Προς το περιεχόμενο

Crystal audio prime HD

akisweb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Ψάχνω για ένα φθηνό και καλό media player και κατέληξα στον παραπάνω (μιας και είναι και αποκωδικοποιητής). Κάποιος φίλος όμως, μου είπε πως οι υπότιτλοι παρουσιάζονται πολύ μικροί, ακόμα και όταν τους ρυθμίζει στο μέγιστο μέγεθος. Ξέρει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Και κάτι ακόμα, μπορώ να κάνω συγχρονισμό υποτίτλων από το media player?

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Μάλλον του φίλου σου ο αποκωδικοποιητής έχει πρόβλημα, γιατί έχω ακριβώς τον ίδιο και οι υπότιτλοι έχουν μια χαρά μέγεθος. Από προεπιλογή είναι ρυθμισμένο στο μεγάλο μέγεθος και πιστεύω θα σε ικανοποιήσει.  Δηλαδή πόσο πιο μεγάλα να γίνουν τα γράμματα??

Γενικότερα είμαι ευχαριστημένη από τον αποκωδικοποιητή. Παίζει ότι ταινία του έχω βάλει και έχει διαβάσει υπότιτλους ενσωματωμένους και μη. Σύνδεσα και έναν εξωτερικό 2.5" 250Gb χωρίς επιπλέον τροφοδοσία και τον διάβασε κανονικά.

Άλλοι τρεις φίλοι μου τον πήραν, όταν τον είδαν σε μένα.

Ίσως να μην σε βολέψει το μικρό του τηλεκοντρόλ. αλλά από όσο είδα, οι περισσότεροι αποκωδικοποιητές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά , πάνω κάτω έχουν ιδίου μεγέθους τηλεκοντρόλ.

Συγχρονισμό υποτίτλων δεν κάνει και δεν νομίζω και να βρεις αποκωδικοποιητή που κάνει .

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ειδα και γω τον παραπανω και θελω να ρωτησω...

υπαρχει καποιο φορματ που δεν το παιζει ??

πχ youtube flv mp4 video-ts folder η κανενα αλλο ασυνηθιστο ?

Εχω δοκιμάσει και έχει παίξει mp3, mp4 , flv, mkv, 3gp, avi. Για video-ts δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω αρχείο σε τέτοιο φορμάτ, να το δοκιμάσω.

οταν λεω video-ts εννοω τον φακελο ενος dvd ταινιας..

αν τον κανεις copy-paste μεσα σε ενα δισκο ας πουμε και τον συνδεσεις επανω το βλεπει ?

απο ποιοτητα εικονας πως τα παει ? κανει τπτ σπασιματα η κατι σαν αργη κινηση ?

hammerd έμαθα και εγώ κάτι από σένα. Τα dvd μου τα βλέπω πάντα στο home cinema και δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ψάξω, το αν υπάρχει δυνατότητα να παιχτούν με τέτοιο τρόπο.

Λοιπόν, το έκανα. Αντέγραψα έναν φάκελο video-ts μεγέθους 4.66gb και το δοκίμασα στον αποκωδικοποιητή.

Αποτέλεσμα?  Το έπαιξε " νεράκι " !!! Ούτε σπασίματα, ούτε αργές κινήσεις.

πολυ ωραια ! τωρα να δουμε αν κανενα γατονι εχει δοκιμασει και blue-ray iso γιατι αν παιζει και αυτο χωρις σπασιματα και slow motion

τοτε μιλαμε για τον κορυφαιο player σε τρομερη τιμη !

πηγα εχθες σε ενα φιλο που το αγορασε και δοκιμασαμε διαφορα αρχεια..

εντυπωσεις :

1) σε ενα mkv που βαλαμε 720p εχασε τον ηχο μετα απο 25 λεπτα πεξιματος !

2) flv δεν τα υποστηριζει λεει μη υποστηριζομενο αρχειο ..

3) ξερεις αν υποστηριζει dts ? εβαλα μια ταινια 1080p με DTS ηχο αλλα no sound !

ξεχασα dvd.iso δεν τα βλεπει καν..

hammerd εγώ για να δοκιμάσω το flv επειδή δεν είχα, κατέβασα σε τετοιο φορμάτ ένα video απο το youtube.

Εκείνο το έπαιξε κανονικά.

σε mkv είναι οι περισσοτερες ταινίες μου και τις παίζει, αλλά δεν είναι 720p, οπότε δεν ξέρω να σου πω.

με το dts εγινε τιποτα ? δοκιμασες ταινια με ηχο DTS αντι για AC3 ?

αν και το ποιο πιθανο ειναι να μην σου παιζει και σενα γτ δεν το γραφει και στο κουτι :/

Οχι δεν έχω δοκιμάσει με ήχο DTS. Κοίτα για τα λεφτά του, εγώ είμαι ευχαριστημένη πάντως.

Αλλωστε κυρίως για την χρήση του, ως αποκωδικοποιητή τον πήρα και το ότι έχει παίξει όλα τα video που έχω στο αρχείο μου, ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου , έτσι κι αλλιώς.

το εψαξα στο επισημο site.. δεν θα υποστηριζει και δεν υποστηριζει dts..μικρο το κακο αφου μπορεις να τον μετατρεπεις ευκολα απο dts σε ac3 σε 5 λεπτα με αρκετα utilities που παιζουν στο ιντερνετ...οποτε λυθηκε και αυτο το θεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...