karpoutzidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τοσα ξερεις...τοσα λες... εχεις δουλέψει το σ3?αν ναι θα ξέρεις γτ το λεω....και να φιλε ξερω και το λεω....
karpoutzidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βάζουν τυχαία μεγάλη οθόνη. Αυξάνοντας το μέγεθος της οθόνης αυξάνεται και το μέγεθος της μπαταρίας + το χώρο για τον επεξεργαστη. Ισως το μέλλον να καταφέρουν να το μειώσουν αλλα προς το παρόν δεν είναι σε θέση να πετύχουν αύξηση επιδόσεων στο ίδιο μέγεθος. ναι φιλε + φόνο αλλα ποσο να την κανουν δλδ για να μην γίνεται σαν το σ3 που κρατούσε μερα.....μιλαμε για +4 ακομη.....
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 υπαρχει το note που εχει την πιο μεγαλη οθονη απο καθε κινητο και κραταει περισσοτερο απο καθε κινητο , λογω της τεραστιας μπαταριας οι επιπλεον πυρηνες δε σημαινουν απαραιτητα και μεγαλυτερη καταναλωση ή καταναλωση που δε μπορουν να διαχειριστουν με μια σαφως μεγαλυτερη μπαταρια 5
markos9 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 fail αυτο εχω να πω. θελει μπανταρια ο λαος οχι πυραβλο 1
kostisuk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 </p></blockquote>ναι φιλε + φόνο αλλα ποσο να την κανουν δλδ για να μην γίνεται σαν το σ3 που κρατούσε μερα.....μιλαμε για +4 ακομη.....</blockquote><br><br> Οι έξτρα 4 πυρήνες θα χρησιμοποιούνται στην ουσία για εξοικονόμηση μπαταρίας. Μόνο 4 πυρήνες θα χρησιμοποιούνται ανά δεδομένη στιγμη
karpoutzidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 File mou na se enimeroso oti to diko mou S3 krataei pano apo 1,5 mera+nuxta me ola anoixta kai polu xrisi internet kai efarmogon..Ean douleueis 3-4 ores wifi i 3G kai ligotero efarmoges energovores tote to kinito krataei aneta alli mia mera Filika panta ναι φιλε μου το ξερω και ισως και με αλλον kernel Να δεις και πιο πολυ αυτονομία ....εγω για μαμα που ειχα και το s3 και το Nexus τωρα 1 μερα μου βγαζουν.ενω με το note 2 ειχα 2+ μερες με ιδια χρήση ιδια προγράμματα
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ναι φιλε + φόνο αλλα ποσο να την κανουν δλδ για να μην γίνεται σαν το σ3 που κρατούσε μερα.....μιλαμε για +4 ακομη..... Δεν τρέχουν και οι 8 ταυτόχρονα. Εξάλλου έβγαλε extra μεγαλύτερη μπαταρία η Samsung για το s3. Το πολύ πολύ να κάνει το ίδιο και με το s4....
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν τρέχουν και οι 8 ταυτόχρονα. Εξάλλου έβγαλε extra μεγαλύτερη μπαταρία η Samsung για το s3. Το πολύ πολύ να κάνει το ίδιο και με το s4.... εκτος και αν το κανουν unibody
georgepppo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά με 200-250 ευρώ παίρνει κάποιος κινητάρες όχι αστεία,εγώ δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσει κάποιος κινητό των 600+ ευρώ απο την στιγμή που δεν είναι σε μια αρκετά άνετη οικονομική κατάσταση,γιατί εμείς οι έλληνες είμαστε ικανοί να κυκλοφορούμε με iphone και κινητάρες και να χρωστάμε και το νοίκι του σπιτιού. και στο κάτω κάτω τα τετραπύρηνα και τα οκταπύρηνα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στο 95+ τις εκατό των εφαρμογών που κυκλοφορούν και το τί λένε τα benchmarks δεν με απασχολεί καθόλου.....επίσης κινητά με τέτοια χαρακτηριστικά θα τα βρίσκουμε σε μερικά χρόνια με 200 ευρώ και τότε πραγματικά οι εφαρμογές θα αξιοποιούν τις δυνατότητες των επεξεργαστών τους και των υποσυστημάτων τους. 11
karpoutzidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν τρέχουν και οι 8 ταυτόχρονα. Εξάλλου έβγαλε extra μεγαλύτερη μπαταρία η Samsung για το s3. Το πολύ πολύ να κάνει το ίδιο και με το s4.... ναι ναι ξερω που γίνεται σαν τούβλο αν δεν δουλεύουν και οι 8 μαζι πιος ο λογος υπάρξεις?
