Superior Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 @mphxths οκ φιλε, σε ευχαριστω, θα το τσεκαρω και μεσω KIES απο το pc
ManHunter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έτσι όπως πάει από εβδομάδα θα δούμε το Update στην Ελλάδα....
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έτσι όπως πάει από εβδομάδα θα δούμε το Update στην Ελλάδα.... μπαα.σε 1 μήνα πιστευω εγώ
Superior Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 τσεκαρετε μεσω KIES στο pc, εμενα εκει μου το δωσε το update... (ενω απ το "software update" στο κινητο ΔΕΝ μου το δινε ως διαθεσιμο)
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Περίεργο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να το έδινε;
th992 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ναι και εμενα μου το εδωσε μεσω Kies ..καλη δουλεια!
ManHunter Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα δεν μου το δίνει... το κατέβασα αλλά λέει ότι το λογισμικό είναι up to date....
Anezinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ουτε μεσω wifi ουτε μέσω kies.Ti κάνουμε τωρα;Το τηλέφωνο ειναι 'μαμά',απείραχτο.
Superior Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ουτε μεσω wifi ουτε μέσω kies.Ti κάνουμε τωρα;Το τηλέφωνο ειναι 'μαμά',απείραχτο. για οσα εχουν ελληνικη rom ισως αργησει μερικες μερες ακομα, υπομονη...
kostas_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Σαν χώρα, δεν μας έχουν στα ώπα ώπα, απ' ότι φαίνεται.
kkalogia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως και στις υπόλοιπες χώρες δεν έχει βγει, μόνο Γερμανία και ίσως καμία άλλη χώρα να το έχουν πάρει. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το sammobiles.com. Εγώ μόλις χθές το παρέλαβα μεταχειρισμένο από Αγγλία. Ήταν στην Orange αλλά τελικά δε χρειάστηκε ξεκελιδωμα. Έχει περασμένη αγγλική official rom και είμαι κι εγώ στην αναμονή. Αυτό που με απογοήτευσε, ενώ αντιθέτος με είχε ενθουσιάσει στο Note 2, είναι η αναγνώριση γραφής. Στα αγγλικά είναι αρκετά καλή, στα ελληνικά δυστυχώς είναι χάλια. Αντίθετα στο Note 2 είναι άψογη και είδα πως αυτό χρησιμοποιεί εντελώς άλλο widget για handwriting recognition. Οι υπόλοιποι πως βλέπετε την αναγνώριση γραφής στα ελληνικά; Να παίζει κάποιο ρόλο που έχει περασμένη αγγλική official rom αντι για ελληνική; Κρίμα και ήταν από τα πράγματα που μου άρεσαν πολύ ακόμη κι αν δε θα το χρησιμοποιούσα τελικά. Αυτό, το connectivity του (σκοπεύω να πάρω mhl καλώδιο για να βγαίνω στην τηλεόρασή μου) καθώς και η μεγάλη οθόνη είναι τα μεγαλύτερα ατού του νομίζω.
arturios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ελληνικό NOTE I, ούτε και σήμερα πριν λίγο κάποιο update είτε Over The Air είτε μέσω KIES. 10:08
arturios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ελληνικό NOTE I, ούτε και σήμερα 20/3/2013 πριν λίγο κάποιο update είτε Over The Air είτε μέσω KIES. 11:40 Έχει κάποιος άλλος με ελληνικό NOTE I κάποιο νεότερο; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2013 από arturios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα