Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερικοι παντως κανουν λες και τους κοβει μισθο η

Apple ή η Samsung...και οσο υπαρχουν τετοια ατομα

και οι δυο θα πουλανε τρελα... τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες

• Like 1
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δούμε τί θα δούμε.. Για να φτάσει τη φιλοσοφία της Apple πάντως η Samsung θέλει πολλά ψωμιά ακόμα, απανταχού fanboys του android..!

Βρε φίλε, μην αρχίσουμε πάλι αυτά τα παιδιαρίστικα samsung vs apple...Αντικειμενικά θα σου πω, όχι επειδή έχω εδώ και 2 μήνες samsung απλά γιατί δεν πορώνομαι με τέτοια και ακόμα και αύριο να σταματήσουν τα smartphones, ποσώς θα με νοιάξει!: Ναι, η apple ήταν πρωτοπόρος στα smartphones και σ'αυτού του είδους τα τηλέφωνα. Χάραξε το δρόμο. Και μπράβο της γι'αυτό. Όμως, έμεινε πίσω. Έδειξε αλλαζονεία και μάλλον επαναπαύτηκε στις δάφνες της. Οι βελτιώσεις, με το σταγονόμετρο. Έχω την απορία να δώ πώς όταν αναγκαστικά θα βγάλει και μεγαλύτερο iphone (ούτε σ'εμένα αρέσουν τα πολύ μεγάλα, μη νομίζεις) θα μεγαλώσει ο αντίχειρας και η "απλή λογική" θα πάει περίπατο. Πλέον, δυστυχώς, η apple ακολουθεί...

Χboxmaniac, σίγουρα τα κινητά είναι περισσότερο αξεσουάρ παρά τηλέφωνα. Όπως και για πολλούς τα ρολόγια.Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί παίρνουν μερικοί ρολόγια των 500,1000, και βάλε Ευρώ! Αφού την ώρα τη βλέπεις και μέ ένα ωραίο ρολόι των 50-100 Ευρώ ή και πολύ λιγότερα! Και σίγουρα είναι λίγοι αυτοί που αξιοποιούν πλήρως τα smartphones τους. Αλλά διαφωνώ λίγο με τον όρο μόστρα.Πολλοί ναι, τα παίρνουν για μόστρα. Άλλοι το 'χουν σαν χόμπυ όμως.Τους αρέσει. Δεν δίνουν μία για ρούχα κλπ, παίρνουν κινητά. Άλλοι φτιάχνουν αμάξια.Αεροτομές, ζάντες, κλπ. Μην κατακρίνουμε τα γούστα του καθενός...

• Like 1
Δημοσ.

Βρε λες εκεί στις 14 Μαρτίου να σκάσει μύτη και κάνα teaser video με Note 3? Αλήθεια αυτό τι θα είναι; Αν το μικρό αδελφάκι βγει 5 ίντσες, δεν τις γλιτώνουμε τις 6 στο note..

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο κινητό! Ελπίζω με αυτά τα δυνατά η μπαταρία να μην κρατάει μόνο 3 ώρες... γιατί κάτι πρέπει να κάνουν γενικά και με το θέμα μπαταρίας.

Το Galaxy SII που έχω, θέλει κάθε βράδυ φόρτιση.

Δημοσ.

όλα τα smartphone αν τα χρησιμοποιείς σαν smartphone το βράδυ θέλουν φόρτιση.

Το μέγεθος είναι οκ, και ρωτήστε πόσοι από αυτούς που πήραν το S3 μπορούν να γυρίσουν σε 4 ίντσες. Εγώ με το Note II πάντως όταν βλέπω το S2 απορώ πως άντεχα τόσο μικρό κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα τι έβγαλε η samsung. μια πολύ γρήγορη με πολύ καλή οθόνη μπακατέλα. ναι μπακατέλα, άκου 5''. Παμε καλά ξεχάσαμε κάθε αρχή που μαθαμε για τα κινητά.

Κινητά = ευκίνητα

Τα βάζεις με ένα 5-ευρω στην ίδια τσέπη και πας για καφέ στην παραλία.. Τώρα πρέπει να έχεις και ένα "ταγάρι" (μπανάνα παλαιότερης εποχής) μαζί σου να κουβαλάς το κινητό σου. 

Τα κινητά έπρεπε κατ εμε να είναι το πολύ 3.7-4'' (4 αν εχει μικρό πλαίσιο) και ειδανικά με σειρόμενο qwerty (να μην χάνεις οθόνη όταν γράφεις). Το σασι του desire Z δλδ της παλιάς htc το οποίο έθαψε. Επίσης ένα λεπτότερο se pro θα ήταν μια χαρά. Οσο για τους πύρινες είναι ανούσιο αυτό που γίνεται. Specs για τα specs και αδηφάγα κακογραμμένα προγράμματα που θέλουν ότι το autocad του 2009 σε PC να τρέξουν. Τες πα ας κάνουν ότι χρειάζεται σε αυτό το θεμα αρκεί να μην σκοτώνουν την μπαταρία.

Που πάμε ήθελα να ξέρω.. :/

Δημοσ.

Τι αδικία για τα παιδιά της κοινότητας του Maemo να μην έχουν στη διάθεσή τους μια συσκευή με ανάλογα χαρακτηριστικά!

Φτερά θα της έδιναν.

Φαντάζομαι ότι αν κάποιος έμπαινε και διάβαζε τα όσα γράφονται εδώ μέσα για τα πλεονεκτήματα του Android θα αισθανόταν όπως ένας θαυμαστής της Μαρίας Κάλας όταν ακούει να παινεύουν την Άντζελα!

Είδα χθες ένα οκτάχρονο που έπαιζε με ολοκαίνουργιο iPAD και καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι, λες και το είχε κατασκευάσει ο ίδιος. Να μη σας περιγράψω δε και το καμάρι του πατέρα του για τον "άξιο¨ μπούλη του!

Και ο νοών νοείτω!

• Like 3
Δημοσ.

Δεν τρέχουν και οι 8 ταυτόχρονα. Εξάλλου έβγαλε extra μεγαλύτερη μπαταρία η Samsung για το s3. Το πολύ πολύ να κάνει το ίδιο και με το s4....

ναι ναι ξερω που γίνεται σαν τούβλο :P αν δεν δουλεύουν και οι 8 μαζι πιος ο λογος υπάρξεις?
Είπαμε πολλές φορές ότι ο λόγος ύπαρξης των έξτρα 4 πυρηνων είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας. Σε εφαρμογές που δεν απαιτείται "δύναμη" θα λειτουργούν οι ασθενεστεροι 4 πυρήνες. Το τηλέφωνο είναι τέτραπυρηνο ουσιαστικά καθώς μόνο 4 πυρήνες λειτουργούν ένα δεδομένη στιγμη . Ένα σετ 4 ισχυρών πυρηνων και ένα σετ 4 ασθενέστερων για εξοικονόμηση μπαταρίας. Σίγουρα προκειται για μια αξιόλογη τεχνολογική εξέλιξη. Είναι όμως αφελές να πιστευετε ότι θα τρέχουν κ οι οκτω πυρήνες ταυτόχρονα και να το αναφέρετε συνεχώς ως "πραγματικό" οκταπυρηνο. 4+4 είναι. Ο ορισμοσ octa μοιαζει με κόλπο του μάρκετινγκ της Samsung αν και η εταιρεία βεβαίως ξεκαθάρισε τη λειτουργία των πυρηνων για όσους θέλησαν να ενημερωθούν
Δημοσ.

Ποτε κυκλοφορησε το Galaxy S3 ξερεις?

Το s3 ανακοινώθηκε το Μάιο του 2012 και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2012 ανάλογα με την χώρα.

Οπότε ο Μάρτης του 2013 δεν πέφτει στο 1+ έτος.

Δημοσ.

Είμαι φανατικός οπαδός της τεχνολογίας και της εξέλιξης... μου αρέσει οτιδήποτε καινούργιο.

Απλά κάθε φορά θα πρέπει να παρουσιάζουμε και κάτι όχι απλά αύξηση των spec ... κάπου εκεί αρχίζουν και το "χάνουν" οι εταιρίες νομίζω

Δημοσ.

Σίγουρα θα πάει εξαιρετικά καλά και σίγουρα θα γελάω κάθε φορά που θα βλέπω κάποιον να μιλάει με 5άρι τηλέφωνο στο αυτί. Δε συζητάω για των 6,5'' note 3, εκεί μια που τον βλέπεις τον 22χρονο γκατζετάκια του "bigger is better" να μιλάει με την παντόφλα στο αυτί και μία που παθαίνεις το εγκεφαλικό! 

Για το S4, ίσως να δούμε μια έμφαση στο design και την εξωτερική εμφάνιση, δεν είναι της λογικής της Samsung κάτι τέτοιο, αλλά ίσως το δούμε για πρώτη φορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...