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά με 200-250 ευρώ παίρνει κάποιος κινητάρες όχι αστεία,εγώ δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσει κάποιος κινητό των 600+ ευρώ απο την στιγμή που δεν είναι σε μια αρκετά άνετη οικονομική κατάσταση,γιατί εμείς οι έλληνες είμαστε ικανοί να κυκλοφορούμε με iphone και κινητάρες και να χρωστάμε και το νοίκι του σπιτιού. και στο κάτω κάτω τα τετραπύρηνα και τα οκταπύρηνα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στο 95+ τις εκατό των εφαρμογών που κυκλοφορούν και το τί λένε τα benchmarks δεν με απασχολεί καθόλου.....επίσης κινητά με τέτοια χαρακτηριστικά θα τα βρίσκουμε σε μερικά χρόνια με 200 ευρώ και τότε πραγματικά οι εφαρμογές θα αξιοποιούν τις δυνατότητες των επεξεργαστών τους και των υποσυστημάτων τους. ασχετα με το αν συμφωνω ή οχι μαζι σου, το τι θα κανει ο καθενας τα λεφτα του ειναι δικαιωμα του επισης το να συζηταμε για νεα μοντελα και γενικα τη τεχνολογια που ειναι απο πολλες αποψεις πολυτελεια , δε νομιζω ακομα να μας το καταργησε κανεις αν δηλαδη δε περιμενεις να μιλαει εδω ο κοσμος για το gs4, μαλλον γραφτηκες σε λαθος φορουμ 1
alancoco Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε τί θα δούμε.. Για να φτάσει τη φιλοσοφία της Apple πάντως η Samsung θέλει πολλά ψωμιά ακόμα, απανταχού fanboys του android..!
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε τί θα δούμε.. Για να φτάσει τη φιλοσοφία της Apple πάντως η Samsung θέλει πολλά ψωμιά ακόμα, απανταχού fanboys του android..! αμα φτασει τη φιλοσοφια της apple ζητω που καηκαμε φιλε μου.. 18
teo_74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά με 200-250 ευρώ παίρνει κάποιος κινητάρες όχι αστεία,εγώ δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσει κάποιος κινητό των 600+ ευρώ απο την στιγμή που δεν είναι σε μια αρκετά άνετη οικονομική κατάσταση,γιατί εμείς οι έλληνες είμαστε ικανοί να κυκλοφορούμε με iphone και κινητάρες και να χρωστάμε και το νοίκι του σπιτιού. και στο κάτω κάτω τα τετραπύρηνα και τα οκταπύρηνα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στο 95+ τις εκατό των εφαρμογών που κυκλοφορούν και το τί λένε τα benchmarks δεν με απασχολεί καθόλου.....επίσης κινητά με τέτοια χαρακτηριστικά θα τα βρίσκουμε σε μερικά χρόνια με 200 ευρώ και τότε πραγματικά οι εφαρμογές θα αξιοποιούν τις δυνατότητες των επεξεργαστών τους και των υποσυστημάτων τους. Σωστός ο φίλος ! Αλλα εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο S3 όταν το είδα.Και δεν το αγόρασα λόγο 4πύρινου,η εμπειρία χρήσης είναι που μετράει και όχι οι μετρήσεις.Εξάλλου ποτε δεν το έχω ξεβιδώσει να δω τους πυρήνες να δουλεύουν(πλακα)
BaaMBaaM Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά παντα, ποσο θα προτιμούσα να επένδυε η Samsung σε μπαταρια (κυψέλες που θα αλλαζουν μια φορα το 6μηνο), ομορφια - μεγεθος (4.2 οθονη, μεταλικο σώμα, -100 γραμμάρια, - 6 μμ πάχος) .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα