Hal9000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Από σήμερα επίσημα, η αναβάθμιση Jelly Bean του Android έρχεται στο Galaxy Note, το μεγάλο smartphone της Samsung το οποίο εγκαινίασε μια νέα ολόκληρη κατηγορία.Η έκδοση 4.1.2 Jelly Bean διαθέτει όλα τα νέα χαρακτηριστικά όπως Google Now, το Project Butter και το ανανεωμένο σύστημα ειδοποιήσεων αλλά και προσθήκες της Samsung όπως το νέο περιβάλλον Nature UX, Multi Windows, Smart Rotation, Page Buddy κ.α Οι χρήστες του πρώτου Galaxy Note θα μπορέσουν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση είτε με το να αποδεχθούν την έναρξη της εγκατάστασης μετά από το μήνυμα που θα εμφανιστεί στην οθόνη του είτε μέσω εγκατάστασης από το πρόγραμμα διαχείρισης, το Kies. Site: http://www.sammobile.com/2013/02/18/samsung-releases-android-4-1-2-jelly-bean-update-for-the-galaxy-note-2/[/url]']Sammobile.com 1
ManHunter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά κάνω update στο κινητό αλλά δεν τίποτα... ακόμα λέει δεν υπάρχει.... μπήκα και με το Kies air αλλά δεν υπάρχει επιλογή για Update... any help?
mphxths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μου την εβγαλε εμενα στο ΚΙΕΣ.Φοραω γερμανικο official firmware .Ενδεχεται στα "ελληνικα" ΝΟΤΕ να αργησει παραπανω....
Superior Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 χμμμ, ακομα τιποτα εδω στην Ελλαδα... (μολις το τσεκαρα, σημερα Τριτη, 9 το πρωι)
mihalakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 και θα αργησουμε αρκετα...Παντα τελευταιοι παίρνουμε αναβαθμίσεις (και αν)
kostas_dr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Απ' την στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν τελικά την αναβάθμιση, γιατί αυτή γίνεται στην έκδοση 4.1.2 και όχι στην τελευταία;
mikegad Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το έχω αλλά πάλι καλά που έκανε αυτή την κίνηση η samsung. Είναι κρίμα να χρυσοπληρώνεις μια συσκευή και να μην αναβαθμίζεται
D.Zakynthinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Η samsung είναι μπροστά...και ευτυχώς έκανε και πάλι το θαύμα της. http://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=014136
mphxths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει δεν με εντυπωσιασε η νεα εκδοση Την ειχα δει στο ΝΟΤΕ2 ... Βεβαια καποια πραγματα που γινανε ειναι βολικα. 1.Το νεο notification panel. 2.καποια νεα προγραμματακια που βλεπω (allshare play , paper artist , κλπ) 3.νεα εικονιδια σε καποια ηδη υπαρχοντα προγραμματα (η αλλαγη ειναι καλη για να μην βαριομαστε ) 4.το multiview για τους πολυασχολους (καντε το on-off απο τις ρυθμισεις για να βγαλει το "αυτακι" στα αριστερα στο home page...δεν φαινεται εξαρχης). 5.Το ripple effect οταν ξεκλειδωνεις το κινητο απο το standby ειναι ηδονη 6.νεες προσθηκες/ρυθμισεις σε διαφορους τομεις... 7.Το να τραβας ενα βιντεο απο το γκαλερι σε αλλη οθονη π.χ. στην home screen , σε μικρο παραθυρακι να το βλεπεις παραλληλα με οτι προγραμμα εχεις ανοιχτο εκεινη την στιγμη...καλη φαση 8.Ειδα οτι μπορεις να τραβας σκρινσοτ απο ενα βιντεο που χεις και παιζει εκεινη την στιγμη...δεν ξερω αν υπηρχε πριν..αλλα και αυτο καλη φαση.... Ενα που θα ηθελα να δω στο ΝΟΤΕ1 που το χω δει στο ΝΟΤΕ2..ειναι να ρυθμιζεις τι εφαρμογη θα ανοιγει οταν βγαζεις το πενακι...αυτοματα... Π.χ. εχω δει σε ΝΟΤΕ2 , μολις βγαζεις το πενακι να ανοιγει αυτοματα το s-note.Πολυ βολικο. Ισως ειναι και θεμα αισθητηρων..δηλ hardware..δεν ξερω...αλλα θα ταν καλο να το βλεπαμε και στο ΝΟΤΕ1 2
kerck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά έχω ξεκλειδώσει ένα note-1 της AT&T εώς τώρα δεν είχα καταφέρει να του βάλω ελληνικά , με αυτό το update υπάρχει κάπου το Ελληνικο firmware για κατέβασμα ; Sent from my iPhone using Insomnia
Superior Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει δεν με εντυπωσιασε η νεα εκδοση Την ειχα δει στο ΝΟΤΕ2 ... εμενα παντως μου βγαζει οτι ΔΕΝ υπαρχει ακομα νεο update διαθεσιμο... (μολις τωρα το τσεκαρα, ωρα 5 απογευμα Τριτης) ... περιεργα πραματα...
giokou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα με mphxths, πολλά όμορφα καλούδια! Το θρυλικό πλέον Note γεύτηκε Jellybean, αν κι αυτοί που το είχαμε δει στις AOSP roms, είχαμε πάρει μια γλυκιά πρόγευση... Πετάει με τρέλα και κορδέλα το εργαλείο και επίσημα στο Ελλαδιστάν πλέον!
mphxths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 @Superior Οπως εγραψα εχω γερμανικη επισημη ρομ στο ΝΟΤΕ (μαλλον ηταν παραεισαγωγη) και τα updates ερχονται νωριτερα απο οτι στα "ελληνικα". Παραυτα απο το μενου "software updates" δεν μου το εβγαζε..παρα μονο απο το ΚΙΕΣ. Και ναι ξεχασα να το αναφερω πριν...εχει μια αισθηση οτι ειναι πιο αποκρησιμο και πιο smooth..οταν εναλλασεις οθονες κλπ... ΥΓ: αν πατε στο http://www.sammobile.com/firmwares/1/ και βαλετε , κινητο/μοντελο/μπλα/μπλα και ελληνικο παροχο στην λιστα με τα firmwares δεν εχει ακομα καποιο 4.1.χ Ενω αν βαλετε γερμανικο παροχο (που ειναι το firmware μου) εχει 4.1.χ firmware. Ειναι μια καλη σελιδα να τσεκαρετε αν βγηκε ή οχι firmware για σας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα