Προς το περιεχόμενο

broken pc parts...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει, δεν βρήκα παρόμοια ενότητα στις αγγελίες γιαυτό το γράφω εδώ..

έχοντας κάποιο (λίγο σχετικά) χρόνο και μετά τα στρατιωτικά καθήκοντα, λέω να ξαναβρώ τις παλιές μου σχέσεις με το κατσαβίδι και το κολλητήρι.

αν έχετε τίποτες λοιπόν για την σκουπιδιάρα (μητρικές, δίσκους, μνήμες, usb, cpu, gpu) και ΔΕΝ το θέλετε βάλτε μια φωνή. ΟΧΙ, δεν θα σας το επισκευάσω με το ζόρι, ΔΕΝ θα ζητήσω λεφτά, απλά κάνετε μια καλή πράξη για σας και το περιβάλλον..

μπας και μάθουμε τίποτα παραπάνω δηλαδή.

Δημοσ.

εχω μια πλακετα απο turbox λαπτοπ που παιζει αλλα μου εκανε ρεσταρτ και μου την αλλαξανε με αλλη στο πλαισιο. μου ειπανε οτι φταιει μια "ψυχρη" κολληση στην μητρικη. στην δινω αν τη θες την ειχα πληρωσει 212ευρω. εχω και ενα παλιο p3 sta 700 me problima στην μητρικη και δεν αναβει. εισαι αθηνα ?

Αποστολή από το GT-S5570 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μια μητρική απο Sony Vaio .... πιθανόν κάποιο τσιπάκι καρβούνιασε αλλά δέν βλέπω κάτι.

Δέν έχει το παραμικρό σιμάδι ζωής .... ούτε με το ρέυμα ούτε με την μπαταρία.

Το ΜΟΝΟ που λές οτι μπορεί να είναι ένα σιμάδι ... είναι ένας μικρός ήχος (σφίριγμα) του σκληρού δίσκου.

Το λάπτοπ είναι ενός μήνα .... και η SONY με έβγαλε μαλ*** .... οτι έριξα νερό λέει και μου το έβγαλε εκτός εγγύησης.

Μπορείς να κάνεις κανένα μαγικό .... ή να την βάλω για σκότωμα στο ebay όπος είναι ;

Παλλήνη είμαι.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις κανένα μαγικό .... ή να την βάλω για σκότωμα στο ebay όπος είναι ;

Παλλήνη είμαι.

Ευχαριστώ.

δεν είμαι μάγος καρντιά μου.

για επισκευές με όποια εγγύηση δίνει ο τύπος εδώ: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/98113-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CF%89-laptop-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/

εγώ απλά κάνω ένα hobby αν και όποτε έχω χρόνο..... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...