και η HTC. Και η Turbo-X. Το ζήτημα είναι πλέον: Android vs iOS (vs WP).

Σε αυτές τις παρουσιάσεις πρέπει να εστιάσουμε. Στο λειτουργικό.

Σωστό μεν, αλλά όχι ακόμα 100%, όχι για κάποια χρόνια τουλάχιστο. Για παράδειγμα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχε σημασία η αύξηση των επιδόσεων των PC γιατί ζοριζόταν και σερνόταν σε πολλά πράγματα. Στο τέλος της δεκαετίας οι επιδόσεις έφτασαν μια ωριμότητα, ένα σημείο στο οποίο με λογικά χρήματα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Με την πτώση των τιμών των SSD το 2012 αυτή η ωριμότητα είναι πιο έντονη από ποτέ. Το hardware των smartphone απέχει ακόμα από αυτή την ωριμότητα, όπως σωστά επισημάνθηκε ότι ισχύει και για το software κομμάτι. Θεωρώ ότι τα smart έχουν λαμπρό μέλλον. Βέβαια ο "πόλεμος" των γίγα, των μέγακαι των % είναι και διαφημιστικό τρίκ.

Δημοσ.

αλλωστε η samsung hw πουλαει , δε πουλαει λογισμικο 

τι να προμοταρει δηλαδη , αυτα που παρουσιασε η google κατι μηνες πριν ?

αν τελικα βγαλει κατι δικο της ισως αλλαξει και αυτο το σκηνικο με τη συγκεκριμενη τουλαχιστον εταιρεια (γιατι υπαρχει και ο ανταγωνισμος )

Δημοσ.

Τι να πω κι εγω τωρα με το SGII....Ξεπερασμενα πλεον πραγματα... Εγω παντως θα περιμενω ν΄αγορασω το καινουργιο smartphone, την στιγμη που θα βγαλουν 32' οθονη στο αυτι και με την μπαταρια αυτοκινητου στην πλατη...ιδανικο και για την παραλια το καλοκαιρι. :-)

Δημοσ.

κοιτα τι έβγαλε η samsung. μια πολύ γρήγορη με πολύ καλή οθόνη μπακατέλα. ναι μπακατέλα, άκου 5''. Παμε καλά ξεχάσαμε κάθε αρχή που μαθαμε για τα κινητά.

Κινητά = ευκίνητα

Τα βάζεις με ένα 5-ευρω στην ίδια τσέπη και πας για καφέ στην παραλία.. Τώρα πρέπει να έχεις και ένα "ταγάρι" (μπανάνα παλαιότερης εποχής) μαζί σου να κουβαλάς το κινητό σου. 

Τα κινητά έπρεπε κατ εμε να είναι το πολύ 3.7-4'' (4 αν εχει μικρό πλαίσιο) και ειδανικά με σειρόμενο qwerty (να μην χάνεις οθόνη όταν γράφεις). Το σασι του desire Z δλδ της παλιάς htc το οποίο έθαψε. Επίσης ένα λεπτότερο se pro θα ήταν μια χαρά. Οσο για τους πύρινες είναι ανούσιο αυτό που γίνεται. Specs για τα specs και αδηφάγα κακογραμμένα προγράμματα που θέλουν ότι το autocad του 2009 σε PC να τρέξουν. Τες πα ας κάνουν ότι χρειάζεται σε αυτό το θεμα αρκεί να μην σκοτώνουν την μπαταρία.

Που πάμε ήθελα να ξέρω.. :/

Με αυτη τη λογικη αδερφε τα κινητα κατ'εσε, δεν θα επρεπε να εξελιχθουν ποτε... Επισης με την ιδια λογικη και τα αυτοκινητα εχουν ξεφυγει. καλα ηταν καποτε που ειχαμε 2 αλογακια μπροστα, τους διναμε λιγο νερο και λιγο φαγητο και μας πηγαιναν βολτα. Τι ωραια χρονια... Μας εχουν κανει οι αυτοκινητοβιομηχανιες να θελουμε αυτοκινητα με 4 ροδες και abs esc tcs και αλλα χιλια δυο συστημα ασφαλειας... Σημερα τα κινητα ειναι ευκινητα αλλα με αλλη εννοια. ειναι ευκινητοι υπερυπολογιστες σε σχεση με υπολογιστες 7ετιας. Εχουμε αλλαξει και εμεις οχι μονο η τεχνολογια οχι μονο τα κινητα. Οι αναγκες του ανθρωπου εχουν αρχισει να εξαρτιοντε στη καθεμερινοτητα απο το ιντερνετ και τα προγραμματα, ειτε υπολογιστων, ειτε των κινητων... Οποτε αναγκαστικα αλλα και για τον ανταγωνισμο, οι εταιριες τρεχουν να προλαβουν τις υποτιθεμενες αναγκες μας. αυτη ειναι η ουσια της τεχνολογιας να αναπτησετε συνεχως για να μας κανει τη ζωη ευκολοτερη. Αν σε οποιονδηποτε εδω μεσα δεν την κανουν τη ζωη του ευκολοτερη οι παραπανω πυρηνες και τα παραπανω ghz και ραμ, τοτε μπορει να γυρισει στην παλια τεχνολογια που του ειναι και πιο ανετη και ευκολη για τις αναγκες του. Αυτο το δηθεν ξενερωμα των περισσοτερων για τα μεγεθη και της ταχυτητες τα θεωρω δηθεν δυσανασχετηση. Δεν στο λεω για να σου επιτεθω στο λεω σαν αντιθετη αποψη μη με παρεξηγησεις για τον τροπο που τα λεω :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...