Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάλι τα ιδία με του note :D

μακάρι να βγει με αυτά τα specs , ιδικά τώρα που θα βγει και το ubuntu phone λογικά θα μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτή της δυνατότητες μια τέτοιας συσκευής στο μέγιστο .

όσοι γκρινιάζετε για το μέγεθος ,  υπάρχουν νομίζω και πιο μικρά κινητά στην αγορά που κάνουν εξίσου καλά για smartphones , και σε πολύ καλές τιμές πλέον ( λιγότερα και από 200 για 2πυρινα και 1 GB ραμ  ) . και κακά τα ψέματα κάνουν την ίδια δουλεία με αυτά τον 500++ ( λόγο λειτουργικού , ελπίζω να αλλάξει κάπως με το ubuntu ) .

PS: πολύ θέλω να δω πως θα είναι η full HD ανάλυση σε τόσο μικρή οθόνη και αν όντος θα μπορείς να διακρίνεις διαφορά από χαμηλότερες αναλύσεις , καθώς από ένα PPI και μετά δεν έχει νόημα ..

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κινητό θέλουμε όχι ατομική βόμβα. με μεγάλος μέγεθος χάνεις και την ουσία του κινητού. κι εγώ με το Nexus S μου των 200 ευρώ (που κι αυτό το θεωρώ υπερβολή) κάνω ότι κάνει κι ένα των 700. επειδή δεν μπαίνω 1 Sec πιο γρήγορα στο net? επειδή δεν έχω 13 megapixel κάμερα? επειδή δεν έχω σούπερ ανάλυση? so what δεν θέλουμε mini PC :P

εξάλλου υπάρχουν και τα Tablets.

απλά ο καταναλωτισμός έχει καταρρίψει τους ορισμούς κι έχει ξεφύγει σε σημείο να χάνουμε την ουσία.

Επεξ/σία από PsyGreg
  • Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον δεν υπάρχουν πραγματικά 6-8πύρηνα smartphones, δεύτερον η αρχιτεκτονική είναι διαφορετική, τρίτον μη συγκρίνεις την "πλειοψηφία" των υπολογιστών με την μειοψηφία των κινητών γιατί κάλιστα θα σου πει κάποιος ότι στο PC υπάρχουν και 16core...

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο θεμα ειναι η χαρα του καθε πικραμενου και άσχετου και φυσικα του αναμασημενου φαγητου. Εχουμε και λεμε. Το υλικο ειναι πλαστικο, η οθονη μεγαλη, το κινητο παντοφλα, το Android σερνεται, το κρασι παλιο και το χαβιάρι μαυρο! Απλα ελεος!

Μολις τελειωσετε απο εδω πηγαινετε στο gazzetta και στο protothema να συνεχίσετε την γκρινια σας. Και φυσικα στο 4tforum να γκρινιαξετε που η νεα Ferrari εχει μονο δυο πορτες και θεσεις, μικρο χωρο αποσκευων και ντουλαπακι και βγαινει μονο σε 4 χρωματα.

• Like 1
Δημοσ.

πω! διλιμα τωρα , περιμενουμε το galaxy ή περνουμε τωρα το nexus 4 ;

αναρωτήσου αρχικά γιατί χρειάζεσε κάποιο από αυτά. έχεις ανάγκες που θα στις καλύψει? έπειτα θα απαντήσεις μόνος σου.

Δημοσ.

Έβγαλε η εταιρία Χ ένα νέο υπολογιστή, με 6Gb RAM, με δίσκο Western Digital 2Tb και i5.

Μετά, μια εταιρία Υ, έβγαλε έναν άλλο υπολογιστή, με 8Gb RAM, 3Τb δίσκο, και i7.

Είναι αυτά "ειδήσεις" ? Όχι

Πρέπει να κάνουν πρωτοσέλιδα? Όχι

Λοιπον, όσο αδιάφορο με αφήνει η σύνθεση του PC του καθενός από εμάς, -σχεδόν- τόσο αδάφορο με αφήνει και η δημοσίευση της σύνθεσης του νέου S4. Και περιμένω ότι σε λίγο καιρό, κανένας δεν θα ασχολείται με τον αναμενόμενα πιο δυνατό επεξεργαστή, και την αναμενόμενα μεγαλύτερη RAM. Στο μέλλον ίσως θα μπορούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας και τη σύνθεση του κινητού μας ("βάλε αυτόν τον επεξεργαστή, μη βάζεις και τόση RAM, θέλω όμως χώρο, κλπ").

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον είναι στις δυνατότητες του λειτουργικού. Επεξεργαστή και RAM θα βάλει και η Samsung, και η  Sony, και η Huawei και η HTC. Και η Turbo-X. Το ζήτημα είναι πλέον: Android vs iOS (vs WP).

Σε αυτές τις παρουσιάσεις πρέπει να εστιάσουμε. Στο λειτουργικό.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...