Trigger Happy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα... λοιπόν, σαν παιδί της τεχνολογίας και γω αποφάσισα να παίξω λίγο με τους mac.κατέβασα λοιπόν το SLED μέσω της fedora. 2 dvd παρακαλώ! η ψυχρολουσία μου ήρθε όταν αποφάσισα να πάρω αυτά τα αρχεία σε ένα άλλο windows file server που φτιάχνω.... στο 8gb usb fat32 δεν το αντιγράφει (error 0) και στο ntfs usb 16gb απλά μου βγάζει ένα απαγορευτικό... και τώρα; πως το παίρνω χωρίς να το κάψω; υ.γ. δίκτυο δεν παίζει στο σημείο που είναι ο mac..
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα... λοιπόν, σαν παιδί της τεχνολογίας και γω αποφάσισα να παίξω λίγο με τους mac.κατέβασα λοιπόν το SLED μέσω της fedora. 2 dvd παρακαλώ! η ψυχρολουσία μου ήρθε όταν αποφάσισα να πάρω αυτά τα αρχεία σε ένα άλλο windows file server που φτιάχνω.... στο 8gb usb fat32 δεν το αντιγράφει (error 0) και στο ntfs usb 16gb απλά μου βγάζει ένα απαγορευτικό... και τώρα; πως το παίρνω χωρίς να το κάψω; υ.γ. δίκτυο δεν παίζει στο σημείο που είναι ο mac.. Με το disk utility να κανείς burn τα iso σε DVD δεν γίνεται?Καλό είναι να βάλεις έναν ntfs driver στο Mac. Κάποιοι σκληροί δίσκοι εξωτερικοί το έχουν ή πας στο site τους όπως στην samsung πχ. Αλλιώς paragon ntfs ( πληρώνεις)
Trigger Happy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 λες να πάρω τον 1tb seagate ntfs και να τον κουμπώσω πάνω; παίζει να τον διαβάσει και να τα πάρω; το πρόβλημα είναι να πάρω τα iso όχι το dvd γραμμένο.άλλωστε στα win παίζω πολύ με daemon - tools... http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.seagate.com/em/en/support/downloads/ Δοκίμασε το ntfs driver for Mac OS.
Technology fan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 μπορείς να το σπάσεις το αρχείο σε αρχεία zip με μικρότερο μέγεθος. Εγώ χρησιμοποιώ το keka για να το κάνω αυτό!
georgeadams Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το Mac OS X υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί να γράψει σε δίσκους NTFS παρά μόνο να τους διαβάσει. Υπάρχουν όμως λύσεις για να προσπεράσεις αυτό το πρόβλημα. Μπορείς να κατεβάσεις το δωρεάν NTFS-3G ή να αγοράσεις το Tuxera NTFS (που βασίζεται στο NTFS-3G) ή το Paragon NTFS, ή να ενεργοποιήσεις με το χέρι τη δυνατότητα εγγραφής σε NTFS στο Mac OS X που για κάποιο λόγο η Apple διάλεξε να μην κάνει αυτόματα: milaraki.com: Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.seagate.com/em/en/support/downloads/ Δοκίμασε το ntfs driver for Mac OS. Αν κατάλαβα καλά, η Seagate προσφέρει δωρεάν μια έκδοση του Paragon NTFS (που υποθέτω δουλεύει μόνο σε δίσκους Seagate).
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το Mac OS X υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί να γράψει σε δίσκους NTFS παρά μόνο να τους διαβάσει. Υπάρχουν όμως λύσεις για να προσπεράσεις αυτό το πρόβλημα.Μπορείς να κατεβάσεις το δωρεάν NTFS-3G ή να αγοράσεις το Tuxera NTFS (που βασίζεται στο NTFS-3G) ή το Paragon NTFS, ή να ενεργοποιήσεις με το χέρι τη δυνατότητα εγγραφής σε NTFS στο Mac OS X που για κάποιο λόγο η Apple διάλεξε να μην κάνει αυτόματα: milaraki.com: Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain LionΑν κατάλαβα καλά, η Seagate προσφέρει δωρεάν μια έκδοση του Paragon NTFS (που υποθέτω δουλεύει μόνο σε δίσκους Seagate). Και όχι μόνο η seagate...
Trigger Happy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν με την seagate δεν είδα μεγάλη προκοπή αν και πέρασε τους drivers που ήθελε χωρίς κανένα πρόβλημα. παραδόξως κάνω δουλειά με το ntfs - 3g.... αλλά σε 15 μέρες θα το ξεχάσω και αυτό χαχαχαχα. εκτός κι αν με λυπηθεί η εταιρεία και μου το κάνει δώρο (highly unlikely!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα